Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? (/showthread.php?tid=3433) |
RE: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - Chochlik - 12.03.2024 Szczerość to podstawa, dzięki temu dobiera się najlepsze metody leczenia oraz lekarstwa. RE: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - Twilight Sparkle - 16.03.2024 No nie wiem, bądź trochę zbyt szczery ze swoim psychiatrą i pyk kraty w oknach. RE: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - Lifeisbrutal - 17.03.2024 @"Twilight Sparkle" Racja, nigdy nie mówie wszystiego. Gdybym był w 100% szczery to co chwilę miałbym wakacje za kratami xD RE: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - Ferdzio Kiepski - 21.03.2024 Ostatnio udałem się do lekarza bo naszła chęć na benzo więc opowiedziałem mu co i jak(psychiatra 300pln za 1 wizytę). Powiedziałem prawdę nieraz jazdy na bani były, powiedziałem ile stymulantów biorę Powiedział że nie dostanę benzo jedyne co dał to mianserynę Więc kupiłem w NL wyjebane na doktorów i tak nie zamierzałbym się u nich leczyć bo mam lepsze sposoby na pewno na naturalnej med. lepiej wyjdę niż tym badziewiu Pozdro RE: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - Lifeisbrutal - 21.03.2024 Ferdzio Kiepski Wiesz, że miałeś prawo mu nie zapłacić? Ja tak zrobiłem kiedyś. Nie chciał mi zapisać benzo to powiedziałem, że hajsu nie dostanie i tak skończyła się wizyta. RE: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - Ferdzio Kiepski - 22.03.2024 Lifeisbrutal Dobrze zeobiłeś Ja płaciłem z góry, przelew przed wizytą RE: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - kalakanin - 24.03.2024 Siemano mam pytanie. Do jakiego lekarza się skierować żeby zrobić sobie badania "pomelanżowe"? Da się zrobić takie publicznie czy tylko private? Jak publicznie to po prostu iść do przychodni tak jak po L4 i powiedzieć lekarzowi, że chce się przebadać pod kontem uszkodzeń organizmu wywołanych przez imprezy? RE: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - Lifeisbrutal - 24.03.2024 kalakanin Tak do rodzinnego mówisz co tam ci dolega lub jakie masz obawy i wtedy on już cię skieruje na badania jakie są w stanie wykonać na NFZ. RE: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - Paktowski - 24.03.2024 (21.03.2024, 15:25)Ferdzio Kiepski napisał(a): Ostatnio udałem się do lekarza bo naszła chęć na benzo więc opowiedziałem mu co i jak(psychiatra 300pln za 1 wizytę). Powiedziałem prawdę nieraz jazdy na bani były, powiedziałem ile stymulantów biorę Powiedział że nie dostanę benzo jedyne co dał to mianserynę Słusznie. Lepiej samodzielnie zakupić sobie leki, chociażby od naszego duch, lub tak jak mówisz leczyć się roślinami. 💪 Tak samo mam już dość lekarzy i ich pierdolenia o "szkodliwości" niektórych leków, podczas gdy sami wypisują ludziom SSRI jakby miał być to złoty środek na każde zaburzenie. 😡 Ale jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o 🤑. Być może nawet sami nie wiedzą, co wypisują, bo tak ich nauczyli na studiach więc uważają że musi to być prawdą. Bezsens. RE: Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem? - Ferdzio Kiepski - 24.03.2024 Paktowski Dokładnie nie ma co! Jak coś jakieś porady czy cuuś TO zapraszam Ciebie na PW ja udzielę porad co do roślin nie chwalac się.. jestem specem PRAWDZIWYM SPECEM od tych spraw! Pozdro |