![]() |
|
Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. (/showthread.php?tid=1408) |
RE: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - Kajabuza - 03.12.2022 😂😂😂
Myślałem wczoraj, żeby dać 3 słoiku - Kaja, Yalas, pudzila, ale wyniki z góry są jasne. 😂😂😂 RE: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - C84S - 03.12.2022 Yalasek sam jestem ciekawy co za stwór z tego wyjdzie. Myśl ciepło i pozytywnie o tym słoiku. On u mnie jest neutralny, więc wszystko teraz w twoich rękach... tfuuuu w twoich myślach Zobaczymy za tydzień, powinny już być pierwsze rezultaty, czy miałeś pozytywne myśli, czy zrobaczałe Zobaczymy jak wyjdzie ten eksperyment na odległość. A oto twój słoik w całej okazałości. ![]() Ważna UWAGA!!! Raz dziennie poświęć chwilę by pozytywnie pomyśleć o tym słoiku. Myślę, że eksperyment powinien zamknąć się w 30 dniach. RE: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - Yalasek - 03.12.2022 Ok mam w myślach ten słoik zobaczymy co wyjdzie na odległość więc tylko moje myśli tam wędrują każda inna od kogoś innego będzie odrzucana jak od tarczy
RE: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - C84S - 03.12.2022 Hihi - dobra intencja Tak trzymaj, a podzieją się czary
RE: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - Amanita - 03.12.2022 Yalasek C84S To ladnie Panowie . Ustawilam staly alarm na gdzinę 20:00. Codziennie przez miesiac o tej godzinię bedę wysyłala energie do Waszych pozytywnych sloików "Niech moc będzie z Tobą". Efekty proponuję uczcić mega pozytywnie wyczesanym wirtualnie , wspólnie spalonym buszkiem. Wrzechu wie jaka tutaj ostatnio posucha w tym temacie i jaka potrzeba więc spokojne Wasze rozczochrane... :* :* RE: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - Beeniepatu - 03.12.2022 @"Lady Giwera" ustawionym alarmem na 20 tylko zepsujesz eksperyment. Bo dzwiek alarmu, lub energia z wibracji beda takie same dla wszystkich sloikow. Musialabys miec osobne alarmy dla kazdego sloika - kazdy z innym dzwiekiem. Dla pozytywnej energii np. Mozart - Eine Kleine Nacht Music, dla negatywnej Mozart - Dies Irae lub Confutatis z Requiem. RE: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - dimiliki - 03.12.2022 jaja w cholerę tak mi się śmiać chce z tego tematu forum rc chłopy ładują ryż do słoików i wysyłają tam energie Beeniepatu beka fhój
RE: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - Beeniepatu - 03.12.2022 dimiliki eee, no cos Ty... A mialem Cie za innego. Tym czasem okazalo sie, ze jestes wsrod 'wyksztalciuchow'. Wstydz sie , brzydze sie takimi jak Ty 😱 'Co prawda przyznać trzeba, że niektórym osobom (szczególnie posiadającym wykształcenie akademickie) łatwo przyjdzie przykleić etykietkę „pseudonauki” do doniesień Masaru Emoto' ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ RE: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - Yalasek - 03.12.2022 tak bawimy się tym eksperymentem jeżeli wy nie umiecie to fajnie chętnie posłucham waszych narzekań no słucham pokażcie jacy jesteście i co w was siedzi czym szycbiej te maski zrzucicie tym szybciej będziecie sobią pozdrawiam Yalas RE: Eksperyment z ryżem - potęga naszych intencji. - Amanita - 03.12.2022 beeniepatu ja nie grypsuje, ja gry naprawiam. Tak serio alarm zeby pamiętac. Energię wyśle w trakcie medytacji, którą alarm będzie poprzedzal. dimiliki prawda, ze czad? tez sie tym zajarałes przyznaj będziesz codziennie o 20:00 medytowal ze mna w intencji ryżu w słoikach. Moj Partner przed chwilą to czytal i podjarany, ze TURBO energia dziecka i ze faceci to uwielbiają. On sam wczoraj podczas odwiedzin kumpla i wspólnego kreślenia zauważyl, ze kolega ma ze sobą zestaw lego do składania bransoletek na rękę (dowiedzial sie ze kobieta w ciaży to kupil dziecku). Dobrą godzine kminiłam czy powinnam gdzieś zadzwonic, mega podjarani składali bransoletki z lego. Co do zdolności przekazywania energii posiadam. Potrafię również rozmawiać z moimi kotami przy użyciu slów(jeszcze wstydzą sie odpowiadać) jak również porozumiewac sie bez slów. - biegnę z miotłą, kitka wie ze ma zejsc ze stołu -uderzam widelcem puszkę z karma wszystkie przybiegają, wlacznie z psem sąsiada - kiedy siadam z nimi na tarasie i mówię do nich siadają wokół mnie patrzą, dziwnie ruszaja glowami chcąc powiedziec "NASZA TY KROLOWO", ale jak juz wspominałam jeszcze sie wstydzą. Co Panowie przyznacie, że teraz to wygląda poważnie... ![]() Kurczaki, kończę elaborat, w kuchni hałasy, Partner szuka ryżu i słoików. ![]() Yalasek yeeeaaa już nigdy nie będziemy tak młodzi jak dziś..
|