re****co.to - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org) +-- Dzia艂: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dzia艂: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- W膮tek: re****co.to (/showthread.php?tid=4300) |
RE: re****co.to - SztywnyMisza - 03.11.2024 Omnibus Niestety zmar艂 馃槶 przedawkowa艂 opio RE: re****co.to - smakosz - 03.11.2024 A chcia艂em kupi膰 ten szajs i spr贸bowa膰 ale teraz to pierdole podzi臋kuje RE: re****co.to - Omnibus - 04.11.2024 smakosz聽Ja r贸wnie偶 chcia艂em kupi膰 ten szajs i nawet by艂em oburzony 偶e vendor sprzedaje go rozbe艂tanego 1:10 inositol do 1 gr sprzedaje czysty pure i mia艂em kupi膰 1 gram na testy ale wstrzyma艂em si臋 z zakupem do czasu przedstawienia recenzji przez pudzile ale niestety recenzji si臋 nie doczeka艂em i zaniepokojony do niego napisa艂em w tej sprawie na pw a jego niestety nie by艂o ju偶 w艣r贸d nas to wielka strata ale i wielka przestroga, nie zna艂em ch艂opa osobi艣cie ale bardzo go lubi艂em zawsze odpisa艂 mi doradzi艂 by艂 pomocny i szczerze jest mi go szkoda mimo 偶e nawet nigdy na oczy go nie widzia艂em. Testy tej substancji definitywnie i jednoznacznie ju偶 na zawsze s膮 u mnie przekre艣lone. Kto wie czy ja r贸wnie偶 bym nie podzieli艂 los贸w pudzili gdy偶 chcia艂em spr贸bowa膰 wapo tej substancji oczywi艣cie odmierzaj膮c na bardzo precyzyjnej wadze miligramowej ale teraz sam nie wiem jaka dawka tej substancji wywo艂uje depresj臋 oddechowa a jaka zamierzony efekt. Zabawa t膮聽substancja to igranie z 艣mierci膮. RE: re****co.to - hub3rtus - 16.11.2024 I've orderd 2g MD-Prolintan a few days ago, they ship once a week, ill give a review, when it will arrive. Order arrived in 1 week from a safe country in eastern europa. MD-Prolintan can be smoked with a glass pipe, feels functional and he gave me 2 blotters bretazinil, both good quali. can recommand RE: re****co.to - Omnibus - 20.11.2024 hub3rtus聽聽Hello and did you get the Tracking number ? RE: re****co.to - Inferno - 20.11.2024 Omnibus聽tracka nie dostaniesz. Listy s膮 wysy艂ane bez tracka. Jak nie dojdzie Ci list nierejestrowany w 15 dni to mo偶esz ubiega膰 si臋 o reship (tylko ciekawe jak to sprawdz膮, 偶e wpad艂a). Paczki s膮 wysy艂ane we wtorki. RE: re****co.to - horsii - 20.11.2024 Inferno聽to logiczne, 偶e przesy艂ki bez trackingu nie dostaj膮 reshipu, no bo w艂a艣nie - jak udowodnisz 偶e nie dosz艂a? Oszcz臋d藕cie sobie na przysz艂o艣膰 nerw贸w i wydajcie te par臋 euro wi臋cej na przesy艂k臋 z trackingiem. RE: re****co.to - Firana - 20.11.2024 Jest alprazolam w ofercie? RE: re****co.to - Inferno - 20.11.2024 horsii聽oni to chyba maj膮 w regulaminie napisane i tylko tak wysy艂aj膮. Pudzilla o tym pisa艂 kilka post贸w wy偶ej, 偶e po 15 dniach reship. I tak si臋 zastanawia艂em , jak to. Kod PHP: Je艣li zamawiasz jaki艣 zaplanowany produkt, kt贸ry zostanie zaj臋ty przez lokalne s艂u偶by celne, nie ma reklamacji ani zwrotu pieni臋dzy. Co nie zmienia faktu, 偶e nawet rejestrowana nic nie da z tego co tu jest napisane. RE: re****co.to - horsii - 20.11.2024 Sprawdzi艂em w艂asnie i z tego co widze to to sie tyczy tylko produkt贸w z kategorii EU RC retail. Leki wysy艂aja kurierem z trackiem. Wszystko zalezy od kategorii produktu. |