Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
PYTANIE DNIA / REDAKTOR - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: PYTANIE DNIA / REDAKTOR (/showthread.php?tid=1859)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - voice.of.voiceless - 26.02.2023

@"Lady Giwera" wiesz gdzie mnie szukać Podobno kultowa

chętnie obejmę stanowisko redaktora ( Beeniepatu ja nie umiem w soszjal Podobno kultowa?) 

czy były już jakieś rozmowy na ten temat przeprowadzane z Technikiem? Maniek

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - Maniek - 26.02.2023

Wspomniałem o tym Raulowi. Ranga redaktor to ogólnie żaden problem. Zostaje jedynie kwestia dogadania szczegółów technicznych dotyczących Twojego pomysłu i możesz/możecie zaczynać.

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - Beeniepatu - 26.02.2023

(26.02.2023, 10:15)PUDZILLA napisał(a): @"Lady Giwera" wiesz gdzie mnie szukać Podobno kultowa

chętnie obejmę stanowisko redaktora ( Beeniepatu ja nie umiem w soszjal Podobno kultowa?) 

czy były już jakieś rozmowy na ten temat przeprowadzane z Technikiem? Maniek

No bedzie to dla Ciebie wyzwanie i swietna nauka cwiczenia cierpliwosci. Bo odpalac sie juz nie bedziesz mogl 😎

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - voice.of.voiceless - 26.02.2023

Beeniepatu soszjal czejndżys Podobno kultowa

chyba wszystkie szczegóły omówiłem, jak coś jest niejasne to niech Raul da znać tu czy pw. 

chciałbym mieć kogoś do współpracy, jak ma być pytanie dnia, a mi internet odłączą (o zgrozo!) to wtedy dopiero będą dymy, już widzę na chatboxie jak pytają o daily question tak samo jak o wyniki konkursu Podobno kultowa

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - voice.of.voiceless - 30.03.2023

kiedy w końcu powstaną działy i poddziały Redakcji? 

ile można czekać

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - Maniek - 30.03.2023

Raul ?

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - Maniek - 14.04.2023

Raul Żyjesz? Odnieś się proszę do pytania i prośby Pudzilli.

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - voice.of.voiceless - 23.04.2023

nawet dostępu do chatboxa nie mam

a ten napisa redaktor wyglada jak czcionka ze strony predatora xD nawet przeczytalem to tak
[Obrazek: obraz-2023-04-23-225124925.png]

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - voice.of.voiceless - 23.04.2023

to nie tak w ogóle miało wyglądać, rozpisałem punkt po punkcie jak to ma wyglądać

jeżeli śmietnik to dział to hydep0ark to naddział, Redakcja Forum to miał być naddział dla redaktorów z czteroma działami (gazetka, wywiady, pytanie dnia i coś jeszcze, a to pod ostrzałem/na celowniku)

tylko ja i @"Lady Giwera" mieliśmy tam zakladać wątki (1 gazetka jeden wątek i tak co miesiąc aż do końca forum), reszta też od nas zależna, wszyscy odgórnie się na to zgodzili, a ten napis redaktor to wygląda jak ahh...  zresztą widać, dużo do poprawek, a ja z Raulem nie mogę złapać stałego kontaktu

RE: PYTANIE DNIA / REDAKTOR - Leśny_koteł - 24.04.2023

(26.02.2023, 11:40)Beeniepatu napisał(a): No bedzie to dla Ciebie wyzwanie i swietna nauka cwiczenia cierpliwosci. Bo odpalac sie juz nie bedziesz mogl 😎

Poradzi sobie motzno 😎