Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Trittico CR, XR - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Wątek: Trittico CR, XR (/showthread.php?tid=4725)

Strony: 1 2 3 4

RE: Trittico CR, XR - Rweqerew333 - 29.10.2024

Dobrze napisał, trzeba czytać ze zrozumieniem.
Ty znowu wcześniej napisałeś, że to lek nasenny.

RE: Trittico CR, XR - martio_vp - 29.10.2024

Nasenny to jest np. zolpiden

RE: Trittico CR, XR - Chochlik - 29.10.2024

Jprdl xD

RE: Trittico CR, XR - smakosz - 29.10.2024

Lekarz proponował mi trittico na sen ale jeden ziomek z tego forum odradził mi

RE: Trittico CR, XR - Inferno - 26.11.2024

(18.10.2024, 20:25)martio_vp napisał(a): Uważaj żeby nie wziąć tritico za dużo od razu bo grozi Ci priapizm - wygoogluj sobie.

Wiedziałem o tym nawet googlowac nie musialem a żeście ciule mnie nastraszyli i nie biorę Podobno kultowa

(29.10.2024, 18:20)martio_vp napisał(a): Nasenny to jest np. zolpiden

Zależy jak dla kogo ja po tym amnezja i z opowieści się dowiaduje gdzie bylem Big Grin

RE: Trittico CR, XR - monio - 26.11.2024

Inferno to ja tak po klonach mam kiedysś grupom znajomych zjedliśmy  klony i do picerni poszliśmy na drugi dzień spotykamy znajomego mówi nam coś że się widzieliśmy w picerni a my co gdzie w jakiej picerni coś Ci się pojebało 
zawsze jak jadłem klony to amnezje I nie ruszam już z 20 lat klonów

RE: Trittico CR, XR - Inferno - 26.11.2024

A to chyba po większości  Benzo tak jest a że Clonazepam jest taki mocny to akurat tak Ci siadło Big Grin

Z opowieści są najlepsze historie Big Grin
Ja sobie na amnezji wkręciłem tak że chodziłem od pokoju do kuchni i musiałem z bara zajebac w drzwi a to było na delegacji z ziomkiem to po paru kursach łate dostałem bo nas prawie przez to z mieszkania wyjebali jak mnie właściciel zobaczył xD

RE: Trittico CR, XR - Blade12 - 26.11.2024

Brałem Trittico dla mnie polepsza sen ale jak brałem większe dawki to odrealnial dziwnie

RE: Trittico CR, XR - EmStO - 12.12.2024

Ja to bralem z 2lata dawki max 300mg i
nic takiego nie mialo miejsca u mnie .
Moze mialem szczescie albo niewiem wiem Smile

Na sen mialem przepisane czasami dorzucalem od siebie 3 sztuke 150mg to mnie tak scinalo, ze rano na nogach nie moglem ustac.

RE: Trittico CR, XR - martio_vp - 12.12.2024

Do wszystkiego trzeba przyzwyczaić organizm. CR dawkę max na depresję sezonowa miałem 300mg i drugie tyle XR. Po 2 miesiącach jest spoko.
Za to wenlafaksyna... Schodzenie z tego to jakiś dramat - myślałem że mi krasnoludy szlifierką kątową ostrzą synapsy - niemiłe uczucie

Duloksetyny nie polecam i ostrzegam przed przerostem sutków u mężczyzn... Suty mi zaczęły rosnąć ale szybko odstawiłem bo wiedziałem że od tego leku. 
Dlatego polecam zawsze czytać ulotki. Bo można mieć cyce jak kobieta Podobno kultowa
Lekarz mi chciał zafundować dwa antydepresanty własnego użytku Big Grin