Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? (/showthread.php?tid=3106)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kot_kreskowy - 18.12.2023

(16.12.2023, 09:36)Myga napisał(a): Dasz jakieś wskazówki jak się obchodzić kot_kreskowy?

Rozcierasz na proch i wsypujesz, dodajesz kropelkę żelu i jazda😎

Bez względu na to czy bzykasz czy walisz konia, doznania są wyjątkowe.
Przy bzykaniu spytaj partnerkę/partnera czy nie ma nic przeciwko.

I jeszcze jedno, nigdy nie stosowałem tego jako główne miejsce aplikacji a raczej na podbicie fazy.
Najlepiej sprawdza się do tego wszystko co ma w nazwie cmc/mmc.

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Myga - 18.12.2023

ja tam wolę sniff szczególnie 3 od pabla po co miec wiecej ran nosek sie szybko regeneruje a nawet i wzmacnia

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - kot_kreskowy - 18.12.2023

Robiłem to też z alfą, hexem od esco czy mdphp ale to już grubsza awantura jest.
Hexa bardzo ciężko rozpuścić i podczas masturbacji wyglądasz jakbyś pierogi kurwa lepił😎

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - elomaniana - 18.12.2023

A to szczypie tak jak przy aplikacji do nosa?

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Ser Pleśniowy - 18.12.2023

hahaha wam to juz zdrowo ale pozytywnie odwala nieno w wigilie laduje grama trojki od pabla w odbyt dobrze bd kot_kreskowy ?

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Myga - 18.12.2023

jak najbardziej, wal odrazu 4cmc pablosowego

Myga 
I widzisz...
Nic kurwa nie wiesz a pierdolisz takie kocopoły, że głowa mała.

Robię tak już w chuj lat i pomijając jedno bardzo pieczące 4cmc, po którym trzeba było gasić chuja wodą niczym Braun świecznik w sejmie Podobno kultowa , jedyne co występuje to delikatne zaczerwieniony żołądź i to tylko wtedy gdy zbyt często aplikuję.
A tak to elegancko😁

Widzę że nie ma sensu prowadzić z wami rozmowy.
Szkoda na was czasu.

hehe może w takim razie i ja tak przetestuje kocie

RE: Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają? - Biały Miś - 18.12.2023

kot_kreskowy 
Rozjebałeś mnie tym postem 😂🤣😂🤣
Swoją drogą.. trzeba by sprawdzić 😂

A co do kutasów to:
"Jeden mężczyzna urodził się z fiutkiem średnim, a drugi z zajebistym OGROMNYM!
Pytacie, ktory miał lepiej w zyciu? Żaden. Jeden jeździł na wózku, a drugi miał padaczkę"

Biały Miś 
Exactly😎