Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty (/showthread.php?tid=168) |
RE: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - dekadan89 - 18.07.2022 (17.05.2022, 22:30)kajabuza napisał(a): MFPVP a co byś powiedział o mdphp da rade vapo i ogolone jest sens zamawiać RE: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - Kajabuza - 18.07.2022 dekadan89 nie próbowałem nigdy (przynajmniej świadomie ) ale z tego co widzę u chmury jest Mdphp freebase czyli jeśli się nie mylę wolna zasada (?) typowo pod vapowanie. RE: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - dekadan89 - 18.07.2022 tak jest dostępna freebase ale nie o chmure chodzi i czytałem ze to taka lepsza php ale nie mam opinii ludzi tutejszych wiec nie wiem czy warto zamówić. Tak przeglądając bluelight już wiem że będzie to w kolejnym zamówieniu do pihp RE: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - kot_kreskowy - 19.07.2022 (18.07.2022, 02:53)dekadan89 napisał(a): a co byś powiedział o mdphp da rade vapo i ogolone jest sens zamawiać Escobar miał to w ofercie ze 4 -5 miesięcy temu. Sam tego nie pobierałem, ale doświadczeni w tym gracze pisali, że lepiej bez wagi do tego nie podchodzić Kilka/kilkanaście mg i wystrzał z laczków, a skarpety samozapłon Jeśli znajdziesz, to radzę uważać. Co do vapo, to nie wiem. RE: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - Kajabuza - 19.07.2022 Jeśli się nie mylę FUNKY od kolka swego czasu był na mdphp i waga 0.2 na pakiet raczej nie była przypadkowa RE: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - Maniek - 19.07.2022 Jedni piszą, że Funky było na alfie, inni, że na 4mmc... Teraz kolejna osoba pisze, że na MDPHP. Ciekawe na czym było, bo kolega to dostał do zamówienia od White Elephant Wydaje mi się, że najbardziej prawdopodobne jest, że Funky był mixem alfy i 4mmc, bo MDPHP w tamtych czasach raczej nie był zbyt popularny i nie było go zbytnio w asortymencie sklepów RC. RE: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - Harnas - 19.07.2022 A czy te całe funky jest gdzieś jeszcze dostępne? RE: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - kot_kreskowy - 19.07.2022 XDXDXDXD Ziom, to jest kurwa ŚWIĘTY GRAAL To LEGENDA Nie do kupienia. White-Elephant prawdopodobnie wydobył to z samych czeluści piekieł RE: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - Kajabuza - 20.07.2022 Maniek FUNKY pierwotnie był na MDPV a po banie na ów odczynnik na MDPHP. Tak jak piszesz, że md nie było zbyt popularne, tak myślę Kolek niechętnie dzielił się sekretami swoich soli. Według mnie od 4mmc i tego typu "erce" były KOKOLINO, FUNKY to była inna bajka RE: Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty - kot_kreskowy - 20.07.2022 Cocolino przedewszystkim było słabsze. Nie miało podjazdu do tego co wyczyniał ze mną funky Mimo wszystko skłaniałbym się ku założeniu, że zawierał 4mmc, ale co oprócz tego, to nie mam zielonego pojęcia. |