Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. (/showthread.php?tid=3357)

Strony: 1 2 3 4

RE: Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. - Demilich - 26.02.2024

(09.02.2024, 16:29)Twilight Sparkle napisał(a): wwojtuss było zaprosić obie dziewczyny na korepetycje z geometrii ;333

Trójkąt nie może mieć dwóch kątów rozwartych.

A co do tematu to zbieranie resztek maczanki z dywanu, opalanie fifek po kilka razy, skrobanie i palenie smoły, najdziwniejsze było znajdowanie zielonych listków maczanki pod dywanem. Nie wiem jakim cudem tam się znalazły, ale zbieranie śmieci z dywanu i palenie tego było upokarzające... było warto i nie żałuję bo zjarałem się jak świnia ten kolejny raz. No i raczej wybierało się pod lupą coś co wygląda jak listek maczanki a nie śmieci z kłakami.

RE: Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. - Lifeisbrutal - 26.02.2024

Demilich Masz rację człowiek się naćpa ale w chuj przy tym upokorzy i później taka krzywa jazda wchodzi tzn nie wiem jak wam ale mi tak

RE: Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. - Lukas1985 - 26.02.2024

(23.02.2024, 22:15)daniel776 napisał(a): wciąganie kryształków znalezionych w dywanie..

Je tam to norma. Ja wyczesywalem dywan gdzie zawsze wciągałem 😅 zawsze sie coś znalazlo

RE: Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. - Lifeisbrutal - 26.02.2024

Ahh i to szczęście gdy się znajdzie nawet duży kryształek z którego wyjdzie nawet kreska 200mg to dopiero jest 😍

RE: Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. - ZmiataZplanszy - 26.02.2024

Lifeisbrutal 

Jak na kreske się na zbiera to jest fart xD

RE: Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. - Ferdzio Kiepski - 26.02.2024

ZmiataZplanszy Dokładnie.. n a szczęście już tego nie mam bo zawsze towaru mam dość i nie pamiętam kiedy nie miałem Podobno kultowa ale się szukało: to się wciągło jakiś kurz, to jakiś kamyk, to okruszki z jedzenia Podobno kultowa

RE: Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. - LOBO - 26.02.2024

Powiedzialem ksiedzu dzien dobry!...

RE: Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. - dzwudziesty - 26.02.2024

Też tak miałem jak zarlem opór i szukanie kryształów na czworaka pod łóżkiem za komoda, dywanik, trzepanie łóżek etc.
A potem od zbierania drobinek takie opuszki palcow przyjarane i piekły jak skurwysyn, też tak mieliście? XDD
niemoralne to zdecydowanie teraz po 4mmc charcze jak wariat, aż dostałem od mojej Lilki po łbie Podobno kultowa

dzwudziesty Ja to jedynie z kłakami ewentualnie resztkami karmy mam przyjemność czasem wciągnąć choć bardzo rzadko bo naprawdę uważam przy kotach żeby nic nie spadło co mogłoby im zaszkodzić.

RE: Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie. - dzwudziesty - 26.02.2024

Też Cię piekły tak palce jak szukałeś drobinek? XD
DOBRE JAJA też kiedyś było jak złapałem bucha z podłogi a tam niezliczona ilość przeróżnych ketonów i trochę trawy XD jeszcze wiedziałem, że tam keton jakiś jest więc grzałek powoli. Nie sądziłem tylko, że się tak pokarm.
Stare slabe czasy.. Wink