![]() |
|
Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5206) |
RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - SkoRpion87 - 09.02.2025 To po co jest pasta i ta druga amfa? Skoro niby ta pasta totalnie deklasuje ta już prawie suchą amfe.... RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.02.2025 może dlatego, że wielu nie potrafi wysuszyć pasty? RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Tornado1987 - 09.02.2025 (30.01.2025, 07:22)Sniffiarz97 napisał(a): Witam, w piątek testowałem wraz z Tusi amfetamina PASTA. Jest dość mokra, więc radzę tobie abyś ja wysuszył. Ja rozłożyłem ją na twardej oprawie od książki i powiem, że lepiej schodzi niż ze zwykłej kartki, połóż dodatkowo na kaloryfer i poczekaj z 20 minut aby ładnie wyschło. Oczywiście tematu sam nie brałem, brał ze mną koleżanka, kolega i każdy wziął na cały worek bo 4 linie większe, nie liczyłem ile na osobę. Wjazd jest po około 15 minutach, pałka trochę sama się podnosiłaWitam fajna relacja właśnie stoję pierwszy raz przed zakupem z tego sklepu na próbę i już widzę że coś można stwierdzić sam się wypowiem mam nadzieję za jakiś czas jestem ciekawy opinii na temat tusi może ktoś coś wie RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - SkoRpion87 - 11.02.2025 (09.02.2025, 14:30)DarkSonia napisał(a): może dlatego, że wielu nie potrafi wysuszyć pasty? To jest tak na poważnie odpowiedź? Czy po prostu bekę sobie robisz? Po pierwsze wystarczy otworzyć Samarę z pastą i położyć w ciepłym, suchym, ciemnym miejscu na kilka h i tyle. Można na grzejnik. Cała filozofia. Po drugie myślisz, że wysuszona pasta będzie klepać jak ta druga feta na sklepie ? Tylko dlatego, że została wysuszona? Bo takie myślenie można wywnioskować z Twojej wypowiedzi.... Chyba, że nie skumałaś mojej wypowiedzi. Pasta to inna amfa niż ta już "gotowa" Albo jest robiona inną syntezą albo po prostu jest w niej więcej % amfetaminy niż w tej już prawie "gotowej" do sniffa. Wolę żeby mi z 50 zostało 35-30g suchej amfy 30-40% [ tak strzelam więc hejterki niech się nie odpalają ] niż kupić 50 i zostaje 45-48g ale 15% amfy w Amfie.Na dill ta druga opcja jak najbardziej ok bo teraz każdy to łyknie bo to i tak jest mocniejsze niż połowa tego co lata na ulicy w całej Polsce. Pasta do własnego użytku. Ja bym tak to rozdzielił Chociaż też można dowalić kofeiny, kreatyny np. do 100g pasty 50g kreatyny i wyjdzie nam 100 suchego towaru i pewnie mocniejszego niż ta druga Choć powiem szczerze, że pierwszy raz widzę, że pasta jest droższa niż sucha amfa No nic. Trzeba samemu ja sprawdzić i napisze reckę. Bo próbowałem tej prawie suchej no i pisząc szczerze..... Słabe to. A amfe walę od święta. Niedaleko mnie typek goni fetę i naprawdę z ręką na sercu jego uliczna jest dużo lepsza od tej prawie suchej od Vendora Jestem szczery i pisze jak jest. Jeśli ta pasta naprawde jest taka dobra i jest taka różnica pomiędzy tymi dwoma c ma Vendor. To moim zdaniem Vendor powinien zrobić promo na suchą żeby to wyprzedać i skupić się na paście albo następnym razem ogarnąć suchą o takiej samej albo i większej jak ta plastelina 👊🏼 Pozdro. RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Bartek - 11.02.2025 Ktoś wie czy to jest robione na BMK czy na płynnej? RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Blade12 - 11.02.2025 Bartek na BMK nie jest ta feta robiona napewno vendor pisał RE: Amfetamina (pasta) - Opinie o produkcie - Ezotoriusminimus - 14.02.2025 A mnie lata z czego to jest bo prawdy nigdy nie dojdziesz bo co to zmieni, kapa swedzi tak jak powinna więc feta z trzech rzeczy które wzialem jak na ironie odczuwam "najbezpieczniej" bo już to żartem, ale jak zajebałem wodospad z butli purple fake'a, oczywiście jako juz miks z dobrze napchanymi smarkami. Miałem moment czegoś w rodzaju splatania chyba bo nie ogarniałem co ja u siebie robie na kwadracie, o co tu chodz, skąd komp przede mną stoi itepe. Tusi wzialem jako pierwsze grubsza zapaleczke i ciężko się wypowiedzieć obiektywnie, ale w ciągu 40min zanim juz przykurwilem włada to tylko lekki nieogar mnie wziął, dopa może ledwo ledwo, poziom kawy. To tak z grubsza moje obserwacje po ok.20h degenaracji. To tyle, trzymajta sie tam w jakis sposob. |