![]() |
Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? (/showthread.php?tid=2570) |
RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Epsiakos - 29.08.2023 Jak czytam o benzo i cmc/stimach to mnie zalewa krew 🥲 RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - GlasshanD - 29.08.2023 Gdy jest za grubo odpalam różaniec ![]() RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - horsii - 29.08.2023 @"PUDZILLA" Nie, to zwykły agonista, zbudowany na bazie zopiklonu, tylko że bardzo selektywny na podtypy rec. gaba a i zamiast usypiać to sam anksjolityk. RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - DissoEnjoyer - 11.09.2023 Nagorzej przy przegince ze stimami, euforykami - staram się usiąść, w wygodnym miejscu, powoli pić wodę i starać się spokojnie oddychać i nie nakręcać paniki. Nie pamiętam kiedy ostatnio przegiąłem z psychodelikami, bo dawno nie brałem. Na ewentualne bad tripy lepiej mieć jakąś benzodiazepinę, choć bad trip to też swojego rodzaju doświadczenie, uczy pokory ![]() Jak przeginam z opio to zasypiam i się budzę, nie musiałem jakoś interweniować nigdy, lubie mocne ugrzanie. Przeginka z benzo - u mnie coś takiego nie istnieje ![]() RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - C84S - 12.09.2023 Raz w życiu tak miałem że było za grubo i to po MDPHP. Co wtedy zrobiłem. Spytałem na forum kompetentnych ludzi, bardziej na priw niż we wątku. Sprawdziłem niektóre teorie: wypij piwo zbije faze - nie zadziało - pogorszyło, zapal zioło tak samo jak piwo, faza była większa. Poleżałem trochę, ale wiadomo jak to z leżeniej ![]() kot_kreskowy zawsze mówi: "Trzeba być twardy, i czekać aż samo przejdzie" Święte słowa ![]() Według mnie to jest najlepszy sposób. Potem wyciągnąć wnioski i nie doprowadzać drugi raz do tej sytuacji. Człowiek uczy się na błędach i to jest najlepsza nauka. RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Mef123 - 12.09.2023 wracam do spokojnych myśli i odstawiam wszystko RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Amanita - 12.09.2023 Pije wodę z cytryną. Właściwie zapijam witaminę c wodą z cytryną i jem owoce jak prosiaczek (winogrona wchodzą bez wysiłku, arbuz robi robotę, wszelkie liście salatkowe, jajko, na miękko (głównie żółtko, albo 3 żółtka, białko zje kot, albo partner, kura też lubi - jedzenia nie należy marnować!). Napierdalam warzywa i robie rowerki na leżąco z podniesioną pupą. Zimny okład na kark i czoło. MIĘSO - duszone, możesz się zmuszać, ale zbije. Jest też drugi sposób... Wpuszczam 2 koty do sypialni, jeden kładzie się na klatce piersiowej, drugi na stopach (stopy wyżej, oczywiście wsparte), z drugiej strony dociśnięte sierściem. No nie fikniesz bo się kot wkurwi, tego sobie nie życzysz w tym stanie. KOT WYCIĄGA ZŁĄ ENERGIĘ - UDOWODNIONE NAUKOWO. W DODATKU JAK TYLKO WIDZI/CZUJE, ŻE ŹLE SIĘ CZUJESZ TO NAMIAŁCZY NA CIEBIE, SPOJRZY WYCHOWAWCZO ALE POMOŻE. RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Twilight Sparkle - 13.09.2023 I co biedne koty mają potem robić z tą złą energią? RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - Amanita - 13.09.2023 @"Twilight Sparkle" wylatają ![]() RE: Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"? - KoneserTanichWin - 14.09.2023 Tbh kiedy czuję że jest coś nie tak (albo tętno przekracza 170/min.) a jestem u siebie to wskakuję pod prysznic i stopniowo od zimnej wody schodzę na lodowatą, oczyszcza mi to trochę banię z potoku myśli, uspokaja i pozwala na chłodno (hehe) się zastanowić ![]() |