![]() |
|
NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? (/showthread.php?tid=3261) |
RE: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - Szufelka - 09.02.2024 (09.02.2024, 13:44)Ferdzio Kiepski napisał(a): kodow jak to mało fazy? Działa to podobnie do naszej polskiej fety. Też mi kiedyś nie podchodził, ale jak spróbowałem sortów kryształowych to jednak pokochałem tą substancję Zdaje mi sie ze chodzilo mu o przewage skutków ubocznych nad porządanymi. Ostatnio zamiast NEPa, zaaplikowalem ANALOG HEXEN od jednego V z forum i nie doświadczyłem zadnych nie przyjemnych skutkow ubocznych. RE: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - horsii - 09.02.2024 Szufelka skąd mialeś hex-en, jesli można wiedzieć? Bo domyslam sie że piszesz o oryginalnym, a nie o tym co vendorzy sprzedaja jako "hexen analog"? RE: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - Szufelka - 09.02.2024 Pardon, moja pomylka... Zaraz edytuje. RE: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - Martwy666 - 11.07.2025 Nie mogłem znaleźć osobnego tematu, a chcę się czymś z Wami podzielić XD Otóż NEP, HEX i ALFA to były najlepsze środki do gruntownych porządków w domu z mega aktywnym planem i zamysłem. Całą piwnicę i garaż wtedy ogarnąłem XD RE: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - Bobekciopulos - 16.07.2025 NEP można generalnie uznać za dosyc niebezpieczny RC, gdyż jak weźmie się za duzo tj. 200-250mg to mniej doświadczonego, ale i doświadczonego może powykręcać i zadne soczki, kefirki, elektrolity nie pomogą, a w każdym razie nie wiele. Mam na myśl ze to nie jak z Amfą ze ile się nie wezmie to tak naprawdę można w miare łatwo zneutralizowac to domowymi środkami. Jeśli chodzi o Nepa to jak już ściśnie żyły porzadnie to tylko jakieś srogie benzo, pregaba wzieta garsciami albo opio może pomóc i to też podane tak aby działało jak najszybciej. Ps. Miałem tak ze jak niuchnalem przed wyjściem ja wiem....100mg bedac juz generalnie zabranym. Zanim ostatecznie wyszedłem czujac mocny duposcisk przezornie zdecydowalem napic sie wody i wyszło że przez ok.30min wypiłem 4 kufle 0,5 kranowy bo nic nie miałem innego. Jeszcze tylko siusiu i wyszedłem z brzuchem jak balon, dowlokłem się do autobusu żeby w sumie po kolejnych 30-40min wysiąść na docelowym przystanku. Po przejściu 100-200m zorientowalem się ze brzuch mam już niemal płaski tylko jak mnie szczanie złapało to lałem chyba co 20 min, ale tak mam poczucie ze być może uratowałem się przed powykręcaniem. RE: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - Dafidov - 16.07.2025 Mi z kolei dokuczają straszne schizy i paranoje już od minimalnych dawek, a było tak dobrze i bardzo długa przerwa od ketonów. Szkoda bo lubiłem się sttzepac, albo pograć na konsoli po nepie, a tutaj paranoje żyć nie pozwoalaja... RE: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - Bobekciopulos - 16.07.2025 No paranoje potrafią być, to fakt. Po paru dniach cpanska na dodatek przepalane wodospadami z maczany potrafiło niezle nakręcać na paranoje ze przez ściany mnie słyszą wszyscy, nawet słyszałem jak gadają "o mnie" na ulicy pod blokiem itepe. Z drugiej strony jak widzę tych co zdają się nie mieć tego problemu to w sumie wolę być przesadnie ostrożnym bo to widać jak chooj nie czarujmy się. RE: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - Dafidov - 16.07.2025 Chłopie ja ostatnio naćpany zadzwoniłem sam na siebie po karetkę 3 razy a za 4 mnie zabrali na sor... będę miał sprawę i karę grzywny za bezpodstawne wezwanie karwtki widełki chyba są do 2k.. :/ kicha jak chuj. Dlatego też przechodzę na zasłużoną emeryture. Wrzucę sobie homecika, furanika raz na ruski rok. Nawet pierdole ten alkohol. Z Bogiem! Definitywny zakaz brania stimow, amen. RE: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - smakosz - 16.07.2025 jak można po nepie zadzwonić po karetke 3 czy 4 razy sam na siebie? w sensie że nie rozumiem przyczyny wezwania karetki. Ostre jazdy na bani były? Trzeba było nie dorzucać i poczekać aż sytuacji sie uspokoi
RE: NEP - Nietolerancja? Przedawkowanie? - Dafidov - 16.07.2025 Schizy, głosy, ludzie którzy chcieli wyrządzić mi krzywdę. Omijam bk jak ognia od tamtej pory. |