Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC
3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dzia艂: Dzia艂y partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dzia艂: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- W膮tek: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2074)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 27.04.2023

@"PUDZILLA"聽
Recka kozacka馃槑
Za jaki艣 czas si臋 skusz臋 na t膮 karm臋馃榿

RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 30.04.2023

uwaga, trzyma膰 to w warunkach jak najbardziej zbli偶onych do labolatoryjnych, poniewa偶 znajomy weterynarza mojego kumpla ze strony by艂ej narzeczonej wzi膮艂 ca艂o艣膰, trzyma艂 to owini臋te lumpeksem w szafce i po 2 dniach do mnie pretensje, 偶e g贸wno jakie艣 mu da艂em, zrobi艂o si臋 偶贸艂te聽i zwracaj膮 mu to.

chyba 艣wie偶y towar

RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - JureKiler - 02.05.2023

@"PUDZILLA"聽Nurtuje mnie zawsze to, 偶e na stronie w ogole inaczej wygl膮da ten sort od kt贸rego ty doda艂e艣 foty

BTW: ten sort kt贸ry ty doda艂e艣 foty przypomina mi za dawnych lat 4cmc glass, mam z nim ca艂kiem zajebiste jak nie najlepsze wspomnienia.

RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - wwojtuss - 05.05.2023

jakby sie ktos zastanawial jakie to sa warunki "zblizone do laboratoryjnych" to jest to suche, ciemne miejsce bez wystawiania sie na utlenianie czy lapanie wilgoci, czyt. samara sloik i do zamrazalnika najlepiej

RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - voice.of.voiceless - 15.05.2023

te偶 odebra艂em, ten sam sort, kurewski rze藕nik, koledze od apihp u ducha, oczy spierdala艂y w przeciwne strony 艣wiata, po pol godziny siedzac przy fonie zgietym jak sfinks zapytal sie mnie, czy ja nie jestem zly na niego, ze tak siedzi i sie nic nie odzywa, zdecydowanie towar jest wykurwisty jak sam stwierdzi艂, tak samo ja stwierdzam, tylko ten smr贸d klefa (dla niektorych zapach) jest odrzucaj膮cy, ale podczas wchlaniania nie jest tak wyczuwalny, jak przy w膮chaniu samarki, ciekawa jest budowa wiekszych kamieni, bo z brazowych kamulc贸w, po skrobaniu wychodz膮 przezroczyste mikrokrysztalki, ktore wrzuca艂em na stronie drugiej, a po ich rozkruszeniu bia艂y materia艂. Jesli mialbym dzi艣 wybiera膰 miedzy mirrorem, a cmc od ducha, wzialbym mirrora, tylko zaznaczam, nie przechowujcie tego owinietego gaciami, bo towar straci na wlasciwosciach. Znam asa co wzial 50tke tego, a po 2 dniach pisal mi zazalenia, zebym skonsultowa艂 si臋 z Patronem, bo mu towar "nap臋cznia艂 i zrobi艂 si臋 mokry". Jak mozna die domyslec, przechowywal towar w szafce miedzy gaciami i skietami.聽

recenzja samego sortu jest na stronie drugiej, zapraszam do zapoznania si臋 z dzia艂aniem tego skurwysyna.

[Obrazek: IMG-20230515-135142088-HDR.jpg]

RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 19.05.2023

Nie rozumiem o co kaman z tym zapachem馃し
Przecie偶 to prawie nie woni.聽
Mo偶e to kwestia osobnicza, ale bywa艂y ju偶 o聽wiele bardziej 艣mierdz膮ce klefem sorty.

3 gramy mirrorka wlecia艂y kilka dni temu.
Nagroda aktywno艣ciowa, za co najmocniej dzi臋kuj臋 馃挭

[Obrazek: IMG-20230516-193956203.jpg]

Podzielam zdanie @"PUDZILLA"聽, jest to zaprawd臋 jeden z lepszych sort贸w ostatnich miesi臋cy 馃敟
Du偶a przewaga euforii, kt贸r膮 czu膰 od samego pocz膮tku.
150 mg sniffem trzyma艂o ka偶dego z nas ponad godzin臋, a sam sprz臋t testowa艂o 5 os贸b i ka偶dy zadowolony.
Jeden ch艂op by艂 w takim kurwa szoku, 偶e siedzia艂 godzin臋 na kanapie nie wypowiadaj膮c s艂owa.
Jest koc贸r i mi bardzo przypomina guzmana, mo偶e nawet jest ciut lepiej.
Testowa艂em to te偶 PR i tooooo jest kosmoooos馃挜馃敟聽 Euforia przy tym podaniu jest tak wyjebana, 偶e a偶 trz臋sie ca艂ym cia艂em 馃槏馃槏聽
To by艂o niesamowite prze偶ycie.

Ale 偶eby nie by艂o tak kolorowo, to teraz 艂y偶ka dziegciu;
Powy偶ej ilo艣ci 1gr jest ju偶 mocno wyczuwalny spadek mocy i dalsze zarzucanie nie ma 偶adnego sensu.
Jest to marnowanie tematu.
Oral w zasadzie nie dzia艂a, co艣 czu膰 ale to nie to.
Knag臋 zapycha聽niemi艂osiernie, kilka kresek i beton w nosie.
Oczy s膮 po tym tak kurwa czarne i przypa艂owe, 偶e strach po ulicy chodzi膰, no ludzie si臋 patrz膮 jak na ma艂p臋 w zoo馃槀 i potrzebuj膮 ponad dob臋 by doj艣膰 do normalno艣ci.
Dzie艅 po, zjazd wyczuwalny, kecz umiarkowanie. Spa艂em sporo.

Dwa dni po pierwszych testach, za艂adowa艂em 100mg sniff, bo zosta艂o si臋 troch臋 tematu i 50% dozna艅, tak偶e podbija tolerk臋 znacz膮co.

Reasumuj膮c, SZTOS temat ale do jednorazowego posiedzenia. 呕adnych ci膮g贸w na tym.
9,5/10 i POLECAM fchooy 鉂わ笍
Bra膰 i 膰pa膰, kurwa ma膰 馃槑
Escobar聽Pi臋kne cudo鉂わ笍 Dzi臋ki 馃

RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - xumbo - 20.05.2023

Horsiak nam贸wi艂 mnie na tego mirrorka, je艣li co艣 ugram z nagrody oczywi艣cie wezm臋 ta tr贸jk臋, steruj臋 i zdam recenzje.

RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - Yalasek - 20.05.2023

Bardzo dobra tr贸jeczka ziomek tu pobiera j膮 ziom z dzielni ja tam wol臋 alf臋 ale jak pr贸bowa艂em to sz艂o po tym pogra膰 w gierki i pogada膰 s艂owotok i te sprawy libido oczywi艣cie na plus Smile聽pobierajcie zatem ziomyy

RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - C84S - 20.05.2023

kot_kreskowy聽petarda recenzja聽 Shy
Tej tr贸jeczki jeszcze nie pr贸bowa艂em.聽

Cytat:Jest koc贸r i mi bardzo przypomina guzmana, mo偶e nawet jest ciut lepiej.
Ale jak por贸wnujesz j膮 do guzmana to zamawiam w ciemno聽 Podobno kultowa

RE: 3-CMC Mirror - Opinie o produkcie - Attenborough - 24.05.2023

Mnie przyszed艂 dwa razy聽偶贸艂ty proszek, z kilkoma du偶ymi kryszta艂kami, nawet gy dopisek "偶贸艂ty sort" znik艂. Nie by艂 to drobny聽kryszta艂 jak na foto powy偶ej.聽Minusem jest to, 偶e dosy膰 mocno nos zapycha. Z艂y na pewno nie jest, trudno mi ocenia膰 gdy detox jest jak Yeti... (wszyscy o nim m贸wi膮, a nikt go nie widzia艂)