Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
mag**-ga***n.***p - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: mag**-ga***n.***p (/showthread.php?tid=3146)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: magi*-gard*n.***p - dzwudziesty - 06.12.2024

Najlepsze jest to, że ten sklep nie wysyła do PL. CHYBA, ZE serio Diabeu siedzi w DEU i zarabia ojro Big Grin

RE: magi*-gard*n.***p - Lifeisbrutal - 06.12.2024

dzwudziesty Lokalizacja wskazuje na coś innego, także te jego euro to wymyślone są. XD

RE: magi*-gard*n.***p - KrasAnal - 06.12.2024

A co Ty Haker? I wiesz co zrobię cwaniaczku? Zgłosze Cię na.psy. bo to jest nie legal. Trochę detoksu ci się przyda od kryształu. 
A lokalizację to masz ale od kogo to nie wiem haha. Ale mimo wszystko poczytaj kodeks prawa. A jak sie wkurwie to upierdole Wam to całe forum. I tyle będzie ..bo za bardzo kozaków zgrywacie. A moja cierpliwość już dobiegła końca....
A sklep wysyła do PL.. nie jedno zamówienie już zrobiłem. Znajomi też..wiec chyba tylko Tobie nie wysyłają bo wiedzą jaki masz leb przetyrany

RE: magi*-gard*n.***p - Lifeisbrutal - 07.12.2024

KrasAnal Japierdole diabeuu. XD 
Ja i haker? No zrobiłeś mi dzień tym stwierdzeniem. Wiesz w przeciwieństwie do ciebie ja dobrze żyje z modami. A gdybyś chciał wiedzieć moderatorzy mają dostęp do IP i potrafią mniej więcej określić skąd się logujesz. Oczywiście nikt mi nie udostępnia twoich danych, ale wszyscy wiemy, że jesteś w Polsce. 
Zresztą nie wierzę w to co czytam. XD 
 Takim bossem niby jesteś a psami mordę sobie będziesz wycierać? Hahahha nie no beka w chuj.

RE: magi*-gard*n.***p - dzwudziesty - 07.12.2024

Lifeisbrutal nie no teraz to diabeu przeszedł samego siebie i zrobil mi dzień z ranca pomimo braku pakii xdd

Zgłosze Cię na psy xdss

RE: magi*-gard*n.***p - EmStO - 07.12.2024

Jest kabaret ja mam bebe z jednego i drugiego Big Grin

Dzwon na psy xD

RE: magi*-gard*n.***p - DGEloV - 07.12.2024

Ejj nie wprowadzają wysyłki do PL bekaa

RE: magi*-gard*n.***p - dzwudziesty - 07.12.2024

I co w tym dziwnego? Nie oni pierwsi, nie ostatniWink

RE: magi*-gard*n.***p - Epsiakos - 07.12.2024

(06.12.2024, 19:26)KrasAnal napisał(a): A co Ty Haker? I wiesz co zrobię cwaniaczku? Zgłosze Cię na.psy. bo to jest nie legal. Trochę detoksu ci się przyda od kryształu. 
A lokalizację to masz ale od kogo to nie wiem haha. Ale mimo wszystko poczytaj kodeks prawa. A jak sie wkurwie to upierdole Wam to całe forum. I tyle będzie ..bo za bardzo kozaków zgrywacie. A moja cierpliwość już dobiegła końca....

A sklep wysyła do PL.. nie jedno zamówienie już zrobiłem. Znajomi też..wiec chyba tylko Tobie nie wysyłają bo wiedzą jaki masz leb przetyrany

I tak o to z wielkiego gita, stał się 60

RE: magi*-gard*n.***p - KrasAnal - 07.12.2024

Nie jestem Diabeł. Wam się coś posrało. Tak już byłem dziś zgłosić hahahah łykasz jak dziwka spermę