Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Nauka i kuchnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=57)
+--- Wątek: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie (/showthread.php?tid=2555)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Ser Pleśniowy - 18.12.2023

ja osobiscie lubie kolorowe sorty nie czuje sie po nich gorzej a nawet bym powiedzial ze mocniejsze sa czesto

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - horsii - 19.12.2023

Ser Pleśniowy ale lubisz je dlatego, że są kolorowe? Podobno kultowa To dla dzieci takie patenty sie stosuje żeby uwagę przykuć. Kolorowe czasami "mocniej klepią" ale to z reguły jest po prostu złudzeniem spowodowanym przez to że się zdążyły neuroprzekaźniki zregenerować itd., zanieczyszczenia typu metyloamina też mają poniekąd wpływ jakiś na ten efekt "wow" na samym początku. Ale ładowanie takich rzeczy nie pozostaje bez konsekwencji szczególnie jak ktoś ma przerób 10gr/doba co weekend czy coś.

kiedyś już sklepy wypuszczały różowe i niebieskie 4-cmc czy tam 4-cece i inne b-k... Swoją drogą, to juz był taki etap dopalaczowej bonanzy, że kurwa większego przepychu chyba się nie dało, ewidentnie przesycony rynek. Lubisz 4-cmc ale chciałbys cos.... "cos ekstra"? Masz tu 4-cmc - ale w 5 różnych kolorach Podobno kultowa

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Lifeisbrutal - 19.12.2023

Stwierdzenie o kolorowych sortach " ten jest ciemniejszy mocniej klepnie " to już chyba robi za jakąś legende xD przez te  lata jak wale to od wielu osób usłyszałem to xD

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Ser Pleśniowy - 24.12.2023

tak czy owak na mnie działaja mocniej nawet ta 3 lemon od pabla

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Martin - 24.12.2023

No ja dostałem 4cmc czoło i wygląda jak śnieg spod błotnika  Sick i akurat chwilę potem wjechało 4cmc deluxe, ale nie fart.

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Lifeisbrutal - 24.12.2023

Martin Przecież nie od dziś wiadomo że 4cmc choco jest ciemniejsze niż deluxe.

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Ser Pleśniowy - 24.12.2023

deluxe ??

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Martin - 24.12.2023

Lifeisbrutal I jak się ma jedno do drugiego?

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Lifeisbrutal - 25.12.2023

Martin A jak ma się mieć? To dwa rożne sorty, serio zwracacie aż taką uwage na kolor sortu? Przecież po skruszeniu to i tak przybiera biały kolor. Jedynie te kolorowe mogą bardziej zaszkodzić niż czyste ale to wiadomo

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - dzwudziesty - 25.12.2023

No raczej, że zwracamy. Bo kolor przeważnie mówi o jakości sortu jak k dobrze przeprowadzonej syntezie. Choćby o przypaleniu. Lifeisbrutal