![]() |
|
Fake THC - Purple Punch - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Fake THC - Purple Punch - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4915) |
RE: Fake THC -Purple Punch - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 31.01.2025 Testowane: 5g Fake THC - Purple Punch. Dostawa - ekspresowy czas dostarczenia zamówienia oraz wysoki poziom BHP. Pakowanie pierwsza klasa. Wizualnie - ładne, duże, brunatnozielone topy. Bez żadnej sypy. Nie sposób odróżnić od normalnego bucha. Zioło zachęca cudnym zapachem skuna, jest suche ale klejące - lepiej kruszyć z pomocą młynka, bo inaczej sporo zostaje na palcach. Działanie - momentalnie po spaleniu niewielkiej ilości z lufki - lekkie pobudzenie, poprawiony nastrój, zwiększone libido, ogólny chillout całego ciała, po chwili wchodzi gastrofaza. Faza jest naprawdę bardzo przyjemna, porównywalna do prawdziwego THC. Wydajność - w moim przypadku 5 gieta starczyło na tydzień jarania - a mam wrażenie, że paliłem nonstop. Zwała - Nie doświadczyłem zwały po testach tego produktu. Ocena ogólna: 9/10, ponieważ moim zdaniem Skittles jest nieco lepszy - pomimo (mam wrażenie) trochę słabszego działania - wygrywa smakiem i zapachem. RE: Fake THC -Purple Punch - Opinie o produkcie - Ezotoriusminimus - 15.02.2025 Ja tez Lord Wiader byl wczoraj. Ale za mocny mowie ze az lekkie splatanie mialem, przez 15-20 minut wracalo gdzie, kto i co ja jestem??. Wiec dzisiaj troche spulchniec po diecie cud bialo-zielonej , bez różu póki co bo probujac jako pierwsze gdy beton się zaprawiał i ja juz wiem co to jest i to przydsjacy się sprzęt i konserkwowalem ta czynność, aby odpędzić złe duchy z areału, ale w ciągu ok 40-5 min tylko gały przez moment wytrzeslo i takie są obecnie moje przypadki zeby nie wykruwic się w sklepie na lype. RE: Fake THC -Purple Punch - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 04.04.2025 Paka doszła czas b.szybki pięknie pachnie jak trawa.Dzieki high za gorke ![]() Tolerancja-Jestem bez tolerki na kanna dawno temu od wilka Spaliłem jedną lufke no czuc sie zajebanym ale faza jest do ogarnięcia.Delikatnie dla mnie za słabe ale i tak jest fajnie,nie zamula nie chce sie spac mozna działac,suchosc w gardle jest ale mam piwko spoko Dam 8/10 troszeczke dla mnie za slaba ale polecam. Dodam ze działa słabiej niz dobra trawa,działa sporo mniej,chec na dozutke duza trzeba dopalac Ale faza jest przyjemna ale krotko 30 min RE: Fake THC -Purple Punch - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 09.05.2025 ![]() Wziąłem dla odmiany purple tym razem. Moc dobra jest chyba troszkę mocniejszy niż skitels,potrafi dobrze ujebac,ale nigdy tym się nie pokarasz.Czas działania 20min.Polecam Skitels czy purple? Lepiej weź oba
RE: Fake THC - Purple Punch - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 11.06.2025 ![]() Fake weed Purple Purple działa idealnie jest zdecydowanie mocniejsza od skittlesa i czuć to już po pierwszym buchu. Faza jest dość mocno euforyczna pojawia się kilku minutach po spaleniu lufki. Efekty: ~ błogość ~radość ~ wyostrzanie zmysłów. ~gastro faza ogromna A przy większej ilości spalenia powoduje lekką zamułe i senność. ( Mam na myśli tutaj zajebanie wiadra). Polecam tą odmianę, Purple jedno z lepszych. Ocena 11/10 RE: Fake THC - Purple Punch - Opinie o produkcie - VօidSуnc - 21.06.2025 OPINIA O PRODUKCIE
:
:
:
:
SKLEP:> High-LifeMarket > Fake THC Purple
PRODUKT:> Fake THC Purple
![]() Nagle jesteś. Wszędzie. W każdej cząstce swojego istnienia. Serducho napierdala jakbyś miał seta na openerze, a ty siedzisz na krześle, ale w myślach już robisz maraton po mieszkaniu. Fokus? Pojawia się znikąd. Ale nie na czymś ważnym. Nie, ty nagle przez 20 minut układasz klucze na biurku równo co do milimetra, bo "tak trzeba". Albo siedzisz z telefonem i scrollujesz 6 razy ten sam mem, bo nie wiesz czy był śmieszny, czy ty jesteś pojebany. Robisz coś – byle coś, byle się ruszać, byle nie stać w miejscu, bo wtedy dopiero zaczyna cię grzać od środka jakbyś miał wybuchnąć. W skrócie? Wchodzisz w stan typu "dobra, ogarnę WSZYSTKO", ale robisz NIC, tylko bardzo intensywnie. Pierwszy buch i od razu z bani, serio. Łeb jakby ci się od środka otworzył, serce zapierdala, ręce latają, siedzisz i nie wiesz, czy ci zimno, czy masz komuś napisać. Patrzysz na ścianę i nagle 15 minut układasz długopis na parapecie „bo tak ma leżeć”. Robisz coś i sam nie wiesz po co. Chcesz ogarniać, ale kończysz scrollując tego samego mema 9 razy, bo może coś przegapiłeś. Gorąco, szybko, śmiesznie, głupio. Nie wiesz co robić, ale musisz coś robić, bo inaczej cię rozj*bie. ![]() KONTAKT 📬 :> ⭐⭐⭐⭐⭐
CZAS DOSTAWY 📦 :> ⭐⭐⭐⭐⭐
RE: Fake THC - Purple Punch - Opinie o produkcie - Karlik - 22.06.2025 Nie rozumie nic.. pierwszy raz paliłeś zioło ? RE: Fake THC - Purple Punch - Opinie o produkcie - Dafidov - 22.06.2025 Wiadomo na jakim to jest kanna? RE: Fake THC - Purple Punch - Opinie o produkcie - Fidel - 30.07.2025
RE: Fake THC - Purple Punch - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 30.07.2025 Gdzie miałeś taką informację? Fidel |