Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Siemanko! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Offtopic (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Dział: Powitalnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Wątek: Siemanko! (/showthread.php?tid=5187)

Strony: 1 2 3

RE: Katki Butanica - proszę o pomoc! - Olan - 18.01.2025

gorila ja się podejmę chętnie zrobienia kartek kanna dla Ciebie, tylko napisz jaka ilość miałbym sporządzić i z jakiego kannabinoidu.

RE: Katki Butanica - proszę o pomoc! - gorila - 18.01.2025

Dziekuje bardzo! Jest jakaś możliwość tu napisania wiadomości prywatnej?

(18.01.2025, 16:00)olenucki napisał(a): gorila ja się podejmę chętnie zrobienia kartek kanna dla Ciebie, tylko napisz jaka ilość miałbym sporządzić i z jakiego kannabinoidu.

mój temat w innym dziale został chyba usunięty choć nie dostałem żadnego powiadomienia

RE: Siemanko! - Leśny_koteł - 18.01.2025

Siemanko gorila 

Napisz do mnie na Session
To mój identyfikator;
05cb8357299ab3fffdfc6548b3cb0d48534c714595c214cd3e8c3885a684b4a506

I nie słuchaj tego czubka wyżej bo jedyne co ci ogarnie to problemy xd

Pomogę ci. 
Siedziałem trochę lat, wiem co to jest.
Napisz śmiałoSmile

RE: Siemanko! - gorila - 18.01.2025

🤣🤣🤣🤣

Odezwałem się Kumplu, musisz chyba tylko potwierdzic akceptację, dziękuję bardzo! 🤝

RE: Katki Butanica - proszę o pomoc! - Maniek - 18.01.2025

(18.01.2025, 16:10)gorila napisał(a): Dziekuje bardzo! Jest jakaś możliwość tu napisania wiadomości prywatnej?

mój temat w innym dziale został chyba usunięty choć nie dostałem żadnego powiadomienia

Nic nie zostało usunięte. Posty zostały przeniesione do tego wątku, bo bez sensu, żeby w tej samej sprawie pisać w dwóch wątkach.

RE: Katki Butanica - proszę o pomoc! - gorila - 18.01.2025

Szukałem ale nie mogłem go znalezc, rzeczywiście. Sorry za problem i dzięki za odzew. Smile

RE: Siemanko! - Emelka - 17.08.2025

Jak kartki potrzebne pisz do mnie na priv

RE: Siemanko! - AniaCz - 17.08.2025

siemanko

RE: Katki Butanica - proszę o pomoc! - Emelka - 19.08.2025

(18.01.2025, 11:32)gorila napisał(a): Witam serdecznie Panowie! 
Poszukuje osoby która bylaby w stanie je zrobić lub do zakupu gotowego produktu. Widzialem na stronie Sand że są gotowe po 250zl, miał ktoś z tym styczność? 

Życie mi się tak potoczylo że znajduje się obecnie w kryminale w Niemczech więc niestety sam nie mam ich jak przygotowac, mój czeladnik który mi je robił niestety leży i zostalem bez kartek, a nie dość że fajnie żeby było co zapalić to przede wszyskim na tym jest tutaj na prawdę fajny pieniądz do zarobiebia. 

Czy jest ktoś w stanie mi pomoc? Big Grin Ja oczywiście za przygotowanie kartki zapłacę! 

A jak macie jakieś pytania dotyczące tego miejsca w którym jestem, zapraszam do wątku Big Grin

(18.01.2025, 11:32)gorila napisał(a): Witam serdecznie Panowie! 
Poszukuje osoby która bylaby w stanie je zrobić lub do zakupu gotowego produktu. Widzialem na stronie Sand że są gotowe po 250zl, miał ktoś z tym styczność? 

Życie mi się tak potoczylo że znajduje się obecnie w kryminale w Niemczech więc niestety sam nie mam ich jak przygotowac, mój czeladnik który mi je robił niestety leży i zostalem bez kartek, a nie dość że fajnie żeby było co zapalić to przede wszyskim na tym jest tutaj na prawdę fajny pieniądz do zarobiebia. 

Czy jest ktoś w stanie mi pomoc? Big Grin Ja oczywiście za przygotowanie kartki zapłacę! 

A jak macie jakieś pytania dotyczące tego miejsca w którym jestem, zapraszam do wątku Big Grin

Siema hetnie pomoge

RE: Siemanko! - Emelka - 19.10.2025

Siema jak potrzeba kartki to pisz chetnie pomoge