Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
CZARNA LISTA SAMPLARZY - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: CZARNA LISTA SAMPLARZY (/showthread.php?tid=2365)

Strony: 1 2 3

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Beeniepatu - 21.01.2024

kot_kreskowy usunalem nicki - o to chodzilo?

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - kot_kreskowy - 22.01.2024

Dokładniutko Beeniepatu 
Wszystko musi być "lege artis".

Kot nie śpi, polowanie na czarownice trwa nadal, wiec samplarze winni mieć się na baczności 😎

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Lifeisbrutal - 28.02.2024

kot_kreskowy , Maniek Tak chyba będzie najlepszym rozwiązaniem. Ja może i popełniłem błędy ale nie zachowałem się jak ostatnia kurwa odchodząc od sprawy bez słowa przepraszam.

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - cicha_spoleczna_bandyterka - 28.02.2024

Można takich osobników nazywać - samplusie? Będzie wówczas JEBAĆ SAMPLUSI NIECH ICH CHUJ DUSI! Hahaha

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - kot_kreskowy - 28.02.2024

Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
To nie jest rynsztok.

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Epsiakos - 28.02.2024

kot_kreskowy Van Hellsing ponownie na łowach?

Epsiakos 
[Obrazek: Polish-20240228-221249393.jpg]

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - betonix - 28.02.2024

Ostatnio poprosiłem vendora na markecie w darknecie o próbkę meth, bez problemu wysłał mi połówkę, zajebalem  50mg i ja pierdole jaki wypierdol, euforia, pewność siebie, mozg 200% wydajności, trzymało jak w termosie z 6 godzin, naprawdę prawilmy meth oceniam 5lub6/10 napisałem mu że dobry towar i ze mu zaplace, ale nawet nie chciał...a taka jak z breaking bed to szukać ze świecą i kosztuje ponad 120€ za gieta

Gotowanie meth to jest sztuką i to w chuj, wszyscy piszą że 99% pure efedrine mexico, a większość to imitacje 3/10 albo fake meth jak np tu na forum, wyjebane mam na tą wyjebke tfu.
Teraz wszyscy oszukują i normalne jest ze niektórzy  prosza o sample, jeżeli vendor ze ma dobry towar to da próbki, a klient kupi więcej, nie ma nic gorszego jak kupic w ciemno i okazuje się że lipa i wał. Ja się tyle razy nadzialem ze w ciemno nie kupię.

Kiedyś jak dillowalem feta koka meth 4mmc to zawsze czestowalem, każdy był podjarany w kosmos i bral ile mógł. Ale to było ponad 10 lat temu. To były takie kozaki ze dzisiaj tego nikt nie ogarnie, to były 1klasy AAA+  do dzisiaj wszyscy to wspominają. 

Prawdziwy diler daje próbki, takie moje zdanie.

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - LOBO - 28.02.2024

(28.02.2024, 22:13)kot_kreskowy napisał(a): Epsiakos 
[Obrazek: Polish-20240228-221249393.jpg]

[Obrazek: images-1.jpg]

kot_kreskowy  Big Grin  nie obrazaj sie, cokolwiek napisalem am sorry wery mucz🌹

No fajnie, wzruszyła mnie twoja opowieść ale prosze tu nie robic syfu, to nie jest dział od tego.