Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są? (/showthread.php?tid=2251)

Strony: 1 2 3 4

RE: Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są? - kot_kreskowy - 13.06.2023

(11.06.2023, 21:46)GlasshanD napisał(a): wwojtuss 
Jesli tak to ok bo juz mialem podejrzenie że cos do mnie pijesz że ja ten wytykany samplarz gdzie brzydze sie nimi i gardze odkad pamietam tyle w temacie .

Zaprawdę powiadam Ci, nikt nie brał Ciebie pod uwagę, aczkolwiek nie ma potrzeby gardzić samplami, wręcz zachęcam do testowania i pisania ładnych acz uczciwych recenzji.

Uważam, że jeśli jest się w stanie napisać rzetelną i konkretną reckę, to jest to sytuacja win-win.
Ja mogę sobie potestować różne odczynniki, a i vendor czerpie potencjalne zyski z nazwijmy to 'reklamy'.
Osoby znane z pisania obszernych i rzetelnych informacji o odczynnikach nie mają problemu z otrzymaniem sampli od vendora nawet jeśli nie są brane pod uwagę w nagrodach - takie mam odczucia.

wwojtuss 
Nie drażnij lwa😎
Jeśli ta recka była "niedopieszczona" no to ja kurwa nie wiem.
Ale dobra, przyjmuję wyzwanie.
W nagrodach poproszę o mefa i zakurwię taki opis, że wam kapcie spadną😎
Kot dostanie, spokojna wasza rozczochrana Podobno kultowa

I jeszcze jedno, ubolewam nad tym, że jakaś łachudra była na tyle bezczelna aby zminusować twojego posta.
Totalna żenada.

RE: Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są? - wwojtuss - 13.06.2023

a nie, pojebaly mi sie recki XDDDD umknela mi pelna wersja Twojej recki 4mmc, zwracam honor i przepraszam! kot_kreskowy

wwojtuss 
Za późno, kości zostały rzucone 😎
Spodziewaj się turborecki💪

RE: Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są? - Amanita - 13.06.2023

Mi się wątek mega podoba, wwojtuss tekst jest fajnie napisany, gratis przejrzysty (warto z tego czerpać - profeska). 
Jest co roztrząsać a pkt. lecą. W dodatku nikt tu nosa nie wetknie z "nie potwierdzam, nie zaprzeczam". 
Chociaż serio nic mi do tego kto co ma i dlaczego, post przyznaję z coraz wiekszym bananem na twarzy -  jest genialny.
Chyba polecę na rekord... Wink
"Wojna na żarcie!" Smile 

Jestem zadowolona ze swojego bydła to niech sobie żyje i sąsiadowa krowa. Wink
P.S. Heh z tym minusem, aż zwątpiłam przez moment sądziłam ze to ja z rozbiegu już kiedyś dałam minusa ślizgiem po klawiaturze. Smile

RE: Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są? - Buka - 13.06.2023

Ale akcja, jak na dzikim zachodzie.

RE: Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są? - Amanita - 13.06.2023

Buka  - Uwaga MUKA Wink
Staram się wpasować w konwencję Wink

(13.06.2023, 18:12)Buka napisał(a): Ale akcja, jak na dzikim zachodzie.

Zrobiłeś mi wieczór 😂

WANTED!
Death or alive!

SAMPLARZ

Znaki szczególne: łapczywość, łatwość w pisaniu gównopostów, natarczywość na czacie(kiedy kod?)

Ostatnio widziany w dziale: gdzie teraz na zakupy

Czeka nagroda: pół starego kefiru i rozjechany jeż

😎

RE: Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są? - Twilight Sparkle - 02.08.2023

Niesamowite zwierzęta i jak je znaleźć xDDDDDDD

RE: Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są? - horsii - 04.11.2023

Widzę, że sytuacja zatacza koło, było w porządku jakiś czas po nagonce na darmozjebów, i teraz znowu robi się syf. Szkoda, bo zaczynało być naprawdę fajnie.

Widzę wysyp hurtowo i nierzadko nieudolnie wklejanych tekstów zerżniętych z neta (jak można spierdolić kopiowanie?), nierzadko nawet bez podanego źródła. Nikt nie każe pisać prac naukowych tutaj (chociaż fajnie by było). Niektórych tutaj przerasta napisanie trzech zdań tak aby miały sens. Jak już podpierdalasz tekst z internetu, to chociaż powiedz skąd.

Ostatnio nowym trendem który rzuca się w oczy jest zadawanie pytań i odpowiadanie sobie na nie samemu w tym samym wątku. Kilkukrotnie. Do tego jeszcze zadawanie skrajnie podobnych pytań, typu "jaką najlepszą faze miałeś po wzięciu 1 piguły" a 2 godziny później "jaką miałes najfaniejszą faze po 2 pigułach". No co, przecież to jest inne pytanie?

Do tego wszystko co było wcześniej w mniejszym lub większym stopniu - odpowiedzi-nieodpowiedzi z których nic nie wynika, posty które nie wnoszą nic do dyskusji, i tak dalej.

Powiem tak, jeśli ktoś chce sobie pisać posty o dupie marynie, o niczym, kompletnie nie na temat, rażąco idiotyczne i tyle ile tylko sobie zapragnie - ok. Ale w takim razie nie powinno być nagród za posty.

Natomiast jak ktoś chce nagrody za posty, to powinno to wykluczać możliwość pisania postów o niczym. 
Rozumiem pierdolnąć sobie trochę gorszego posta niż zwykle, jakąś glupotę palnąć itd. nikt nie mówi że nie wolno - jesteśmy na forum o substancjach, nie każdy tutaj cały czas musi być przytomny w formie umysłowej 100%. Ale jak ktoś ma ewidentnie niewydolny mózg, i zamieszczanie takich treści to jedyne co robi, to może wypadałoby ograniczyć darmóweczki dla takich osobników - raz, że w kwestii zdrowia takiemu komuś to na złe nie wyjdzie z pewnością, a nawet mu pomoże, a dwa że jest to nieuczciwe wobec wszystkich którzy starają się pisać coś rzeczowego.

Nie da się obu, albo jedno albo drugie. To nie jest zielone czy jakieś inne "forum".

RE: Jak rozpoznać "Samplarza" i kim oni są? - elomaniana - 18.12.2023

Z dupy i do dupy ten wątek