![]() |
Leki na receptę - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Leki na receptę (/showthread.php?tid=5181) |
RE: Leki na receptę - EmStO - 16.01.2025 Wlasnie moge ogarnac ketamina to na 100% Estazol to typowo na sen bez relaksu Nasen Toritico RE: Leki na receptę - JureKiler - 16.01.2025 Maniek Myślisz że zolpidem będzie mniej inwazyjny? Po badaniach? RE: Leki na receptę - Maniek - 16.01.2025 Według mnie w ogóle nie będzie inwazyjny w tym kontekście o którym była mowa w przypadku kwetiapiny. Jeśli nie masz tolerki na benzo itp. to spróbuj sobie całkiem fajny lek bez recepty, który kosztuje grosze - Validol. RE: Leki na receptę - kot_kreskowy - 16.01.2025 Validol spoko na uspokojenie, brałem to kilka razy, natomiast mnie akurat na spanie po nim nie brało ale brałem to w ciągu dnia to też może to robić różnicę. RE: Leki na receptę - Inferno - 16.01.2025 Ja po badaniach 3CMC ICE dosłownie po walnieciu ostatniego szczura minęły 2 godziny max. (Wcześniej cały dzień, cała nocka i pół dnia) - zjadłem 400mg Kwetiapiny i zmogło mnie do spania o 20:00+- się położyłem i wstałem o 5 rano, załadowałem jeszcze 200mg i pospałem do 12:00. Razem 600mg kwetiapiny Zero zwała. Czułem się normalnie jak by nie było żadnych badań. Jak wstałem wziąłem 300mg Pregabaliny i już całkowicie było super. (16.01.2025, 12:05)JureKiler napisał(a): Czeslawo braldm po melanżach tabletki „ketrel” możesz mi powiedzieć czy to jest bezpieczne co zrobiłem? Bo właśnie sobie ogarnąłem więcej Ja nie narzekam, nic się nie dzieje u mnie. Po prostu robię się senny po 400mg które wziąłem no i nawet jeszcze coś zjadlem przed snem. Ale nogi ciężko, jak z waty miałem, tyko zjadłem i spać poszedłem. Dla mnie ok żeby przespać zwała. RE: Leki na receptę - Firana - 16.01.2025 Inferno niezła dawka. Mnie 25mg kładzie, w ostateczności 50 RE: Leki na receptę - Inferno - 16.01.2025 Fakt ale ja na codzień biorę 200 na sen więc po badaniu 400 to było w miarę, dobrze że i tak zasnąłem bo myślałem że się nie uda tylko po 400 gdzie na codzien 200 RE: Leki na receptę - Firana - 16.01.2025 Raz wziąłem chyba 500 to mnie pokarało i żałowałem, że to zrobiłem dopóki nie usnąłem. A spałem ze 20h. Odziwo tolerka nie wzrosła RE: Leki na receptę - SztywnyMisza - 16.01.2025 Pamietam jak pierwszy raz bralem ketipinor 200 mg to gowno ma przepotężna moc ![]() ![]() RE: Leki na receptę - Czeslawo - 16.01.2025 Wszystko fajnie, ale JureKiler pytał o "ketrel”" po melanżu. Tak jak napisałem można na zajad, ale jakim kosztem dla organizmu, działania są przeciwstawne jedno przyspiesza, drugie zwalnia, czyli się nawzajem znoszą, a jak zniesie to organizm? ![]() Jak zniesie? Raczej słabo, dlatego było pisane wiele razy, że benzo, czy pokrewne, nie powinno się brać jako coś, co ma przebić speedową fazę. To rozklekotanie organizmu. Lepiej odczekać 2-3 h dłużej bez benzo, wskoczyć pod prysznic, później coś wartościowego zjeść nawet trochę, napić się jakiejś zielonej herbaty i wziąć validol + melatoninę min. 5mg. Położyć się, sen powinien złapać, bo organizm zmęczony po melanżu, długo bez prądu nie podziała i pójdzie spać. Skracanie tego czasu o 2-3h to wątpliwa korzyść dla organizmu. ![]() |