![]() |
|
NEW NEP - REVIEWS - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73) +--- Wątek: NEW NEP - REVIEWS (/showthread.php?tid=4787) |
RE: NEW NEP - REVIEWS - Mirosound - 20.11.2024 To nie dobrze ☹️ RE: NEW NEP - REVIEWS - APVPKiller - 26.11.2024 Bo to mix Nepa z aiphp i lidokainą o czym sam Vendor pisał RE: NEW NEP - REVIEWS - EmStO - 29.11.2024 Kurwa zapomniałem o tym żółtym nepie cos wtrącić. Tez zrobiłem duże oczy bo takiego nepa to jeszcze nie widzialem wgl tej substancji nie uważałem jak była dostępna a pihp. Ale huj odrobinka na folie i topi sie dobrze dym w zapachu spoko smak ok . U mnie to była lajtowa sprawa co nigdy bym nie wyszedł z domu do sklepu a tu bez przypału. Żadnego kardio żadnej paranoi no kurwa taki lajcik dla mnie . Niewiem jak sniff bo tego robię . Czy jest ze mną cos nie tak czy u Was tego niewiem ale ja byłem zadowolony. Miałem foto ale grzies mi wciągnęło jak znajde to wrzucę . RE: NEW NEP - REVIEWS - AniaCz - 14.04.2025 Nep ilość 5g opis po zapodaniu sniffa czuć lekkość miękkie nogi do tego euforia która następuje po około mniej więcej 4minutach czuć speed dość potężny libido wzrasta momentalnie idzie w parze z dobrą zabawą po 35 min z zegarkiem w ręku czuć koniec działań następna kreska to tak samo mocna faza jak za pierwszym razem gdy faza się zaczyna czuć bardzo mocne działanie nepaa tyle zostało z tego co miałem to tyle mam nadzieję ze wam też posmakuje ocena 5 RE: NEW NEP - REVIEWS - TheEnd - 11.06.2025 Musi być świetny że od kwietnia żadnego wpisu a Vendor też nic z tym nie robi..... RE: NEW NEP - REVIEWS - smakosz - 11.06.2025 widocznie nie każdy kto zamawia tego nepa wchodzi na forum i pisze opinie RE: NEW NEP - REVIEWS - terminatora - 27.06.2025 Produkt NEW NEP ilość 5g GR8 ChemS Skład idealny zapach dodaje mocy czuć że to najlepszy NEP jaki jest na rynku GR8 ChemS to najlepszy vendor Działanie : próba 100mg daje mi szał eufori nepowej. W dodatku strzxał libido pod sam sufit dostaje orgazmu polecam każdemu poszukiwaczowi tego właśnie aspektu. Dalej wychodzę na dwór biorę ze sobą 2g, zarzucam 120 mg przed wyjściem odpalam muzykę wylatuję na dwór jak rakieta! PEŁNA MOC odczynnika po 30 sekundach spotykam samego siebie w szale radości ;p dalej idę ulicą i biedam momentami wszystko pięknie Euforia FULL + SPEED na 5/5 oceniam i to i to ZWAŁA - dopiero po 40 minutach od dawki 120 mg czuje lekkie zejście dodaje kolejną dawkę 130 mg dalej do znajomego i na playstation częstuję go 100 mg - ziomek lata tak samo jak ja jest cudnie kończę na tym. Dalej 2 noce zarwane odczynnik działa każda kreska tak samo. NEP OD GR8 - 5/5 POZDRAWIAM RE: NEW NEP - REVIEWS - koksiarz - 27.06.2025 terminatora 120 mg nepa a po 40 minutach 130 mg no to rzeczywiscie mocny ten nep moze pomylilo Ci sie z cmc ?? po 250 mg dobrego NEPA to weterani nepowi mieliby dosyc
RE: NEW NEP - REVIEWS - horsii - 27.06.2025 ten opis brzmi jednak, jakby nep był ok, tylko gość go brał pierwszy raz... i go tak wymiętoliło, że pisze troche niedorzeczne rzeczy - skacze z radosci na ulicy przy ludziach nakurwiony NEPem , spotyka samego siebie... nawet jak to nie jest w dosłownym znaczeniu, to po prostu srogo go wykurwiło. przeciez nikt nawet powierzchownie zaznajomiony z nepem nie zajebałby 100 mg na hejnał - wniosek wiec taki, że bierze pierwszy raz, a moze też i tolerke w chuj ma od innych stymulantow (moze kiedys dużo fetki wąchał klasycznie xd) to pomyslal a tam huj sypne extra dopalacza se. no i jak uderzyło w denko, jak sie zaczelo, to go tak poniosło po prostu, taki efekt "wow" że aż troche zglupiał (nie mam na celu obrazic ani nic, mam na myśli to chwilowe "pogorszenie sie" logicznego myślenia, osłabienie rozsądku i logicznej argumentacji (podświadomej, swiadomej) dotyczacej obecnie wykonywanych/planowanych na niedaleka przyszlosc czynnosci, i przede wszystkim bardzo mocną dysinhibicję - powszechne, znane z benzodiazepin czy stymulantow roznych są to rzeczy). dysinhibicja to jest wlasnie ta magiczna rzecz, ktora sprawia że po zbyt grubym benzieniu/wódzeniu/stimieniu z człowieka robi sie nieprzewidywalny, chwiejny emocjonalnie, nierozsądny debil. jak na moje, to ten opis nie brzmi raczej tak jak pisany przez kogos kto sie orientuje dobrze w tym, tylko przez kogos kto dopiero co sie złapał za dopał typu NEP i dalej nie moze wyjsc z podziwu jaka pizda jaka bomba ale karuzela normalnie caprio 2 litry czapa jak chuj xD ale no cóz, nie ma co wrózyc z fusów. terminatora napisz jakie masz doswiadczenie ze stymulantami, czy jakies fety kiedys wąchałeś, czy duzo, czy to twój 1 czy 2 raz z nepem jest, czy często korzystasz z takich nepów itd itd. Bo wyjebało cie ladnie, to widac, ale normalnie ludzie nie biorą takich dawek jak ty, i nie tak często, twój opis jest naprawde specyficzny taki że ciezko dojsc do tego czy to nep jest pojebany, czy twoja tolerancja, czy ty, czy w ogole wszystko naraz, czy o co chodzi. Daj troche wiecej informacji zeby byl punkt odniesienia...... RE: NEW NEP - REVIEWS - AniaCz - 10.07.2025 witam otrzymałam nepa w całości paczka szybko przyszła dostałam górkę z czego jestem bardzo zadowolona nep działa długo i nie czuć zwały jak dla mnie to najlepszy nep jaki istnieje gr8 to najl;epszy vendor jak jest na rynku Libido 5/5 super sprawa zamawiajcie bo warto
|