Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć (/showthread.php?tid=198) |
RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - Agata22 - 27.05.2022 Jak wy możecie wgl tego próbować mnie sam zapach zniechęca RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - Koras88 - 09.07.2022 (27.05.2022, 15:51)Agata22 napisał(a): Jak wy możecie wgl tego próbować mnie sam zapach zniechęca Czasem warto spróbowac czegoś nowego RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - kot_kreskowy - 11.07.2022 (06.05.2022, 20:41)horsii napisał(a): wy gałki nie umiecie spożywać. No za pyszna to ona nie jest, ale bez przesady, kurwa, sypiesz z 10g na może 100ml wody, mieszasz, walisz na łyka i zapijasz jogurtem pitnym czy innym mlekiem z cukrem. jak wy jakieś napary robicie to sie nie dziwie XD Skoro ona podobno ma działanie zbliżone do MJ, to moje pytanie brzmi, czy można z tego skorzystać aby zbić stimy w razie czego? Może jako alternatywa dla benzo? Chociaż ja benzo nie tykam, ale tak po prostu pytam. RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - SztywnyMisza - 12.07.2022 warte zachodu w ogole to ? sprobowałbym czego sie spodziewac mam nadzieje ze nie w smaku jak cipacz xD i ile na pierwszy raz>? RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - kot_kreskowy - 17.07.2022 Takie coś znalazłem. RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - Czarnahexx - 02.08.2022 Zajebałam 2 saszety i wymioty były kosmiczne RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - KACPER - 02.08.2022 Hahaha, mnie Horsiak na to namawial dobrze ze nie wpadlem na to pomysl Czarnahexx jestes kotem! RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - voice.of.voiceless - 02.08.2022 jak wy to kurwa jecie, ze jakies wymioty macie xD? ja ojebalem na pierwszy raz 5 paczek, gdzie horsii po 4 mial totalitaryzm na glowie polece wam moj sposob, otoz wsypujemy do szklanki paczke galki w proszku, zalewamy to dwoma kieliszkami jakiegos w chuj slodkiego energola, np. tigery bo sa przeslodzone, walimy shota - ciach, replay w razie potrzeby, warto trzymac energola w lapie, a no i przedewszystkim wziac to na oddechu, nie na wydechu, po przelknieciu nalezy wziac wydech, wdech przed shotem, wydech zaraz po, tak jak sie pije alkohole o konkretnej mocy i ostrym, charakterystycznym smaku SztywnyMisza ciezko powiedziec, najlepiej kupic galke w calych orzechac i wtedy ja zetrzec na tarce, poczytaj o mirystycynie i sam sobie odpowiedz, na to sie sklada zbyt wiele czynnikow edit: IM WIECEJ PLYNU W SHOTCIE TYM GORZEJ TO PRZELKNIECIE RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - Czarnahexx - 02.08.2022 Hahaha dziena Nie dodałam że kiedyś ojebalam też 2 i faza 5h trwała RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - budynmalinowy - 02.08.2022 faza po gałce jest przyjemna chociaż? |