Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Bezpieczeństwo fizyczne (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. (/showthread.php?tid=2728) |
RE: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - Lifeisbrutal - 17.07.2024 Staram się nie chodzić na imprezy teraz jakoś mnie to nie kręci. Jedynie jakaś domówka w zaufanym gronie. Wtedy wiem, że nie ma czego się obawiać. Co nie zmienia faktu, że szklanki swojej pilnuje. RE: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - Mfexor - 17.07.2024 Lifeisbrutal Chciałbym mieć w tych czasach zaufanych znajomych RE: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - Lifeisbrutal - 17.07.2024 Mfexor Kolego, zmień towarzystwo jeśli nie możesz czuć się w nim bezpiecznie. RE: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - 777 - 17.07.2024 Ostatnim razem jak latałem jeszcze, to siedziałem w sobotę przy maku i nagle krzyki, piski i napierdalanka. Okazało się, że 3 typków i 3 dziewczyny zostali upatrzeni przez bandę 3 pojebów, a dziewczyny żadnego gazu, nic. Taki gazik kieszonkowy to koszt około 20 złotych. Dziewczyny warto brać ze sobą przynajmniej na wypad na potańcówkę, bo pojebów nie brakuje. RE: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - kurvvisko - 17.07.2024 Jak chodzę do klubów na densy, to tylko alkohol piję, nie biorę nic innego. Tym bardziej że zazwyczaj chodzę sam. RE: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - KoneserTanichWin - 25.07.2024 1. Nie spuszczaj drina z oczu, jeżeli już musisz gdzieś iść - dopij i oddaj szkło na bar. 2. Nie pobieraj materiału od sebixów znalezionych w klubie czy barze czy chuj wie gdzie tam jesteś - możesz dostać najlepszy temat swojego życia, tynk albo śpiączkę w prochu 3. Zawsze chodź w towarzystwie zaufanych ludzi - jeżeli tobie coś się stanie oni cię ogarną. Dobrze by było jakby co najmniej jedna osoba zawsze była trochę "do tyłu" z piciem/ćpaniem w stosunku do reszty dla samej kwestii bezpieczeństwa. A najlepiej jakby w ogóle była trzeźwa. 4. Nie chodź do domów na imprezy do ludzi poznanych 2 dni wcześniej - jak wyżej; to może być najlepsza impreza twojego życia albo adres pod którym znajdzie twoje ciało policja 5.Nigdy nie przesadzaj z używkami - alkohol to też używka. Staraj się zachować czysty umysł żeby być w stanie reagować 6. Nie daj sobie przegadać i miej silną wolę; nie daj się zmusić do czegoś pod ciśnieniem od "kolegów" RE: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - Epsiakos - 25.07.2024 (17.07.2024, 16:26)Mfexor napisał(a): Lifeisbrutal Chciałbym mieć w tych czasach zaufanych znajomych Zmien znajomych, problem z glowy RE: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - kej9 - 25.07.2024 twilight juz doradzila najlepsza mozliwa opcje. zamiast pilnowac sie jak paranoik, wyjeb tolerke. mina goscia ktory chcial cie wyruchac a ty prosisz o szota giebla bez alko, bo cos chujowo klepie. bezcenna RE: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - kot_kreskowy - 25.07.2024 kej9 Doceniam, dobry żarcik 😎 Ogólnie to ten cały gbl to jakiś przereklamowany. Zamówiłem raz z dobrego źródła, prawie 40ml ojebałem w dwa dni + do tego worek ćpania i ... tak średnio bym powiedział Na biebelsa to mogą co najwyżej żula z pod biedry wydymać 😎 RE: Wasze pro tipy na bycie bezpiecznym na imprezie. - kalakanin - 25.07.2024 taki gazik kieszonkowy za 20zł jest useless, nie dość, że mają małą moc to ciężko w trakcie akcji nim trafić, a taka próba popryskania najebanego i naćpanego sebixa aerozolkiem jeszcze go podkurwi. Co do gazu sie zgadzam ale w takie rzeczy warto doinwestować aby miał te 3mln scovilli, pryskał stożkowo i był w żelu. 50zł i masz pożądny, change my mind |