Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Suplementy z siłowni, a RC. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Suplementy z siłowni, a RC. (/showthread.php?tid=1360)

Strony: 1 2 3

RE: Suplementy z siłowni, a RC. - Kajabuza - 20.11.2022

Dokładnie  Maniek na zdjęciu jest węglowodanowo-białkowa, dlatego też pewnie Pan Kark 😁 ze sklepu o tej wspomniał. Czyli reasumując TAKA odżywka już będzie spoko! 😎

RE: Suplementy z siłowni, a RC. - Beeniepatu - 20.11.2022

A to przepraszam. Caly czas mowiles o bialkowej

RE: Suplementy z siłowni, a RC. - Kajabuza - 20.11.2022

[Obrazek: ForkedDamagedAgouti-size_restricted.gif]   Razem rozwiewamy wątpliwości. 

RE: Suplementy z siłowni, a RC. - mati54 - 22.11.2022

Nasz organizm potrzebuje paliwa skoro jest wyczeprany a paliwem nie jest proszek czy tabletka tylko prawdziwe jedzenie i to wlasnie jedzenie jest najwaznjsza sprawa jezeli chodzi o regeneracje czy budowe bo spozywamy jest codziennie pare razy w ciagu dnia. Suplementy diety to jak sama nazwa wskazuje nie jest zamiennik a uzupelnienie wiec ten temat troszke z dupy xD 
Z autopsji powiem ze bedac w sztosie trenignowym i na "bombie", organizm potrafil doslownie po paru godzinach snu byc jak nowy gdzie znajomi po takiej samej nocy zabaw dochodzili 2-3 dni, az lezka w oku sie robi za takim stanem bycia maszyna.

RE: Suplementy z siłowni, a RC. - Kajabuza - 22.11.2022

mati54 jednak nie tak z dupy, skoro razem stwierdziliśmy, że jednak mimo wszystko lepiej węglowodanowo-białkową odżywkę sobie walnąć na maratonie niż 
💀ZUPEŁNIE NIC💀. 

RE: Suplementy z siłowni, a RC. - mati54 - 23.11.2022

No właśnie trochę błąd logiczny ma to zdanie bo 
- mając do wyboru nogi bądź rower czym szybciej pokonamy 5 km ?
- nie wiem skąd takie równanie w dol zamiast w górę jeżeli chodzi o pewne sprawy szczególnie ze co łatwiej kupić xD gainer czy no wiem jogurt ?

To żaden przytyk ale po co bawić sie w takie rozkminy skoro nie mamy ograniczeń żadnych

RE: Suplementy z siłowni, a RC. - Kajabuza - 23.11.2022

mati54 rozumiem Twój tok myślenia, jednak uwierz taki gainer z wodą zrobiony schodzi jak... Woda. A jogurt to już, przynajmniej dla mnie na stimach poważne wyzwanie. 🙄

RE: Suplementy z siłowni, a RC. - mati54 - 23.11.2022

(23.11.2022, 07:15)Kaja Buza napisał(a):
mati54 rozumiem Twój tok myślenia, jednak uwierz taki gainer z wodą zrobiony schodzi jak... Woda. A jogurt to już, przynajmniej dla mnie na stimach poważne wyzwanie. 🙄

A no to widzisz, jezeli wtedy tylko wode mozesz i cos w niej rozpuszczone wypic to smialo, mi wlasnie skyr ten pitny jak zloto na gardlo dziala takie dwa chlodne i nie czuje podraznienia po splywach.
Najlepiej sprobowac wszystkiego i potem wybrac co dziala dla nas najlepiej

RE: Suplementy z siłowni, a RC. - dimiliki - 23.11.2022

Maniek ma rację potwierdzam