w**.juklisl*b.**m - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: w**.juklisl*b.**m (/showthread.php?tid=4293) |
RE: w**.juklisl*b.**m - GokuVegetaFist - 29.09.2024 Siema. Doszło w końcu 11g nepa 5g 3MMA Zapomniał tylko o 2MMC ale nie szkodzi..to i tak sample i to jakie chojne!! Do rzeczy! NEP O kurwa!!! Co to kurwa jest??? Piękne trzy kryształy koloru mlecznego. Lekko twarde ale wystarczy mocniej w palcach ścisnąć i można kruszyć. Zajebałem linkę myślę 150mg O JPRDL!!!!! Jak to weszło!!! To oczy az mnie bolały i chyba wgl nie mrugałem hahaha libido ZWIERZAK NA KURWA CRACKU Z POPIERDOLONYM MÓZGIEM!!!!!!! Uffff 😂 Nigdy takiego mocnego nepa nie wciągałem!!! To normalnie rozjeżdża Hexena. I podchodzi pod apvp ale dawkowanie inne. Dluuugo trzyma. Ale powiem Wam , że schizy jak już zejdzie są kosmiczne! No prawie takie jak po A-PVP. Ale wiadomo ilość przyjęta też robi swoje. Oral chyba 400mg wziąłem 🤦🏻🤘🏻😂 Wchodzi powoli ale no nie mogę opisać stanu bo się już tutaj nie da!!!! Libido kurwa libido, libido , libido i jeszcze raz libido to jakiś popierdolony potwór!!!!! Vapo również mega!!!! 11/10 💥💥💥💥💥💥💥 RE: w**.juklisl*b.**m - Epsiakos - 29.09.2024 Rozjezdza hexen i podchodzi pod apvp, kon by sie usmial teraz xDDD RE: w**.juklisl*b.**m - DarkSonia - 29.09.2024 400mg nepa ... grubo, że tez byłes w stanie po tym cos napisac na forum dostajesz odemnie super punkt ! ✸𝖎𝖒𝖒𝖔𝖗𝖙𝖆𝖑 RE: w**.juklisl*b.**m - 777 - 29.09.2024 kot_kreskowy zna lepsze doznania niż "marne" 400mg pfff RE: w**.juklisl*b.**m - horsii - 29.09.2024 Jakbym zajebał pasa 150 mg z nepa, to też bym pisał że nigdy takiego mocnego nepa nie waliłem... Jeśli porównać to do wszystkich innych razów kiedy tyle wziąłem, czyli zero, bo to jest absurdalna ilość RE: w**.juklisl*b.**m - GokuVegetaFist - 29.09.2024 EpsiakosRozjezdza hexen i podchodzi pod apvp, kon by sie usmial teraz xDDD Dlatego się śmiejesz A próbowałeś go ze się wypowiadasz? Myślę że nie więc Twój post jest bezużyteczny. RE: w**.juklisl*b.**m - Epsiakos - 29.09.2024 Debilu zasrany, tak wiec wiem co mowie - ale juz mam dosc twojego pierdolenia a sadze ze i reszta forum tez. Jak ty mozesz byc wiarygodny jak ty twierdzisz ze stary pentendron jest mocniejszy od obecnego Nepa a teraz twierdzisz ze ten sam nep rozjezdza hexen ktory jest od niego minimum 6x mocniejszy i to nawet od najgorszych syntez. Ja mam dosc twojego pierdolenia zbednego dlatego dzis konczy sie twoja przygoda z tym forum - idz zaloz sobie konto u niebieskich i do nas juz nie przychodz. Nie pozdrawiam. RE: w**.juklisl*b.**m - smakosz - 29.09.2024 Ja pierdole takie opinie gdzie pacjent ładuje w siebie 400 mg nepa i pisze że jest lepszy od hexenu Ciekawe co by powiedział gdyby jebnoł 400 mg hexenu RE: w**.juklisl*b.**m - kot_kreskowy - 30.09.2024 Ratunku! - otóż to by powiedział dzwoniąc zesranym na SOR po 0,4 hexa Dużo ludzi tu nawet nie wie jak Hex smakuje s ja wam powiem, że to już naprawdę nie przelewki... Odnosząc się do nepa tu, to będzie to pewnie coś podobnej syntezy co wszędzie. Nie walcie takich dawek! RE: w**.juklisl*b.**m - EmStO - 30.09.2024 Dawać tego nepa 0.4 wrzucam sugerując się opinią..... 112..... proszę o karetkę bo przeczytałem na internetach tyle polecają jest kozak. ...... |