Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? (/showthread.php?tid=1675) |
RE: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - JokerRC - 22.01.2023 Tak plakaty w pokoju narkotyki nie biorę, zło, zabija, sale szkody ale no ten tego po pierwszym razie wszystko było si kalafo, każda impreza mogą😁 RE: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - mati54 - 22.01.2023 Jeszcze w gimbazie pamiętam jak myslalem ze gdy zapale weed to bede widzial smoki na niebie RE: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - KiszczaK - 22.01.2023 Zdanie to mam teraz na temat substancji psychoaktywnych,glupota byla po prostu,a zdanie bylo zbędne. NIE NAMAWIAM WRĘCZ ODRADZAM. RE: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - Dilleraaaa - 22.01.2023 Może zdania jako tako nie miałem o narkotykach,ale o narkomanach lekko się ich bałem teraz z biegu czasu jak patrzę na to,to nie ma czego.I nie piszę tego bo sam nim jestem i jakoś ich bronie.Teraz zdecydowanie brzydzą mnie alkoholicy lub czuje jakiś tam strach wobec niektórych.Wracając do tematu gdy zrozumiałem,że nie ma co się obawiać. Zaczęły mnie interesować narkotyki,zmiany świadomości jak to się dzieje jaka substancja wpływa na dany czynnik.Tak zaczęła się moja przygoda czytania książek o takiej tematyce gdzieś jak byłem w sumie jeszcze małolatem,później próbowałem i tak zostało RE: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - SztywnyMisza - 23.01.2023 w sumie to miałem wyjebane czy są czy ich nie ma każdy ma swój rozum i niech robi co chce myślałem ze nawet ich nie spróbuje ale dali mi na nieswiadomce dopka do palenia i mi się spodobało haha i tera leci wszystko RE: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - RaeminGhos - 23.01.2023 Zawsze byłem zdania, że nigdy nie będę miał styczności z używkami. Robiłem to dla własnego dobra, chociażby ze względu na to, że zmagałem się i w sumie do teraz mam stany depresyjne. Był tylko jednej taki okres w moim życiu, że zauważyłem poprawę, zacząłem się cieszyć, że wstaję, generalnie mówiąc w uproszczeniu, że żyję.
RE: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - Twilight Sparkle - 24.02.2023 Byłam małym wystraszonym kujonem. Nie chodziłam na wagary, nie piłam, nie paliłam a jakieś narkotyki? Broń borze sosnowy! Nie planowałam próbować, właściwie to zero pojęcia o temacie i wierzyłam w tą całą propagandę anty xDD RE: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - Beeniepatu - 24.02.2023 @"Twilight Sparkle" rozumiem ironicznosc wypowiedzi, ale warto spojrzec na to z tej pozytywnej strony. Nie weszlas w temat kiedy nie mialas swiadomosci i wierzylac w anty przekaz. Sprobowalas najpewniej jak juz Ci ten przekaz za bardzo nie pasowal i zaczelas swiadomie sprawdzac czy on ma sens czy nie. Czyli Twoj start byl juz swiadomym wyborem. A to na pewno pozwolilo na to, ze dzis jeszcze zyjesz 😎 Ci co bezmyslnie zaczynaja, rzadko maja szczescie miec szanse zostac swiadomym RE: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - JOYIUS - 26.02.2023 Miałem zdanie dopiero po ich spróbowaniu - i przypadły mi do gustu RE: Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem? - Mrs.Darkness - 13.03.2023 Mialam negatywne na ten zdanie temat potem jak się w to wjebalam to jakie to zajebiste ale potem już nie jest tak fajnie |