Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Cherry Old School - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Cherry Old School - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2846)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - C84S - 28.10.2023

wiktororban a jak z chęcią dorzutek. Jak długo trzyma?

RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - wiktororban - 28.10.2023

(28.10.2023, 08:34)C84S napisał(a): wiktororban a jak z chęcią dorzutek. Jak długo trzyma?

Chęć jest i to spora..ale to chyba też w dużej mierze indywidualna sprawa...ile trzyma ciężko ocenić..napewno najprzyjemniejsza część działania okolo 40minut..później jakąś tam stymulacja która też znika w przeciągu godzinki..

RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Szarlatan - 08.11.2023

zamowilem i jak tam czego sie mam spodziewac panowie?

RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 08.11.2023

Właśnie nigdy nie miałem do czynienie z tą substancją jak ona działa mógłby ktoś w skrócie napisać czego oczekiwać od niej? Chciałabym spróbować jednak nie wiem jak się do tego zabrać

RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - horsii - 08.11.2023

Lifeisbrutal przecież masz na poprzedniej stronie opis sprzed mniej niż dwóch tygodni. Ten wątek nie ma 50 stron, żeby był problem z jego przeczytaniem, ludzie..

RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 08.11.2023

horsii dzięki za zwrócenie u uwagi lekko benzo wzięło góry i dlatego wyszło jak wyszło ale dzięki za sprostowanie

RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Kryxman - 09.11.2023

Ogólnie badałem ten temat ze 2 tygodnie temu, jest bardzo mocno speedujący, dość mało w nim euforii, taki dziki stan jest po nim, tak bym to określił. 

15 minut po zbadaniu próbki musiałem się udać do pobliskiego sklepu na spacer, by się po prostu przejść i przewietrzyć, tak mnie nosiło... 

zarzuciłem na to 3cmc, wjechała euforia i było git Big Grin na samym takim speedzie mocnym to jest dziwnie w moim przypadku

Ocenił bym tak 20/80 eufo speed

RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - wiktororban - 09.11.2023

Faktycznie można by troszkę zmienić proporcje 4mmc do składnika pobudzającego na rzecz 4mmc ale nie za bardzo. Naprawdę minimalnie żeby nie było zbyt miekko. Ten clearhead i energia w tej soli jest zajebista. Mogłoby być jej trochę mniej ale naprawdę tylko troche. Ale to jest w sumie już czepianie się detali bo tu chodzi naprawdę o minimalna poprawę proporcji. Może sól działa zbyt speedujaco na niektórych przez wypranie z serotoniny przez co czuć tylko pobudzający profil soli. Zalecane jest zrobienie porządnej przerwy przed przesiadka na cocolino. Wink

RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - Mirandes4 - 10.11.2023

Faktycznie, clearhead po tym koko to super sprawa ;-) Miałem ostatnio do czynienia z piąteczką tego produktu, i powiem, że oralnie znacznie lepiej wchodzi tzw. za pośrednictwem bombeczki. Nie bardzo zgodzić się mogę jednak z faktem, że siedzi tam 4MMC bo chcciaż w działaniu naprawdę zbliżone to jednakże jako stary wteteran potrafię dostrzec tą subtelną różnicę. Poza tym, że oralnie lepiej i mocniej działa to przy sniffach uświadczyłem zdartej śluzówki. 
Mankamentem jest ten zapach i żółty kolor tego produktu bo niby to wiśnia a ale o takim zapachu bardzo chemicznym. Jak dla mnie to raz spróbowałem i jestem zadowolony aczkolwiek nie na tyle, że mam chęci do powtórki ....

RE: Cherry Old School - Opinie o produkcie - wiktororban - 10.11.2023

Tam jednym ze składników jest 4mmc..drugim składnikiem jest jakiś dopaminowiec..
(09.11.2023, 10:33)Kryxman napisał(a): Ogólnie badałem ten temat ze 2 tygodnie temu, jest bardzo mocno speedujący, dość mało w nim euforii, taki dziki stan jest po nim, tak bym to określił. 

15 minut po zbadaniu próbki musiałem się udać do pobliskiego sklepu na spacer, by się po prostu przejść i przewietrzyć, tak mnie nosiło... 

zarzuciłem na to 3cmc, wjechała euforia i było git Big Grin na samym takim speedzie mocnym to jest dziwnie w moim przypadku

Ocenił bym tak 20/80 eufo speed

To aż dziwne że miałes mocny spid. Moim zdaniem to jest raczej spokojny dopamijowy spidzik. Raczej jak nie przerobisz  więcej niż gram to noradrenaliny w tym mało..powiedziałbym że bardzo wyważona proporcje spy do sero..ale ja przed badaniem miałem jakąś tam przerwę tydzień czy dwa..a wcześniej też były wrzucane raczej mąkę ilosci, do tego sport i suplementacja 5htp..jestem przekonany że to wypłukanie z sero spowodowało, że tak na cb to podziałało. Chyba, że kucharz cis namieszał w składzie hih ale raczej nie bo to nowy produkt i chyba jeszcze wz tak dużo tego nie zeszło...profil tej soli jak dla mnie jest bardzo podobny do wersji Pablo Cherry Coke tylko euforia i działanie  jest lepszej jakosci Wink