Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Bezpieczeństwo fizyczne (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? (/showthread.php?tid=3297) |
RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Bam - 10.02.2024 mi sie nie zdarzylo nigdy takie cos RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - daniel776 - 14.02.2024 raz typowi ostro poschizowanemu po alficy dałem na nieświadomce roztwór bromazolamu w coli żeby się uspokoił bo za nic w świecie nie chciał sobie fazy zbijać xD RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Lifeisbrutal - 14.02.2024 Dosypać komuś benzo na schizie to wybawienie go z horroru szczególnie alfowego. Gdybym był w takiej sytuacji całowałby tego kogoś po rękach. Wiem co pisze już nie raz alfa mnie pokarała a benzo brak. RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - ZmiataZplanszy - 22.02.2024 (14.02.2024, 00:10)daniel776 napisał(a): raz typowi ostro poschizowanemu po alficy dałem na nieświadomce roztwór bromazolamu w coli żeby się uspokoił bo za nic w świecie nie chciał sobie fazy zbijać xD Gościu wygral zycie xd RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Ferdzio Kiepski - 25.02.2024 ZmiataZplanszy Zależy z jakiego punktu widzenia, bo niektórzy kochają schizy może się wkurwił? ilu takich amatorów jest to śwait by nie zliczył. Tak samo znam osobiście go,ścia, który ma schizofrenię i specjalnie odstawia leki zaraz po wyjściu z psychuszki żeby "Znow ten stan poczuć". Furtka dla diabła RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Twilight Sparkle - 25.02.2024 Ferdzio Kiepski też widziałam kiedyś takiego zawodnika co lubił "jak mu się pierdoli, jaka pizda auuuuu" xDDD chyba fajne rzeczy widział. A jak widział niefajne to Choroszcz xD RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - LOBO - 25.02.2024 Objawy syndromy sztokholmskiego...milosc do swego oprawcy/kata...;-) RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Lifeisbrutal - 26.02.2024 Jprdl....ja tylko podziwiam RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - Ferdzio Kiepski - 26.02.2024 (25.02.2024, 21:22)Twilight Sparkle napisał(a): Ferdzio Kiepski też widziałam kiedyś takiego zawodnika co lubił "jak mu się pierdoli, jaka pizda auuuuu" xDDD chyba fajne rzeczy widział. A jak widział niefajne to Choroszcz xD Trzeba pizdę ogarniać. Ja nie lubię schzów, bo jak są to nie wiadomo że to ona. Wtedy to wszystko realia.. Choroszcz przeżyłem X razy A Ty jak? jakieś wpadki z tym związane? RE: Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka? - coyc2 - 05.03.2024 Zależy po czym schizy i zależy jakie schizy. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby ktoś mi czegoś dosypał no chyba że mówimy tutaj o paleniu "hehehuany" z nowo spotkanymi ludźmi którzy byli "zjarani" także jak ktoś mnie czymś takim poczęstował to kończyło się to na prawdę źle bo syntetyczne kannabinoidy palą te debile. Nawet o tym nie wiedzą. |