Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] fsockopen(): unable to connect to server.dopal.org:587 (Connection refused) - Line: 2 - File: global.php(590) : eval()'d code(14) : eval()'d code PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
[PHP] errorHandler->error_callback
/global.php(590) : eval()'d code(14) : eval()'d code 2 fsockopen
/global.php(590) : eval()'d code 14 eval
/global.php 590 eval
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given - Line: 15 - File: global.php(590) : eval()'d code(14) : eval()'d code PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
[PHP] errorHandler->error_callback
/global.php(590) : eval()'d code(14) : eval()'d code 15 fclose
/global.php(590) : eval()'d code 14 eval
/global.php 590 eval
/printthread.php 16 require_once

Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
WITAM WSZYSTKICH ! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Offtopic (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Dział: Powitalnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Wątek: WITAM WSZYSTKICH ! (/showthread.php?tid=212)

Strony: 1 2 3

RE: WITAM WSZYSTKICH ! - Mariusz Sanitariusz - 21.04.2022

Siema!

RE: WITAM WSZYSTKICH ! - Betonman - 21.04.2022

Siema, ja nowy chciałem się przywitać - nie przyszedl mi mail aktywacyjny od godziny wiec pisze tutej - cze wszystkim!
Grałem w inną grę głównie (dla bogatszych - sporty zimowe) a teraz tak nisko upadłem HEHE xD
tak serio to szukam alternatywy bo nie mogę koksidła dobrego znaleść. Podejdzie podobnie A-PVP? i skad ja to wezme panie! moze co innego polecicie?

RE: WITAM WSZYSTKICH ! - Mariusz Sanitariusz - 21.04.2022

(21.04.2022, 21:50)Betonman napisał(a): Siema, ja nowy chciałem się przywitać - nie przyszedl mi mail aktywacyjny od godziny wiec pisze tutej - cze wszystkim!
Grałem w inną grę głównie (dla bogatszych - sporty zimowe) a teraz tak nisko upadłem HEHE xD
tak serio to szukam alternatywy bo nie mogę koksidła dobrego znaleść. Podejdzie podobnie A-PVP? i skad ja to wezme panie! moze co innego polecicie?

Polecam NEP Podobno kultowa Szczur powiedział że  po fecie techniaw cala noc sluchal i nieraz robote zawalił. po nepie szczur słuchał jazzu i wstał do pracy Podobno kultowa

RE: WITAM WSZYSTKICH ! - Betonman - 21.04.2022

Dzięki serdeczne za odpowiedź! W tym rzecz, że feta mi nie odpowiada. Koka to moja gra. Ale to by było zbyt piękne gdyby był idealny zamiennik wśród RC - lecz 5 razy tańszy. Mimo wszystko zamierzam spróbować różnych stimów od Pablo oraz W.E. i może znajdę coś dla siebie (bo po 3MMC po weekendowym binge mózg wyrwany - nie da się pracować przez cały tydzień a praca umysłowa; z kolei na 4MMC euforia bardzo zbliżona do koki, chyba nawet nie gorsza, ale tolerka dużo szybciej zaskakuje a depresja masakryczna na drugi dzień, jakby ktoś rzucił czar "smutek" z hirołsów). Także potestuję sobie inne tematy.
P.S. Ładnie zareklamowałeś z Jazzem xD no to bedzie jedna z pierwszych testowanych substancji!

RE: WITAM WSZYSTKICH ! - EmStO - 22.04.2022

Witam !!!

RE: WITAM WSZYSTKICH ! - krzysko - 27.04.2022

Witaj

RE: WITAM WSZYSTKICH ! - DwDPzN - 30.04.2022

Siema