Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 21.11.2024 -.- a to pech bo akurat zioła to ja nie jaram, nie podchodzi mi ten zapach. Szkoda że to nie klasycznie liść podbiał :/ To od razu kolejna propozycja RE: Highlife.market - Temat główny - horsii - 21.11.2024 Masz przecież adb-b w prochu w ofercie, czemu sam maczany nie zrobisz? RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 21.11.2024 Ja z adb nie robię ale jak można by było 1g dorzucić do zamówienia to bym spróbował tego fejka z ciekawości A najlepiej 0.5g RE: Highlife.market - Temat główny - Blade12 - 21.11.2024 Inferno tylko uważaj z tym bo jak ty nie palisz zioła to możesz się pokarac tym RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 21.11.2024 No coś Ty. Haha nie ma opcji, ja jaralem dużo i haszyk ale przestałem. Jakoś nie podchodzi mi ten stan i ten zapach tego przede wszystkim. Chyba się obrzydzilem kiedyś jak się zjaralem i się źle kojarzy teraz xd A kanna wrażenia raczej na mnie też nie robią Skoro tu np. jest Butinaca to raczej ten z bezpieczejszych kanna. No ale dość drogi proch ADB. Kurde by po 100/g było kozak. RE: Highlife.market - Temat główny - dzwudziesty - 21.11.2024 Przeokrutnie bym zajaral typowej maczany, takiego typowego syntetycznego upierdalacza RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 21.11.2024 Ja bym przyjarał te od h-h kiedyś co były w 2014-16 chyba jakoś fajnie jak by ten Weed tak uwalał RE: Highlife.market - Temat główny - Epsiakos - 21.11.2024 (21.11.2024, 12:31)DarkSonia napisał(a): A weśś ... o tej godzinie to wszystkie ćpuny spiommm ... ciekawa jestem kto dziś grzecznie zostanie na czacie po północy haha No nie był bym pewny co do tego 3mmc i zamówień w kilogramach, szybciej Nep zejdzie bo tak naprawdę stymulantów najbardziej brak u vendorow ostatnio, a 3mmc jest bardzo drogie i w hurcie i w detalu więc wątpię że ktoś zapłaci 20zl/g za 3mmc przy 100g kiedy na rynku są bardzo jakościowe 3cmc. Co do palenia to strzałem w 10 było by... Kali bo jest to generalnie najlepsze palenie Zapomniał bym, sklep jest nastawiony bardziej na detal niżeli hurt a wystarczy spojrzeć ile można najwięcej zamówić danej pozycji RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 21.11.2024 no epsi... nie będę tutaj wskazywała palcem vendora, który miał serio DOBRE CENY - i leciało od niego serio sporo zamówień na rejon właśnie w uwagi na te HURTceny które nawet w detalu wyglądały na HURT ( zakładam że doskonale wiesz o kim mówię ), i każdy sobie chwalił zwłaszcza MEFA jak i właśnie PALENIE, gdzie każdy dodawał przed zamówieniem jeszcze taką wspominkę AMNESIA dałam na szczała bo to moje ulubione, już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio to paliłam, ale to było najlepsze co w życiu zapaliłam idealne proporcje wszystkiego ( jak dla mnie ) ogarnięcie, chill, trochę kreatywności i takie pozytywne nastawienie do świata bez praktycznie żadnych uboków. a trójkę dałam z sentymentu, pamiętam jak się pojawiło na chwilę na konkurencytjnym forum ibyło czyściutkie, nawet niektóre osoby to zbadały i wyszło normalnie TOP sort, który można było jeść kilogramami i nie odczuwalo się subiektywnie żadnych uboków, niemalże identycznie jak po 4MMC. dla mnie 4MMC i 3MMC to top ketonów... a odn NEPa domiemam wielu się tu znajdzie entyzjastów, ja po prostu przezyłam z nim niemiła przygodę ( przez głupotę oczywiście ) dlatego w temacie NEPa się nie wypowiadam. A wiem że sam jesteś jego entuzjastą NEP - już na stanie mamy więc 3MMC wydaje mi się ciekawą alternatywą dla chociażby 3CMC - czy leniwego/kanapowego 4MMC ( którego uwielbiam ) z ketonów to raczej ciężko znaleźć coś równie - dobrego ok ... mamy 4BMC ... ale dla wielu ( w tym dla mnie ) to totalna nowość, nie mam zielonego pojęcia jak to się je, a na rejonie jak cos takiego powiesz - to dla nich to będzie "dopalacz" a nie kryształ, gdzie wielu sobie dobrze właśnie wspomina 3MMC zwł. stara liga która pamięta to jeszcze za czasów legala. Więc nadmieniam, bo póki co - vendor ma serio bardzo ciekawa ofertę ... jedna z ciekawszych z ost kilku miesięcy widziana po internetach, że gdyby jeszcze na siłę chciał coś wrzucić to by patrzył w kierunku właśnie tego ketona. RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 21.11.2024 DarkSonia widzę, że u Ciebie na rejonie tacy sami znawcy są jak u mnie. Ja to już odpuściłem towarzystwo tych mądrych ludzi kryształowców mefedronowców. Takim to nawet lepiej nie pokazywać takich for jak Dopal bo przypał tylko, weźmie wejdzie taki zamowi 5F ADB pierdolnie raje i dopiero będzie. |