Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Opioidy/Opiaty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=50) +--- Wątek: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine (/showthread.php?tid=4262) |
RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - kot_kreskowy - 02.11.2024 Taaaa Bogdan Boner ... Pudzilla chyba wolał czyste... Ja pierdole 😢 Kurwa naprawdę, walenie tego typu rzeczy to zbędne ryzyko, no ale co kto lubi... RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - Epsiakos - 03.11.2024 kot_kreskowy tak dostal proch, ktory rozrobil 1:20 chyba wiec tutaj raczej bledu nie bylo - ale dawkowanie bylo na oko bo mu sie nie chcialo az tak dokladnie sprawdzac skoro mocniej rozbeltal, a ze go z poczatku tylko smyrnelo obiecujaco zeby pozniej dzialac w tle przez nastepne dawki (rowniez na oko), mnie wiecej w tym samym czasie rozrabial to benzo i przelewal do butelek. O godzine 24:00 ostatni raz logowal sie na inne forum na ktorym byl redaktorem, na DC ostatnia aktualizacja ze statusu zaraz wracam byla o godzinie 1:30 w nocy. Do paru osob przed 18 albo 19 mial sile odpisac kilka smsow/wiadomosci na tele, z tego co udalo mi sie szczatkowe recenzje poczytac na temat tej substancji, to kazdy uzytkownik mial inny czas od przyjecia, poprzez zaznaczenie swojej obecnosci w organizmie ktore u nie ktorych bylo juz poczatkami fazy wlasciwej a nie ktorzy tylko poczuli przedsmak jak wlasnie Pudzilla i czekali do kilku godzin nawet dorzucajac maxymalnie 2 dawki dodatkowe nie mixujac z niczym innym. Dawka roztworu benzo przyjeta, ale ile to sie nie dowiemy - zapowiadal to dzien wczesniej ze lykne jak juz "zejdzie" z niego a nie bedzie zadowolony z efektow, okolice godziny 21:30 a 23:20 ostatnie dawki roztworu z opio oraz te ktore z poczatku sie nie wchlanialy, prawdopodobnie po zetknieciu plynow w zoladku opio zaczelo bardzo szyblo wchlaniac powodujac, jedna ze "spokojniejszych" depresji oddechowych o ile dobre informacje znalazlem o tym Clobromazolam to tez mocno potrafi wejsc. A no i jeszcze pol nocy ze srody na czwartek mowil tylko ze bardzo malo pije plynow, moglo to miec jakis wplyw na samo wchlanianie sie bo cos podobnego doswiadczylem ale nie przy opio a przy cmc ktore w bombkach wrzucalem co 1h15m i slabo bujalo, po wypiciu okolo 800ml wody jakies 5-7minut i nagle weszly jedna po drugiej praktycznie. Apel do reszty osob na naszym forum, zwlaszcza do tych "terminatorow", "niesmiertelnych" i zwlaszcza do tych "nie do zajebania", nabierzcie pokory a zwlaszcza szacunku jezeli siegacie po cos naprawde cholernie mocnego a informacji nt. dzialania jak i samego stanu jest jak na lekarstwo to trzymacie sie kurczowo dawkowania, nie wazne czy to beta Ketony i reszta RC czy tez klasyczne dragi, z ta roznica ze margines bledu jest calkiem spory a i organizm bedzie sie sam ratowal. Jezeli nie chcecie byc jako przyklad jak mlody Pudzilla, to starajcie sie nie popelnic jegeo bledu i pierw przeczytac przynajmniej z 3 zrodel opis dzialania, a potem trzymanie sie dawek. Niech tragedia jaka tu zaszla z uwagi na nonszalancje i nader pewnosc siebie, gdzie juz w przeszlosci przy o wiele slabszym opio przechodzil depresje oddechowa i wyladowal w szpitalu, nie zostanie zapomniana i wyparta zwlaszcza przez takich "kozakow". RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - kot_kreskowy - 04.11.2024 Epsiakos Jak to wszystko czytam to autentycznie ciarki mnie przechodzą. Mieszają mi się uczucia wkurwienia, zawiedzenia, bezradność, no wszystko co chujowe. Nie żryjta tego gówna, proszę was. I jeszcze pytanie; Skoro tolerka rośnie bardzo szybko to czy przy jakiejś operacji nie będzie problemu? To chyba działa na te same receptory co np taki fentanyl stosowany przy operacjach. Czy się mylę? RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - Epsiakos - 04.11.2024 Raczej nie jest stosowany jako lek powszechnie skoro jest właśnie fentanyl dostepny RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - kot_kreskowy - 04.11.2024 Chodzi mi o to, czy nie wypierdoli tolerancji na fentanyl? Epsiakos RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - DGEloV - 04.11.2024 kot_kreskowy jak to pochodne fenta to pewnie tak RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - martio_vp - 04.11.2024 Nie mogę patrzeć na temat tego gówna. Wypierdoli tolerancje w moich oczach do końca na brak szacunku chociaż na tydzień. |