Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ban 'wychowawczy' - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: Ban 'wychowawczy' (/showthread.php?tid=2549)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Ban 'wychowawczy' - wwojtuss - 18.08.2023

(18.08.2023, 17:30)PIXA napisał(a): Tylko niech osoby, które dostaną bana wyniosą coś z tego faktu, a nie wrócą i będą dalej robić rozpierdol

jaki my mamy na to wplyw? bardzo dziwnie napisane w moim odczuciu, to jest w ich interesie wynieść cos z tej sytuacji, zeby nie dostac perma, a mowisz jakby to bylo nasze zmartwienie co oni sobie wezma do serca czy do mozgu

RE: Ban 'wychowawczy' - PIXA - 18.08.2023

My nie mamy żadnego i absolutnie nie miałem na myśli żebyś Ty czy ktoś inny tym się przejmował. Chodzi o to, że nie każdy doceni "drugą szanse" po banie, będzie nadal  powielał poprzednie zachowanie

RE: Ban 'wychowawczy' - wwojtuss - 18.08.2023

skad wiesz, ze nie kazdy? czy juz dostali bana i z niego wrocili? nie wyprzedzaj az tak bardzo, nie ma co gdybac, patrz troche bardziej realnie, zamiast teoretyzowac 

w Twoim pierwszym poscie wyczulem nutke zmartwienia, a przeciez to ich problem zeby nie wyleciec na zawsze

RE: Ban 'wychowawczy' - Beeniepatu - 18.08.2023

(18.08.2023, 18:15)PUDZILLA napisał(a): okej, poznaliśmy zdanie wszystkich stron, a co dalej?

jakieś kroki? czy dalej co hulaj dusza zapragnie, wolna amerykanka Podobno kultowa

Bede od teraz elegancko banowal za brzydkie zachowanie. Tylko nie wiem co na to Kajabuza - juz nie bedzie mogl plakac, ze ja tylko jego banuje 😎

A powaznie to najlepiej jakby pamietac, ze krytyka zawsze powinna byc konstruktywna. Jechanie komus uzywajac wyzwisk jest, wg mojej opinii, zupelnie bez sensu. Krytykowana osoba nic z tego nie moze wyniesc, a cala uwaga skupiona jest na tym, ktory sie odpalil. 

Jak napisal Maniek - czasem trzeba kogos wyprostowac w 'zolnierskich' slowach. Na ublizanie jednak nie powinnismy sobie juz pozwalac

RE: Ban 'wychowawczy' - Twilight Sparkle - 18.08.2023

Co za czasy nastały że ludzi trzeba wychowywać na forum o proszkach nie do spożycia. Wszyscy jesteście u pani! xDDDD

RE: Ban 'wychowawczy' - olenucki - 19.08.2023

A co ze mną? Czyli nie dostanę bana?

Jaka mam opinie u was?

Czemu mnie tak ignorujcie? Idę zapić smutki.

RE: Ban 'wychowawczy' - Kajabuza - 19.08.2023

Beeniepatu ja nie płakałem nigdy, że tylko mnie banujesz. (jak płaczę to jedynie przez alergię 😝) 

Poza tym bany za brak wychowania, kultury itd. To temat mi nieznany. Nie zaprzeczysz, że raczej należę do tej części społeczności która potrafi się zachować i kultura osobista jakaś tam jest zazwyczaj zachowana.

Pozdrawiam Panie Moderatorze Najwspanialszy jeden z dwóch. Ja też Cię bardzo lubię! 👻

RE: Ban 'wychowawczy' - fiodor - 19.08.2023

Ja bym Ci darował jeszcze, opinie najpierw też były 'odklejone', ale po przyciśnięciu Cię trochę się zmieniło na lepsze, nie da się zaprzeczyć. Oczywiście @"olancucki" zdarza się jeszcze gdzies coś palnac, ale jest lepiej niż bylo   Winka prawo nie działa wstecz

RE: Ban 'wychowawczy' - olenucki - 19.08.2023

(19.08.2023, 05:32)fiodor napisał(a): Ja bym Ci darował jeszcze, opinie najpierw też były 'odklejone', ale po przyciśnięciu Cię trochę się zmieniło na lepsze, nie da się zaprzeczyć. Oczywiście @"olancucki" zdarza się jeszcze gdzies coś palnac, ale jest lepiej niż bylo   Winka prawo nie działa wstecz

Haha. Bóg zapłać dobry człowieku. Zaimponowałeś mi tym komentarzem jak nigdy dotąd. Nigdy nie przypuszczał że usłyszę coś tak miłego. Dzięki!

RE: Ban 'wychowawczy' - wwojtuss - 20.08.2023

(19.08.2023, 02:13)olancucki napisał(a): A co ze mną? Czyli nie dostanę bana?

Jaka mam opinie u was?

Czemu mnie tak ignorujcie? Idę zapić smutki.

już zostałeś poklepany po plecach, nie psuj tego sobie, z reszta to nie jest kółko wzajemnej adoracji ani miejsce do szukania atencji, powtarzam Ci, że to forum o dopalaczach, nie grupka na FB dla smutnych nastolatków czy grupa znajomych, przy których odpierdalasz syf i robisz z siebie pośmiewisko tylko w celu zwrócenia na siebie uwagi, takie szukanie atencji na siłę, do tego w tak nieodpowiednim do tego miejscu jest strasznie dziecinne moim zdaniem, lepiej jest nie napisać niż napisać taką głupotę, naskoczyłeś na tlasa czy innego przytulasa, że jest szczeniakiem, a takim postem bardzo przypomniałeś mi takiego małolacika, z którego jest wieczna polewa, bo robi z siebie totalnego głąba dla poklasku, nie bądź taki, sam mówiłeś że masz 30 czy ile lat, zachowuj się na tyle albo chociaż na 20 xD 

/nie jest to żaden atak, dla sprostowania