Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Podbicie stanu 3CMC,MMC - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Podbicie stanu 3CMC,MMC (/showthread.php?tid=3340)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Twilight Sparkle - 08.02.2024

Dla mnie wszystkie laski tutaj to są Moniki już. Ale jak to serio nie ona to przepraszam. Już mam chyba paranoję xDD

RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - ZmiataZplanszy - 22.02.2024

Jedyny słuszny sposób to wódka  Rolleyes

RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Supernova - 10.03.2024

U mnie alko fajnie podbija stan

RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - kot_kreskowy - 10.03.2024

Kurwa nie wierzę. Poradnik dla samobójcow czyli jak potencjalnie zrobić sobie kuku.
Jedni team alko, drudzy team grzanie.
Brawo kurwa, brawo.

horsii 
Jest potencjał do tematu Śmieszne zgony
Nie trzeba nawet szukać w necie🤣

Jak chcecie podbić działanie czegokolwiek to wystarczy zrobić sobie przerwę. Ręczę, że zadziała o wiele intensywniej.

RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - horsii - 10.03.2024

Przecie po 3-cmc po dobrej wrzutce jak sie nie jest przetyrańcem pierwszego sortu, to jest taka przepizda, że nie wiesz nawet co sie dzieje. Film zrywa. Ja pamiętam jak lata temu (nie wiem jak) wsypałm do kapsułki chyba z 0,6-0,7 3-cmc i połknąłem. To kurwa godzine miałem wyciętą. To jest taki właśnie chemiczny rozpierdol. CO wy tam chcecie podbijać? Jak was nie klepią te wasze gigantyczne dawki to kurwa nie da sie fizycznie mocniej, to jest niemozliwe, bo to nie są czary, tylko chemia, z której organizm jest całkowiice wypruty.  To tak jakbyś przynióśsł pustą flache i sie pytał jak sie z niej jeszcze najebać. 

Ale zawsze mozecie spróbować. Na przykład jak ten gosciu co zarzucił 20gr 4-cmc - miał bombe zycia

Dosłownie ŻYCIA Podobno kultowa

Możesz gadać jak do słupa. Oni wiedzą lepiej.

RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Lifeisbrutal - 10.03.2024

Za małe dawki dajecie xD ja raz jak zajebałem bombke z powyżej grama sypałem na ćpuńskie oko ( NIE BRAĆ ZE MNIE PRZYKŁADU) to miałem taką bombe, że nawet ręką nogą ruszyć nie mogłem tak mnie poskładało

Mnie też kilka razy odcięło po chlorach.
Oczywiście nie jest to tak bolesne dla duszy jak odcina po alfie ale mimo to nie polecam.
Jak ktoś szuka mocnych wrażeń to mozna też wkurwić kilku dresów w bramie 😎

RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - coyc2 - 11.03.2024

Nie no wy to słownictwa pr0 używacie, na prawdę, harm reduction at 100%...
Jak ktoś chce koniecznie zwiększyć stan po 3-CMC czy innym *-MMC czego tak na prawde nie wie co to dokładnie jest bo go nie stać na CG-MS to może niech podwoi dawkę o 10-15%. Można sobie to wyliczyć na kalkulatorze w necie.

RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Lifeisbrutal - 11.03.2024

coyc2 Z całym szacunkiem , ale ty masz serio ból dupy widzę. To jest forum dyskusyjne niech każdy pisze tutaj ja mu się podoba a jak tak cię razi to omijaj takie posty.
Sorry za offttop