Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE (/showthread.php?tid=1785)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Leśny_koteł - 24.01.2023

(23.01.2023, 23:25)RaeminGhos napisał(a): Oj tak tak,
[(Hydroksyzyna + Zolpiden + alpry + klony ) 
Nigdy bym nie wpadł na to, by ćpać jakąkolwiek z tych tablet z osobna,  a o takim kurwa combo już nie wspominając. 
Coś Ty miał w głowie ziomek...

RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - DissoEnjoyer - 24.01.2023

(23.01.2023, 22:52)SztywnyMisza napisał(a): DissoEnjoyer  Opio + Stymulanty Tez grube combo mialem odcinki zycia Podobno kultowa  jakbym sam proch kanna jaral normalnie  robiac szczura usypiałem i budziłem się co jakieś 20 min  z mindfuckiem co jest grane kurwa

Opio i stimy akurat lubiłem przywalić Smile Majka i.v + amfetamina, oksykodon + sniff metylofenidat. Ma to coś w sobie takiego, że jedno drugie uspokaja. Ech, wspomniałem o tym metylofenidacie, to aż łezka pociekła, chciałbym bardzo.

Ciekawostka (może niezwiązana z tematem) ,ale gdy połączymy metylofenidat z alkoholem tworzy sie etylofenidat w organiźmie  Podobno kultowa

To tak w ramach aneksu do tego, co napisałem Wink
Wybacz moderatorze ewentualny OT

RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - SztywnyMisza - 24.01.2023

DissoEnjoyer  no ja zajebalem mst continus 3 tablety po 100mg + 5 fety i odciny w chuj mialem   Podobno kultowa

RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - RaeminGhos - 24.01.2023

(24.01.2023, 12:47)kot_kreskowy napisał(a): Nigdy bym nie wpadł na to, by ćpać jakąkolwiek z tych tablet z osobna,  a o takim kurwa combo już nie wspominając. 
Coś Ty miał w głowie ziomek...

Nie pamiętam co sobie wtedy myślałem, ale było to bardzo lekkomyślne, dziecinne wręcz

RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Leśny_koteł - 24.01.2023

No zdecydowanie. RaeminGhos

RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Amanita - 04.02.2023

Dlaczego sami lączycie?

RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - KiszczaK - 15.02.2023

Miksy trypty z stimami, alkohol w dużych ilościach, zwłaszcza ognistej, kwasy również dotyczy jako psychodeliki. 
Benzo również, ale to przez to że wiele głupot narobiłem przez takie benzo miksy. 
Lepiej nie mieszaj substancji bo zmiotą cie z planszy.

RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - fiodor - 15.02.2023

@"Lady Giwera" według mnie ludzie łączą bo:
- głupota
- szukanie nowych wrażeń, czegoś extra
- podrasowanie działania odczynnika, gdy nie wszystko Ci w nim odpowiada
- gdy już jesteś uzależniony fizycznie od jakiejś substancji jest ona jakby normalnością, więc musisz ją brać. Gdy chcesz polecieć to musisz z czyms połączyć, żeby mieć oderwanie od codzienności 
Tak mniemam

RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - voice.of.voiceless - 15.02.2023

- wrazliwosc receptorów jest na takim poziomie, ze bez synergicznych, agonistycznych mixow to cie zadna dawka nie zadowoli, predzej bebechy pierdolną (przykład ja i benzo Podobno kultowa

- brak wiedzy (co najgorsze jest moim zdaniem, bo nieswiadome turbienie nie jednemu garnek potyrało, a potem mamo czemu mnie nic nie klepie, albo mamo moge dzisiaj nie brac haloperidolu?) 
- oszczędność materiału - niektore substancje tak mocno na siebie działają w organizmie, ze taniej wyjdzie mix, niż ładować coś solo 

tyle odemnie Podobno kultowa

RE: Miksy szczególnie NIEBEZPIECZNE - Amanita - 15.02.2023

fiodor rozwiń proszę. Moim zdaniem nie każdy kto łączy jest idiota. Możliwe, ze wręcz przeciwnie i wie jak łączyć.