![]() |
|
Zatoczki - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Zatoczki (/showthread.php?tid=1688) |
RE: Zatoczki - Leśny_koteł - 05.02.2023 @"Lady Giwera" Teraz to bzdury wygadujesz. Wiesz, nie każdy facet to brudas i troll. Mówisz tak, jakby to panie były czyścioszkami, a znam osobiście takie laski, które "nie schańbią" się użyciem ściereczki czy gąbki. Ja na pewno nie jestem pedantem, ale sam ogarniam wokół siebie i gdyby ktoś mi zostawił kozy w zlewie/umywalce to prawdopodobnie wyleciałby przez okno. Znikąd takie gadanie się nie bierze, więc wnioskuję, że miałaś do czynienia z jakimś brudasem...współczuję. Mężczyznę definiuje dobre wychowanie. Ktoś, kto nie ogarnia, nadal jest chłopcem. 😎 RE: Zatoczki - Lifeisbrutal - 05.02.2023 Ogólnie oczyszczanie parą wodną jest dobre, puszczacie gorąca wodę wdychanie i mają wam te smarki wylecieć i oczyścić zatoki nawet jeśli obrzydliwie to brzmi.Ale każdy dba o porządek i chyba logiczne,że nikt takiego syfu nie zostawi w umywalce.Nie bez powodu lekarze zalecają też inhalacje RE: Zatoczki - mati54 - 05.02.2023 Twarz rowniez mozna dobrze oczyscic w ten sposob w koncu pory sie otwierają RE: Zatoczki - Amanita - 05.02.2023 @"kot_kreskowy" oj kociaku, daleka jestem od uogólniania, słusznie zauważyłeś brak precyzji w wypowiedzi. Istotnie wypowiedź dotyczyła konkretnej osoby, jednak w żadnym wypadku brudas. Niop normalnie osoba, która ceni sobie porządek (tak sądziłam) w momentach używania stosuje takie manewry bez potrzeby sprzątania po sobie. Na samo wspomnienie oczy mi mgłą zachodzą, pozwól, że natrę skronie waleriana Hmmm, ku pamięci - powiększyć okno w łazience ![]() Lifeisbrutal "nikt takiego syfu nie zostawi" - optymistycznie, nikt poza facetem w ciągu twierdzącym, ze nie istnieje ciąg a to sie samo zrobiło, ewentualnie zamiennie "dosyć mam Twojego czepiania się, jak będę chciał to nasram na środku i uklepie". Oczywiście, nie ma znaczenia czy to mężczyzna, czy kobieta fakt, zwrócenie uwagi na zachowanie czystości poza swoim nosem w takich sytuacjach. Przekaz dla konkretnej osoby , nie miałam na celu sugerowania czegokolwiek.
RE: Zatoczki - Leśny_koteł - 05.02.2023 @"Lady Giwera" Powiększyć okno w łazience???🤣🤣 Czekaj, czy "to" wylądowało na ścianie? ![]() Nic nie mów, nie odpowiadaj... ![]() To się nazywa "pierdolnąć z kichawy" 😎 RE: Zatoczki - mati54 - 06.02.2023 Ostatnio taki zestaw na naprawe stosuje
RE: Zatoczki - Lifeisbrutal - 06.02.2023 Rinopanteina maść jak i zarówno krople są dobre.Ziomek miał kiedyś tak zajechany nos po chlorach stosował i po kilku dniach widział poprawę.Tak sobie chwalił,że w to zainwestowałem RE: Zatoczki - mati54 - 12.02.2023 Po locie lepiej masc a krople do lotu, tak mi kiedys tluamczyl jeden stary tester RE: Zatoczki - Twilight Sparkle - 22.02.2023 Woda morska w spreju jakakolwiek albo zestaw do irygacji zatok jak lubisz bardziej ekstremalne przeżycia. Zestaw do płukania zatok wychodzi całkiem ekonomicznie bo jak raz kupisz butelkę to zrobienie roztworu nie jest problemem. I wcale nie musisz kupować tych specjalnych saszet. sól zwykła, bez polepszaczy wystarczy. RE: Zatoczki - Lifeisbrutal - 25.02.2023 Mi pomagaja też krople do nosa QUIXX Zatoki.Nie wiem co inni sądzą o tych kroplach ale jak dla mnie bardzo dobre na awaryjne sytuację |