Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Wątek: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć (/showthread.php?tid=198)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - Agata22 - 27.05.2022

Jak wy możecie wgl tego próbować mnie sam zapach zniechęca

RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - Koras88 - 09.07.2022

(27.05.2022, 15:51)Agata22 napisał(a): Jak wy możecie wgl tego próbować mnie sam zapach zniechęca

Czasem warto spróbowac czegoś nowego

RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - kot_kreskowy - 11.07.2022

(06.05.2022, 20:41)horsii napisał(a): wy gałki nie umiecie spożywać. No za pyszna to ona nie jest, ale bez przesady, kurwa, sypiesz z 10g na może 100ml wody, mieszasz, walisz na łyka i zapijasz jogurtem pitnym czy innym mlekiem z cukrem. jak wy jakieś napary robicie to sie nie dziwie XD

Skoro ona podobno ma działanie zbliżone do MJ, to moje pytanie brzmi,  czy można z tego skorzystać aby zbić stimy w razie czego?
Może jako alternatywa dla benzo?
Chociaż ja benzo nie tykam, ale tak po prostu pytam.

RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - SztywnyMisza - 12.07.2022

warte zachodu w ogole to ? sprobowałbym czego sie spodziewac  mam nadzieje ze nie  w smaku jak cipacz xD i ile na pierwszy raz>?

RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - kot_kreskowy - 17.07.2022

Takie coś znalazłem.

RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - Czarnahexx - 02.08.2022

Zajebałam 2 saszety i wymioty były kosmiczne

RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - KACPER - 02.08.2022

Hahaha, mnie Horsiak na to namawial dobrze ze nie wpadlem na to pomysl Big Grin Czarnahexx jestes kotem! Big Grin

RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - voice.of.voiceless - 02.08.2022

jak wy to kurwa jecie, ze jakies wymioty macie xD? ja ojebalem na pierwszy raz 5 paczek, gdzie horsii po 4 mial totalitaryzm na glowie

polece wam moj sposob, otoz wsypujemy do szklanki paczke galki w proszku, zalewamy to dwoma kieliszkami jakiegos w chuj slodkiego energola, np. tigery bo sa przeslodzone, walimy shota - ciach, replay

w razie potrzeby, warto trzymac energola w lapie, a no i przedewszystkim wziac to na oddechu, nie na wydechu, po przelknieciu nalezy wziac wydech, wdech przed shotem, wydech zaraz po, tak jak sie pije alkohole o konkretnej mocy i ostrym, charakterystycznym smaku

SztywnyMisza ciezko powiedziec, najlepiej kupic galke w calych orzechac i wtedy ja zetrzec na tarce, poczytaj o mirystycynie i sam sobie odpowiedz, na to sie sklada zbyt wiele czynnikow

edit: IM WIECEJ PLYNU W SHOTCIE TYM GORZEJ TO PRZELKNIECIE

RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - Czarnahexx - 02.08.2022

KACPER 
Hahaha dziena

Nie dodałam że kiedyś ojebalam też 2 i faza 5h trwała

RE: Gałka muszkatołowa - wszystko to co trzeba wiedzieć - budynmalinowy - 02.08.2022

faza po gałce jest przyjemna chociaż?