Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
5F-ADB - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73)
+--- Wątek: 5F-ADB - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4026)

Strony: 1 2 3

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - smakosz - 31.01.2026

grubo Big Grin 10 g 5f adb, czyli będzie dużooooooo smażenia

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - kupa42 - 01.02.2026

a jak !  Angel maczana już zrobiona, 
jakbym miał więcej kasy to bym wymieszał z 5cl i MDMB-BUTINACA  Podobno kultowa
w przyszłości napewno będzie to możliwe

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - Inferno - 01.02.2026

Zrobiłeś grama 5f na dychę podkładu? Podobno kultowa

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - kupa42 - 01.02.2026

tam widzę że portal usunął chyba mi zdjęcie ? bynajmniej na zdj było 10g 5f😝
1g na 10g podkładu bym nie robił tak jak pudzilla 1:11 robił XDDDD bynajmniej dla mnie za mocno by było aczkolwiek paliliśmy takie ale ja lufka od tyłu czysciocha i mikro buch i dziękuję haha .
szczur testował czysty proch na popiole w lufce to zgniótło go wiadomo, ja jeszcze nie zabrałem się do badań, myślę że w przyszłym tygodniu podejdę

[Obrazek: IMG-20260201-125554-169.jpg]

takie zdjęcie było @"Fidel"

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - Rotava dwa - 02.02.2026

kupa42  bracie zdjęcie nie działa klikaj dodaj zdjęcie wrzucasz na serwer i kopiujesz link i dopiero tu wklejasz Smile powodzenia

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - kupa42 - 03.02.2026

Rotava dwa 
[Obrazek: IMG-20260201-125554-169.jpg]
teraz?

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - kupa42 - 17.02.2026

Substancja 5F
podkład kartki
proporcje no tak z 10g wyszło prawie 20 to lekko ponad pół g na kartkę 
stężenie za słabe odrazu mówię następnym razem 1-2g tak jak V poleca
2 tygodnie temu zacząłem zabawę z współlokatorem 
mocno euforyczny nawet bardzo mocno dobrze się combi do walenia konia tylko po paru dniach nawet zapomniałem o takiej czynności że istnieje 
no od przed wczoraj to w sumie nie palę mały zespół odstawienny już chodzi 
współlokator nabawił się zapalenia oskrzeli bo wypalił chyba z 5 całych kartek A4 I jedzie na antybiotyku XD
mnie tam dobrze zamulalo a go gasiło 
jakby było większe stezenęże to też bym się pokaralł
a no tak w pierwszy dzień zmierzałem z jakimś niewiadomym canna to przy kiblu leżałem 3h mówił współlokator potem mnie usiadł na kiblu i se siedział obok i jaral do odciny ja to pamiętam jak mnie podnosił i na kiblu usadzal xdd
ogólnie temat jak najbardziej aktywny 
bardzo ciężko rozpuszczalny w acetonie 
gastro potężne, znowu jestem zły że tyle zjadłem jedzenia 
paczka szybko doszla
na zniżkę 25% się zalapalem
OCENA OGOLNA
10/10 daje temu V
9/10 produktowi
nie lubię tej ceny jaką trzeba zapłacić za ciąg w postaci zespołu odstawiennego ale może klony se ogarnę 
więc polecam wszystkim którzy przyczynili się do czytanie ze zrozumieniem 

RE: 5F-ADB - Opinie o produkcie - Esca - 17.02.2026

Witam forumowiczów 

Opisze produkt 5F ADB A

Kontakt z Vendorem - 10/10 
Produkt 9/10
Dostawa - 4 dni więc oceniam jako ekspres delivery 10/10

Maczanka robiona w proporcji 1:50 i każdy klient zadowolony a są to stali gracze w tej branży. Jeden klient poprosił o sam proch i żałował ale klient nasz Pan także odradzam palenia samego prochu,gdyż nie ma to żadnego sensu oraz zabawy (integracji) że swoimi •ziomeczkami• a każdy wyjazd pacjenta na SOR to problemy dla naszych Vendorow. 

Pakowanie - bez zarzutów

Ceny warte produktów jeśli jesteś mądrym człowiekiem to na tym zyskasz o wiele więcej niż wydałeś. 

Kończąc moj wątek polecam tego Pana w 100% 

Tu nie ma ściemy ani błędów tylko czysty profesjonalizm. 

Zdjęć nie dodaje bo wszystkie są na stronie i nie różnią się niczym od tego co Państwo otrzymają. 

Pozdrawiam Esca 
----------------------------------‐---------------------------------------------

Hello forum members I'll describe the 5F ADB A product. Contact with the vendor - 10/10 
Power 9/10
Delivery - 4 days, so I rate it as express delivery 10/10 Maczanka is made with a 1:50 ratio, and every customer is satisfied, and these are regular players in this industry. One customer asked for just the gunpowder and regretted it, but the customer is our king. I also advise against burning just the gunpowder, as it makes no sense or teamwork with your “friends.” Every patient's trip to the ER is a problem for our vendors. Packaging - flawless. The prices are worth the products. If you're a smart person, you'll get much more out of it than you spent. To conclude my thread, I recommend this vendor 100%. There's no bullshit or mistakes here, just pure professionalism. I'm not adding any photos because they're all on the website and are identical to what you'll receive. Best regards, Esca