![]() |
Oceń swojego vendora - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Oceń swojego vendora (/showthread.php?tid=3569) |
RE: Oceń swojego vendora - LOBO - 15.04.2024 Duch 3x5g 1x10 5 - najlepszy na forummo 5 5 - forma swiatowa;-) 5 - ! 5 - Top in da Polsza RE: Oceń swojego vendora - Inferno - 22.01.2025 Jeśli chodzi o zamówienia aktualne (a nie nagrody) to: - @"HighlifeMarket" - 2 zamówienie właśnie dziś zrobiłem - 1) jakość i szybkość kontaktu - 3,9 / 5 - 2) pakowanie - 4,7 / 5 - 3) jakość produktu - 5,0 / 5 - 4) sample - 5,0 / 5 - 5) ogólna ocena - 4,5 / 5 Kontakt jest rzeczowy, można wszystko załatwić w 1 mailu ale mógłby być nieco częstszy. Jedyne do czego można się przyczepić. RE: Oceń swojego vendora - Czeslawo - 15.04.2025 W zasadzie nie ma kogo oceniać, bo Escobar i High-LifeMarket, reszta to "plankton". Nowego sklepu jeszcze nie mogę w pełni ocenić, bo zbyt mało tam zamawiałem, bodajże 2 zamówienia, u Pablo 12-15 coś koło tego. Pablo ma u mnie 8/10, ponieważ jego asortyment jest mały, ale ostatnio się powiększył, więc jest szansa na podwyższenie oceny. ![]() Oczywiście skala jest następująca: 1 - fatalnie, 10 - fantastycznie. Tak więc ta ocena jest bardzo dobra, ale zawsze może być fantastyczna. ![]() RE: Oceń swojego vendora - M7G9O - 18.04.2025 Zgadzam się z poprzednikami i na myśl przychodzi mi głównie dwóch Vendorów. Mianowicie Pablo i Highlife. U Highlife zamawiałem już jakiś czas temu (początek roku) i wszystko było pika belo. Czas odpowiedzi i łatwość "dogadania się" była świetna. Czas wysyłki... Chyba zawsze było na drugi lub trzeci dzień od zamówienia. Pakowanie standardowe, bez zarzutów. Więc Highlife zdecydowanie oceniłbym 9/10 O Pablo nie trzeba chyba nawet wspominać. Nigdy nie miałem zarzutów co do czasu realizacji, kontaktu, pakowania albo co do samej jakości. Zaskakujące jest dla mnie, że Pablo poświęca swoje roboczogodziny na odpisywanie na maile w sprawie nagród, które rozdaje, bo na takiej pracy nie zarabia, a mimo wszystko to robi. To pokazuje orientacje na klienta. Podsumowując 10/10 bez lizania się po dupach. RE: Oceń swojego vendora - Rweqerew333 - 18.04.2025 To i ja się dołączę: zamawiałem wielokrotnie różny temat u High-LifeMarket oraz Escobar i wszystko zawsze było 100% git. Moim ulubionym sklepem jest jednak High-Life ze względu na bogaty asortyment. Poza tym mogę potwierdzić wszystkie słowa M7G9O o tych sklepach. RE: Oceń swojego vendora - Blade12 - 23.04.2025 Escobar i High-LifeMarket najlepsi vendorzy ![]() RE: Oceń swojego vendora - marioss - 27.04.2025 ESCO SPRAWDOZNY RE: Oceń swojego vendora - Kapitan - 27.04.2025 Polecam vendora Escobar RE: Oceń swojego vendora - marioss - 27.04.2025 High-LifeMarker tez na plus praz brałem i nie było żadnych nieprzyjemności także na pluss Ale moje oddane jest do
(27.04.2025, 15:52)marioss napisał(a): High-LifeMarker tez na plus praz brałem i nie było żadnych nieprzyjemności także na pluss. Szybko[quote pid="130268" dateline="1745765521"] [/quote] RE: Oceń swojego vendora - Inferno - 27.04.2025 Panowie skorzystajcie z propozycji autora - jak ich ocenić - punktowo i wgl ![]() |