Przerwy od RC - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Przerwy od RC (/showthread.php?tid=1937) |
RE: Przerwy od RC - DissoEnjoyer - 23.02.2023 I oby nastała permanentna homeostaza, w tym wątku. Maniek Beeniepatu - dziękuje, za wykonanie swoich obowiązków w sposób rzetelny, acz przejrzysty i dosadny, trafiający do pewnych ekhm... klientów. Precyzując moją wypowiedź nt. wątku - RC - to szerokie pojęcie. Niedawno zjadłem swój pierwszy od wielu lat dysocjant - 3-ho pcp. Psychodelików RC nie jadłem od kilku lat. Ketony ostatnie kilka tygodni temu jadłem. Opio RC nie tykam, i zobaczymy kiedy się na to zdecyduję. Pozdrawiam, i zachęcam do dalszego kontynuowania wątku, w sposób merytoryczny. Odpowiadacie za swoje słowa, nawet przez internet na forum o dopach. :end of log RE: Przerwy od RC - Kajabuza - 23.02.2023 Polecam miesiąc przerwy od RC, Benzo i innych psychoaktywnych substancji. Po takiej przerwie 20 mg diazepamu było mega przyjemnie odczuwalne, gdzie Rolek potrafiłem jeść więcej (ilości łączej diazepamu), ale nigdy jak dotąd nie odczułem tego tak wyraźnie i przyjemnie.♥️
RE: Przerwy od RC - Beeniepatu - 23.02.2023 RE: Przerwy od RC - Kajabuza - 23.02.2023 Oj Beniu, Beniu. Ostatnia nasza rozmowa na priv gdzie pisałem prośbę o Nick i napisałem, że Nepa walę to był ostatni raz (25.01 jakoś pisaliśmy). Nie powinieneś tak osądzać kto, kiedy brał itd. z pełnym przekonaniem, że masz rację. Cytując Łonę: Ty bądź uprzejmy mieć wątpliwość.🙂
RE: Przerwy od RC - Beeniepatu - 23.02.2023 Badz po prostu w zgodzie z faktami. Mogles napisac, ze od 'okolo miesiaca' jestes czysty. A nie, ze 'miesiac'. Bo ten jest mierzalny, miedzy styczniem a lutym posiada okreslona ilosc dni - jest ich 31. Wiec od Twojego odnotowanego lotu, jeszcze nie uplynal. RE: Przerwy od RC - Kajabuza - 23.02.2023 A może i 26.01...Wybacz. Zaokrągliłem do miesiąca.😁
Następnym razem będę ustawiał stoper podczas zażywania ostatniej dawki i czekał aż wybije równy miesiąc, co do sekundy, zanim uznam, że nie brałem miesiąc. Szczegóły, szczegóły.. Co do przerw... Mam cichą nadzieję, że dostęp do aptecznych benzo trochę mi będzie zbijać ciśnienie na jakieś stimy i inne ciężkie RC. Póki co nie mam nawet małej chętki czegokolwiek pobierać z RC.☺️ RE: Przerwy od RC - Sandał - 04.03.2023 Ten temat to szacowanie jakieś kilka dni - tygodni itd., a przerwa w dragach to jak gusta. Nie jesteśmy tacy sami.. Ja robię przerwę długa od RC bo stała się taka sytuacja, do której przyczyniło się między innymi RC, niestety dragi niszczą wszystko, co za dużo to nie zdrowo RE: Przerwy od RC - czarna - 04.03.2023 Najdłuższa przerwa 6 lat. Teraz była krótka trochę wymuszona ze względu na stan zdrowia. RE: Przerwy od RC - Easy Rider - 04.03.2023 Moja najdłuższa to 18 lat, póki nie poznałem tabletek ekstazy - dziś mam 38 i cały czas mi się to podoba. RE: Przerwy od RC - Beeniepatu - 04.03.2023 Easy Rider ale podobaja Ci sie ksztalty, kolory czy wytloczone symbole? Bo jak chodzi o dzialanie, to nie ma praktycznie dwoch, ktore dzialaly by tak samo. Bo drops dropsowi nie rowny. XTC to w koncu mix substancji znany tylko producentowi. I osobie, ktora przed wrzuceniem zrobi odpowiedni test reakcyjny. 😎 Bez urazy oczywiscie, wiem o co Ci chodzi. Tylko zabrzmialo jakby tabletka byla konkretna, zawsze ta sama substancja. A Twoje zamilowanie doskonale rozumiem. Z krotkiego rownania matematycznego z podanymi danymi wynika, ze zaczynales w czasach najlepszych by zjesc prawilnego cukierka na emce 💪💪💪 |