Leki na receptę - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Leki na receptę (/showthread.php?tid=5181) |
RE: Leki na receptę - EmStO - 16.01.2025 Wlasnie moge ogarnac ketamina to na 100% Estazol to typowo na sen bez relaksu Nasen Toritico RE: Leki na receptę - JureKiler - 16.01.2025 Maniek Myślisz że zolpidem będzie mniej inwazyjny? Po badaniach? RE: Leki na receptę - Maniek - 16.01.2025 Według mnie w ogóle nie będzie inwazyjny w tym kontekście o którym była mowa w przypadku kwetiapiny. Jeśli nie masz tolerki na benzo itp. to spróbuj sobie całkiem fajny lek bez recepty, który kosztuje grosze - Validol. RE: Leki na receptę - kot_kreskowy - 16.01.2025 Validol spoko na uspokojenie, brałem to kilka razy, natomiast mnie akurat na spanie po nim nie brało ale brałem to w ciągu dnia to też może to robić różnicę. RE: Leki na receptę - Inferno - 16.01.2025 Ja po badaniach 3CMC ICE dosłownie po walnieciu ostatniego szczura minęły 2 godziny max. (Wcześniej cały dzień, cała nocka i pół dnia) - zjadłem 400mg Kwetiapiny i zmogło mnie do spania o 20:00+- się położyłem i wstałem o 5 rano, załadowałem jeszcze 200mg i pospałem do 12:00. Razem 600mg kwetiapiny Zero zwała. Czułem się normalnie jak by nie było żadnych badań. Jak wstałem wziąłem 300mg Pregabaliny i już całkowicie było super. (16.01.2025, 12:05)JureKiler napisał(a): Czeslawo braldm po melanżach tabletki „ketrel” możesz mi powiedzieć czy to jest bezpieczne co zrobiłem? Bo właśnie sobie ogarnąłem więcej Ja nie narzekam, nic się nie dzieje u mnie. Po prostu robię się senny po 400mg które wziąłem no i nawet jeszcze coś zjadlem przed snem. Ale nogi ciężko, jak z waty miałem, tyko zjadłem i spać poszedłem. Dla mnie ok żeby przespać zwała. RE: Leki na receptę - Firana - 16.01.2025 Inferno niezła dawka. Mnie 25mg kładzie, w ostateczności 50 RE: Leki na receptę - Inferno - 16.01.2025 Fakt ale ja na codzień biorę 200 na sen więc po badaniu 400 to było w miarę, dobrze że i tak zasnąłem bo myślałem że się nie uda tylko po 400 gdzie na codzien 200 RE: Leki na receptę - Firana - 16.01.2025 Raz wziąłem chyba 500 to mnie pokarało i żałowałem, że to zrobiłem dopóki nie usnąłem. A spałem ze 20h. Odziwo tolerka nie wzrosła RE: Leki na receptę - SztywnyMisza - 16.01.2025 Pamietam jak pierwszy raz bralem ketipinor 200 mg to gowno ma przepotężna moc z auta wysiasc nie moglem nogi jak z waty i finalnie usnąłem w tym aucie na 4h RE: Leki na receptę - Czeslawo - 16.01.2025 Wszystko fajnie, ale JureKiler pytał o "ketrel”" po melanżu. Tak jak napisałem można na zajad, ale jakim kosztem dla organizmu, działania są przeciwstawne jedno przyspiesza, drugie zwalnia, czyli się nawzajem znoszą, a jak zniesie to organizm? (Pytanie do 'Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie".). Jak zniesie? Raczej słabo, dlatego było pisane wiele razy, że benzo, czy pokrewne, nie powinno się brać jako coś, co ma przebić speedową fazę. To rozklekotanie organizmu. Lepiej odczekać 2-3 h dłużej bez benzo, wskoczyć pod prysznic, później coś wartościowego zjeść nawet trochę, napić się jakiejś zielonej herbaty i wziąć validol + melatoninę min. 5mg. Położyć się, sen powinien złapać, bo organizm zmęczony po melanżu, długo bez prądu nie podziała i pójdzie spać. Skracanie tego czasu o 2-3h to wątpliwa korzyść dla organizmu. |