![]() |
|
4-MMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: 4-MMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4911) |
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - nonoanon - 04.12.2024 Do mnie również ta czwóreczka trafiła na testy i muszę przyznać, że jest bardzo apetyczna. Praktycznie bez zapachu, sypkie drobne kryształki. łatwo skruszyć porządnie na pył i przekształcić w pas startowy dawkowanie nie wyznaczałem, ale to i tak każdy zna swoje możliwości. Samo wzbicie się samolotu było bardzo łagodne i nieszkodliwe dla nosa oraz zatok, może jakaś jedna łezka się uroniła, ale to ze wzruszenia ![]() Dorzucanie przynosi pożądany efekt ale wiadomo jak z czasem to wygląda i tolerką następny dzień bez jakiś wiekszych skutów ubocznych, wyspać się, wypocząć, odżywić i człowiek się czuje jakby nic się nie wydarzyło, ale jednak trzeba odpocząc przed kolejnymi wojażami. W moim mniemaniu mogę polecić ten środek i aktualny sort jako jeden z lepszych aktualnie dostępnych na bazarku lidla
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - eneduerabe - 04.12.2024 Kamień (gruda) łatwo krusząca się w palcach. Testy zacząłem od 320mg sniff, mocna euforyczna bania , w oczach chwilami się jebało. Odbiór muzyki to coś pięknego . Czas działania ok 1.5h. Po dorzucie już tego stanu nie osiągnąłem max 60% mocy pierwszej wrzuty.
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - dzwudziesty - 05.12.2024 Mam pytanie ile trwa peak po wrzucie oral? RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - KrasAnal - 05.12.2024 Czy to najlepszy mecz z partnerskich? RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 05.12.2024 KrasAnal Jeśli potrafisz czytać to chyba widzisz jakie są wstępne recenzje. RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - EmStO - 05.12.2024 (05.12.2024, 08:08)dzwudziesty napisał(a): Mam pytanie ile trwa peak po wrzucie oral? Navro pytanie odpowiedz zna tylna Mastka DarkSonia Mefedronowska RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Epsiakos - 05.12.2024 (05.12.2024, 08:08)dzwudziesty napisał(a): Mam pytanie ile trwa peak po wrzucie oral? Zalezy od organizmu, od momentu pierwszego logowania do peaku jest bodajze 30min wiec drugie 30 bedzie peakiem, bo calosc zamyka sie w 1.5h dzialania. Nie sugerujcie sie tak do konca tym czasem trwania, niektorzy bombki trawia szybciej inni dluzej. RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - kurvvisko - 06.12.2024 RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 09.12.2024 ![]() ![]() 2g 4mmc
Całkiem twardy, piękny jak kostka cukru kryształek, bardzo delikatny w zapachu (prawie niewyczuwalny) oraz w smaku. Lekko piecze w nos (chociaż to może być w moim przypadku kwestia 3cmc branego w sporej ilości w dniach poprzedzających). W działaniu intensywny - miłe rozlanie po zażyciu niewielkiej ilości - na duży plus. Zauważalnie podniesiony poziom libido bez problemu z erekcją. Szczerze mogę polecić ten produkt, ponieważ jest bardzo aktywny i wydajny. Myślę, że nikt nie będzie zawiedziony. Nic tylko pobierać.
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Czeslawo - 09.12.2024 Na warsztat chemiczny został wzięty Mefedron od stajni rajdowej @"HighlifeMarket" Nie był to zwykły przeglad okresowy, tylko wrzucony na pełne testy, kilku mechaników, sami specjaliści w temacie, zaczynijmy od wygladu : ![]() ![]() Podobnie jak zauważyli wcześniejsi userzy jest praktycznie bezwonny, pod naciskiem karty może „strzelać po pokoju”, dlatego sugeruję w coś owinąć lub rozkruszać przy pomocy moździerza, po roztarciu dla mnie był wyczuwalny minimalnie kwaśny zapach - coś w tym rodzaju. Po standardowej próbie uczuleniowej, poszło oral 250mg + po 15 min 100mg sniff. Założyłem, że po 15-20 min zacznie pojawiać się faza z żołądka, więc sniff był w tym czasie nieprzypadkowy. Dwie drogi aplikacji się skumulowany, zapewniając niepowtarzalny stan, czyli lekkiego rozmycia obrazu, dużej euforii z lekką stymulacją, od razu pomyśłałem„TO JEST, TO”. Automatycznie potrzebowałem włączyć głośniej muzykę, poczucie, że znam odpowiedzi na wszystkie pytania tego świata, takie stan, który jest wstanie zapewnić tylko kokaina obecnie i kiedyś amfetamina. Włącza się po prostu niesamowitą gadatliwość, poczucie, że jest dobrze, a jak zapodam kolejną dawkę, to sięgnę nieba. ![]() Starałem się kontrolować czas między dawkami, ale uwierzcie mi, że to praktycznie niemożliwe, ućpanie powoduje, że takie rzeczy są odsuwane na bok. Jednak w przybliżeniu mogę pokusić się o przybliżony czas działania, jest on przekraczający godzinę. Max wziąłem 120mg sniff + 300mg oral, jak przystało na dobre 4-MMC podbiło efekty wcześniejsze, wypełniło ten piękny stan, libido szalało, żołnierz też mógł stać na baczność i być w gotowości, ile trzeba, uhhh, ale się zmęczyłem. .W skrócie świetnej jakości Mefedron, wydajny, trudno o coś się przyczepić, gwarantuje to, co każdy użytkownik tej substancji poszukuje, czyli unikatowy profil działania, z pełnym przekonaniem polecam Wam ten produkt marki @"HighlifeMarket" OCENA PRODUKTU: MOCNE 9/10. To Skyline GT-R – tak mówią mechanicy z mojego warsztatu, przyłączam się do opinii. Dziękuję nowo powstałemu sklepowi - @"HighlifeMarket" - za możliwość uczestnictwa w akcji promocyjnej, jest to produkt, który będzie u Was zamawiany przeze mnie ! |