Kwetiapina - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: Kwetiapina (/showthread.php?tid=4625) |
RE: Kwetiapina - Inferno - 06.10.2024 martio_vp jak chcesz to możesz w skrócie mi napisać co to dokładnie ten Bupropion i lamotrygina. RE: Kwetiapina - Lifeisbrutal - 06.10.2024 Rozumiem, że z wyrobioną tolerką takie dawki przyjmujecie? Na strzał dla kogoś bez tolerancji może być to bardzo nieprzyjemne przeżycie. Sam coś o tym wiem kiedyś przesadziłem z kwetiapiną. RE: Kwetiapina - horsii - 06.10.2024 W życiu bym nie powiedział ze olanzapina jest do kwetiapiny podobna. W budowie? może, w pewnym stopniu. w działaniu? ani a że po połączeniu neurolepy+alkohol zrywa wam taśmę to nie powinno nikogo dziwic RE: Kwetiapina - voice.of.voiceless - 06.10.2024 Inferno od 4-6, wtedy dużo piłem RE: Kwetiapina - martio_vp - 06.10.2024 (06.10.2024, 08:24)Inferno napisał(a): martio_vp jak chcesz to możesz w skrócie mi napisać co to dokładnie ten Bupropion i lamotrygina. Napisałem Ci dawki docelowe. Lamotrygina to lek przeciwpadaczkowy ale tez normotymiczny. Jego zaczyna się od 25mg i co tydzień zwiększasz o 25mg. Nie wolno inaczej bo możesz dostać nekrolizy naskórka i umrzeć. Że 2 miesiące będziesz dochodził do dawki docelowej. Wzmacnia działanie pozostałych. Bupropion inaczej amfebutamon, ma dużo wspólnego z amfetaminą ale nie ma działania narkotycznego. Zaczynasz od 150mg rano i po miesiącu dajesz kolejne 150mg aby dziennie brać 300mg. Działa przeciwdepresyjnie, na ADHD oraz motywuje do ruszenia dupy. Dodatkowo pomaga wyjść z nałogów. Palić papierosów nie będzie Ci się chcialo itp. Po prostu zaczniesz się dobrze czuć i będzie Ci się chciało działać. RE: Kwetiapina - horsii - 06.10.2024 Bupropion to pochodna 3-cmc... Ale tylko w budowie, wlasciwosci ma inne Bupropion go nic nie ruszy. On za bardzo zmielony przez stymulanty. Z całym szacunkiem kurwa xD RE: Kwetiapina - martio_vp - 06.10.2024 To jest działanie synergiczne całego połączenia. Prawda, nie działa od razu. Działa po 3-6 tygodniach RE: Kwetiapina - Inferno - 06.10.2024 (06.10.2024, 14:08)horsii napisał(a): Bupropion to pochodna 3-cmc... Ale tylko w budowie, wlasciwosci ma inne horsii to jak to jest, że 10 miechów nie waliłem i dalej nie będzie tak jak na początku? Brałem tylko Kete i dalej nic innego nie brałem jeszcze, od początku stycznia. Tylko THC. Da się jakoś tą tolerancję ogarnąć? Bo powiem szczerze, że od listopada nie waliłem też Kwety i Pregaby a dalej jem je jak pojebany żeby cokolwiek zaczęło działać a powiem więcej, po dawkach które by nie jednego posłały na parę godzin na inny świat to ja idę i coś robię. A zacząłem nawet od dawki 50mg już pod samą apteką i 4 żubry w międzyczasie. RE: Kwetiapina - voice.of.voiceless - 06.10.2024 Inferno tak, nootropy, sport, dieta, suplementacja, zastąpienie starych nawyków nowymi, zdrowymi, odciąć się od znajomych od flaszki/zwijki/lufki/żarówki i wziąc się za swoje zdrowie na serio - to jest sposób na ogarnianie tolerancji, ona nie odpuszcza RE: Kwetiapina - Inferno - 07.10.2024 |