Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Diazepam - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Benzodiazepiny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Wątek: Diazepam (/showthread.php?tid=4645)

Strony: 1 2 3

RE: Diazepam - qazplm1233 - 26.12.2024

(26.12.2024, 19:22)kot_kreskowy napisał(a): Gdzie teraz to dostać?
A może po prostu iść do lekarza?
Albo receptomat?
Bo znowu mi się koszmary odnowiły a miałem kiedyś dwa listki od ducha i jak ręką odjął te pierdolone koszmary.
Ech... wykańcza mnie to gówno, sny są tak realne że ja pierdole, zrywam się na ranem mokry, przerażony i wkurwiony bo niewyspany...
9 lat po kryminale a mnie to dalej prześladuje.

horsii pomóż

mialem dokladnie to samo , chyba odstawienne , mi z czasem przeszlo , ale te sny tak realne przejebane czasem sie budzilem kilka razy i se mysle pierdole nie ide spac Podobno kultowa i to samo mokry i po takich koszmarach calonocnych to za chuja nie wyspany czlowiek , a najgorsze co mialem to ze budzisz sie i nie mozesz ani otworzyc oczow ani sie ruszyc... to jest najgorsze co moze byc dla mnie z calej sily probuje sie wtedy przekrecic i nic i nagle sie udaje jakos krzykiem %-) jak wychodzilo wszystko tak mialem, teraz ok , dlugi detoks u mnie byl

RE: Diazepam - Leśny_koteł - 26.12.2024

No chujostwo straszne. 
Zmęczony już tym jestem bo to któraś już noc z rzędu...

RE: Diazepam - Maniek - 26.12.2024

@"kot_kreskowy" A czy przypadkiem nie miałeś od niego zolpidemu? Bo pamiętam, że właśnie zolpidem zachwalałeś, że fajnie Ci się po nim spało.

RE: Diazepam - Leśny_koteł - 26.12.2024

Maniek 
Tak... To był zolpidem, faktycznie 🤦🤦
Pomyliły mi się nazwy... Ajjj

Bo to wszystko nazywa się kurwa tak samo.
A ja z benzo to nie mam kontaktu i pojebałem 😏
Zolpidem, tak. Dziękuję 🧡

RE: Diazepam - daniel776 - 20.03.2025

jakos diazepam to moje ulubionew benzo,takie uniwersalne i "niezobowiazujace",podchodzi mi lepiej niz alpra,klon,nitrazepam czy lorek...

RE: Diazepam - Lifeisbrutal - 01.04.2025

daniel776 Relanium jak dla mnie jest po prostu słabe dlatego może wydawać ci się niezobowiązujące i w sumie dla mnie też takie jest. Nie przypominam sobie żebym miał jakiś ciąg dłuższy na relanium typu jak na klonach np miesiąc.

RE: Diazepam - TheEnd - 06.05.2025

Koszmary to po każdym odstawieniu benzo raczej są. Bynajmniej u mnie.
Masakra. Realność mega. Najgorsze jest to że się np. budzę. I nawet jak pół h nie śpię i wracam do próby spania to koszmar zaczyna się w tym samym momencie, w którym się skończył. To jest poryte nieźle.
A co do diazepamu to moje ulubione benzo. Przy 10mg zajebista świeżość mnie dopada, chęć rozmowy, robię się towarzyski. Nie zamula wgl. A jak zasnę to śpię całą noc bez przebudzenia.

RE: Diazepam - doxyou - 06.05.2025

TheEnd 
Diabeu, od ilu substancji na raz ty jesteś w takim razie uzależniony? Podobno kultowa
Alko, benzo, ketony... Kawa i herbata też, czy takie mocne nie?

Lifeisbrutal 
Zgadzam się.
Ciekawy jestem ile trzeba by tego żreć, żeby doznać jakichś silniejszych objawów odstawiennych.

Dostawałem 45mg rolek dziennie w szpitalu przez ponad miesiąc, jak mi waliło na głowę. 
Kiedy doktorek powiedział, że musimy schodzić z dawki i zaczął zmniejszać mi dawkę o 5mg co dwa dwa, to stwierdziłem, że przestaje brać z dnia na dzień. 
Nie odczułem dosłownie żadnych skutków odstawienia.

RE: Diazepam - horsii - 07.05.2025

Co to za skręt od benzo niby jest, że mozesz spać???? Podobno kultowa