Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 (/showthread.php?tid=5112) |
RE: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - Chochlik - 31.12.2024 Ja już nie strzelam od wielu dobrych lat. Jak bylem mały to to cieszylo, także traktuję to jako zabawę dla dzieci. No ale ze względu na zwierzątka zrobiłem się całkiem antypetardowy. RE: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - Bogdan Boner - 31.12.2024 Co to za radocha popierdzieć takim gównem RE: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - monio - 31.12.2024 obojętne do fajerwerków wole lampiony ale te z dronami super sprawa na takie coś można popatrzeć RE: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - Meeow69 - 31.12.2024 Cobra 8 to by chyba nikt nie pogardził + wanna RE: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - Inferno - 31.12.2024 (30.12.2024, 23:47)horsii napisał(a): Inferno wysadzasz na sylwka nowy piecyk? Bardzo chciałbym dziś coś zrobić, mam już naszykowane 2 butle z gazem ale piecyka szkoda bo chociaż zimę by ... pociągnął A on już ledwiutko A gdzie będą następne tripy? Może coś się ogarnie dziś Słuchajcie ja stoję sikam pod drzewem babka z bloku się drze! Panie! Będzie mi tu śmierdzieć Ja mówię Paniii Przed chwilą tu była Pani z psem I pies szczył Czemu psy mają większe prawa niż ludzie? No i penisem w ręce mówię jej tak A ona że nie wiem i zamknęła okno a ja w szoku Ludzie psy mają i tak dużo praw, nie zabierajmy nam praw na poczet praw psów! To oni żyją z nami nie my z nimi!! RE: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - kot_kreskowy - 31.12.2024 Petardy hukowe powinni zakazać uchwałą kurwa, to jest jakiś absurd, że to gówno w ogóle istnieje. Przeca jakbym złapał gnoja co koło mnie gdzieś napierdala tym chujostwem to przysięgam - nasram do szyi. Co do normalnych fajerwerków, to sam nie strzelam i generalnie wkurwia to całe napierdalanie. A że tradycja? Uciążliwa ta tradycja... RE: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - Lifeisbrutal - 31.12.2024 Ja ogólnie jestem za zakazem wystrzeliwania petard przez osoby niepełnoletnich. Jakieś kilka lat wstecz jakiś małolat wrzucił petardę mojej cioci do kaptura i o mały włos nie straciła słuchu.... RE: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - horsii - 31.12.2024 Zakazać wystrzeliwania? kurwa jak? Można zakazać sprzedaży nieletnim, ale nie wystrzeliwania. To troche tak samo, jakbyś chciał zabronić konsumpcji alkoholu nieletnim. Nie konsumpcja jest zabroniona, tylko sprzedaż. Jak jesteś gowniarzem, a tata ci kupił, it's all ok. RE: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - Mglus808 - 31.12.2024 Ja lubię strzelać i nic do tego nie mam. Mój pies się nie boi petard a tak szczerze to zwierząt mi nie szkoda, jakoś to muszą ogarnąć. Człowiekowi się czasami wydaje że ma wszystko pod kontrolą a problemy na świecie się nie kończą i ci sami ludzie często je tworzą. RE: Jakie masz podejście do fajerwerków w sylwestra? 30/12/24 - Lifeisbrutal - 31.12.2024 horsii Ta horsii masz rację, chodziło o zakaz kupna, źle ująłem to w słowach. |