Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia (/showthread.php?tid=4686) |
RE: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - Inferno - 16.10.2024 (16.10.2024, 17:23)Martin napisał(a): Dobre, czyta się jak przygodówkę. Skąd ten tekst? Autobiografia predatora na stronie w zakładce "O nas" RE: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - kot_kreskowy - 16.10.2024 Lukas1985 W takim razie 4cmc brał gdzieś indziej. On przecież miał różne dziwne sprzęty takie typowe dla chin ze o ich nazwach nie wspomnę Caly śmietnik. RE: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - Chochlik - 17.10.2024 Predator był spoczko, pamiętam jak mi nawet pozwalał anulować ,zamówienia w 2018 i wysyłał zwrot kaski xD RE: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - voice.of.voiceless - 17.10.2024 za czasow rozowego ja przez chuja mialem wezwanie na policje, mieli skads dane ze wysylana zostala do mnie paczka, wezwanie przyszlo po 9 miesiacach dobrze, ze to tylko sample byly RE: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - janosik1358 - 17.10.2024 (16.10.2024, 07:27)Lukas1985 napisał(a): Wygląda na wyborcza więc dużo tam zmyślone. Można poczytać ale nie traktowałbym tego poważnie. Tak z wyborczej( wiem szmatławiec ), ale jako że Predzia obserwowałem to w zasadzie niemal wszystkie fakty się zgadzają. Pamiętam jak Pred pisał że ma mocne plecy = ojciec adwokat. Przerwy które były na sklepie gdzie ludzie jechali po nim, a on każdemu obiecywał dosłać towar co zresztą zrobił, to była wpadka z przepakownią, musiał złapać trochę czasu aby nowych ludzi zwerbować i ściągnąć produkty. Zresztą sam Predator się chwalił na forach że ekipa się zmieniła. Tekst autora na bazie zeznań sądowych, zeznań na Policji, oraz zapewne wywiadów z osobami z okolicy Predatora - taka praca dziennikarza. (16.10.2024, 14:03)nonoanon napisał(a): to Janek jak wyjdzie napiszę książkę - "historia prawdziwa króla rc", a później jeszcze ekranizacja netflixowa poleci xd Co by nie mówić, jego historia to świetny materiał na film. (16.10.2024, 14:55)Lukas1985 napisał(a): Aczkolwiek jeśli w tym wszystkim jest ziarno prawdy to i tak działał długo. Biorąc ludzi z ulicy to się musiało źle skończyć. I bynajmniej nie mówię tu o tym, że miał słupów z ulicy ale raczej kurierów i paczkujących. "Paczki przylatywały z Chin i Holandii" Z Holandii zapewne CMC, a reszta wynalazków z Chin. Co tam się jeszcze nie zgadza? Też mam złe zdanie o wyborczej za te propsowanie Tuska i Niemiec... ale tekst o Predatorze akurat dobry. (17.10.2024, 16:07)voice.of.voiceless napisał(a): za czasow rozowego ja przez chuja mialem wezwanie na policje, mieli skads dane ze wysylana zostala do mnie paczka, wezwanie przyszlo po 9 miesiacach Mi przejęli paczkę miesiąc przed jego aresztowaniem... a potem przejęli reship(Pred robił jeszcze wtedy 100% reshipu)... pod koniec 2019r wszystkie paczki mu przejmowali... więc widocznie wrócił do PL ogarnąć temat. Bo tak czy srak poszukiwany był w całej UE RE: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - voice.of.voiceless - 17.10.2024 (17.10.2024, 19:10)janosik1358 napisał(a): Co by nie mówić, jego historia to świetny materiał na film. miał wyjść "Król Dopalaczy", ale coś ucichł temat, przez covid nie doszło do realizacji filmu w terminie, ma ktoś jakieś info o tym, co tam słychać aktualnie? RE: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - Inferno - 17.10.2024 Już tam historia na film dużo ich tak działa nie tylko on ale inni się 'troche' bardziej kryją z tym wszystkim hehe RE: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - horsii - 17.10.2024 Aktualności o filmie "Król dopalaczy" - "udziałowcy" zostali zrobieni w chuja żadnego filmu nie będzie. Od początku to wiedziałem. Nie pamiętam ile tam kasy zebrali, chyba ze dwa miliony - ja bym zrobił prawdziwy film za połowę tego. Nie dość, że by wyszedł w przeciwieństwie do Króla Dopalaczy, to jeszcze byłby conajmniej 20 razy lepszy niż cokolwiek wypierdziałyby te cwaniaczki które wzięły kasę i się zawinęły. RE: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - Wissdomm - 17.10.2024 Zawsze byłem ciekawy zjawiska jak filmy o takiej tematyce wpływają na społeczeństwo lub jej odłamki. Szczególnie jak film jest stworzony typu "Jak zostałem gangsterem - historia prawdziwa" a potem kto by nie chciał być gangusem i robić kupe forsy RE: Wpadka predatora najsłynniejszego sklepu - 12 lat więzienia - Inferno - 17.10.2024 Wissdomm ale w filmie który przytoczyleś jest pokazane jakie to życie wtedy jest naprawdę. Śmierć i pucha to chyba jedno z lepszych. Na dłuższą metę to pokazuje że trzeba robić biznes i się zawijać |