Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Przeżyte traumy - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Przeżyte traumy (/showthread.php?tid=3330)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Przeżyte traumy - Lifeisbrutal - 12.02.2025

DarkSonia Racja on twierdzi, że jest tutaj lubiany a tak naprawdę to irytuje każdego tutaj. Jeszcze dzisiaj na czacie napisał, że jestem toksyczny. XD

RE: Przeżyte traumy - kurvvisko - 12.02.2025

Mam głęboko w sobie zapewne traumy, o których sam nie zdaję sobie sprawy, ale nie zamierzam faszerować się chuj wie jakimi lekami (biorę jedne i mi wystarczą), bo dużo jest do przepracowania na terapii.

RE: Przeżyte traumy - kot_kreskowy - 12.02.2025

Traumatyczna toksyczność traumatyzuje toksyczną traumę 😎

RE: Przeżyte traumy - anon - 12.02.2025

Każdy ma traumy, a jeśli ktoś twierdzi że ich nie ma, to kłamie.
Swojej przeszłości nie wymażesz, ale da się z nią pogodzić. Taki już los człowieka. 
Ja straciłem swoją miłość. Ukochana zrobiła magika, bo jej matka grała w frizbi talerzami. Miała dosyć takiego życia, nie dziwię się.
Była i jest to dla mnie trauma, ale życie toczy się dalej. Taka kolej rzeczy.

RE: Przeżyte traumy - M7G9O - 12.02.2025

anon 

Widzę, że w pewnym sensie możemy sobie przybić żółwika. Chociaż może lepiej nie...

RE: Przeżyte traumy - Mirandes4 - 27.03.2025

A ja w swoim życiu miałem 4 traumy....Osobiście pomagają mi leki i empatogenne lekkie stymulanty (głównie z grupy katynonów)....

Moc pozdrowień dla Was Wszystkich

RE: Przeżyte traumy - Lifeisbrutal - 27.03.2025

Mirandes4 Też na początku myślałem, że empatogeny mi pomagają i faktycznie może dają chwilę zapomnienia, ale z czasem mogą pogorszyć sprawę.

RE: Przeżyte traumy - Lukas1985 - 27.03.2025

(12.02.2025, 00:22)Lifeisbrutal napisał(a): Chochlik Ty ostatnim czasem wszystko masz w chuju.

Karmisz tego typa. On zmyśla różne rzeczy, ,eby przyciągnąć uwagę ludzi.

(12.02.2025, 22:47)anon napisał(a): Każdy ma traumy, a jeśli ktoś twierdzi że ich nie ma, to kłamie.
Swojej przeszłości nie wymażesz, ale da się z nią pogodzić. Taki już los człowieka. 
Ja straciłem swoją miłość. Ukochana zrobiła magika, bo jej matka grała w frizbi talerzami. Miała dosyć takiego życia, nie dziwię się.
Była i jest to dla mnie trauma, ale życie toczy się dalej. Taka kolej rzeczy.

😉
No to mamy kłopota. Bo ja się generalnie trzymałem z dala od niestabilnych ludzi, z dala od klopotow. Więc nikt z moich znajomych nie zayebal samoboja itd. 
Próbuje sobie przypomnieć coś co mógłbym podciągnąć jako traumę i nie umiem.
Nawet to co postrzegalem jako trudne dzieciństwo okazało się standardem lat 90/00.

RE: Przeżyte traumy - Czeslawo - 27.03.2025

(11.02.2025, 18:36)DarkSonia napisał(a): ja mam od prawie roku traume po śmierci byłego...
za każdym moim uśmiechem, kryje się kawałek łezki, zwł. kiedy sama dobrowolnie wchodzę tutaj na forum
może dzięki temu jestem silniejsza, a może się sama w chuja robię, nie wiem - wiem, że rzuciłam amfe w pisdu... alko to normalnie dla mnie ostatnio egzotyka a nawet powoli mam odrzut, a szluga sobie zapalę raczej jak mnie coś serio wkurwi
a mef... jego czas nadejdzie, póki co strzelam tak rzadko że się sama dziwię
... a potem w pracy zdziwko, jak pracuję po to by nie myśleć, o dragach, byłym, i stratach jakie przez to wszystko poniosłam szczegółów opisywać nie mam zamiaru ani nawet nie czuję takiej potrzeby, ale jak mnie w pracy za dupe kierownik złapie, to chuja mam ochotę zabić, i co mam zrobić? praca lajtowa, wypłata spoko... tylko ten debil chyba chce coś jeszcze, a potem wyjdzie w sądzie jak mu morde rozkurwie, że to przez dragi i "traume po byłym". kurwa ja pierdolę.

Bardzo przykra sprawa... która wiele tłumaczy, np. podejście do fety. Najważniejsze to, aby było ujście dla emocji. 
Jak już pisałem, ćwiczę pół-zawodowo od dobrych kilku lat sporty walki. Uwierz, to pomaga rozładować emocje jak nic innego.
Popatrz taka Julia Szeremetaa spełnia się z wielkim sukcesami w boksie.

RE: Przeżyte traumy - s1mple - 27.03.2025

Trauma po zmarłym, ojcu i bracie.