![]() |
Moja sól - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Moja sól (/showthread.php?tid=5261) |
RE: Moja sól - Sniffiarz97 - 18.02.2025 Jeszcze rodzice przyszli do mnie 3 dnia xD mój mózg dostał w tamtym momencie jakiegoś laga, nie wspomnę jak wyglądałem. Oczy jak panda. Generalnie ten mix rozrywał mnie na 1000 części, nie wiedziałem w którą stronę iść i co robić, ale nie żałuję bo było zajebiście RE: Moja sól - M7G9O - 18.02.2025 (17.02.2025, 17:08)Sniffiarz97 napisał(a): 6 dni dochodziłem do siebie, generalnie 5.dni nie spałem. Szczury podtopione. Jeden mówił coś o tym, że po 6 linii zaczął wymiotować przez zapach. Ogółem zbyt mocno, miałem problem z sikaniem, miałem ochotę, ale miałem zbyt małe ciśnienie, większość czasu spędziłem w toalecie i piciu wody, ewentualnie ciepła kąpiel na pęcherz. Strasznienie odwodnilo Jak zawrór nie chciał puścić, to alfa blokery. Na przykład Doxar, chociaż nie wiem czy podczas ćpania można. Na pewno zbija ciśnienie, więc w sumie mogłaby to być chujowa mieszanka A jak nie, to jakieś składanki dźwięku padającego deszczu albo wodospadu i pukanie się po pęcherzu i powinno pójść ![]() RE: Moja sól - DarkSonia - 18.02.2025 (18.02.2025, 06:00)Sniffiarz97 napisał(a): Jeszcze rodzice przyszli do mnie 3 dnia xD mój mózg dostał w tamtym momencie jakiegoś laga, nie wspomnę jak wyglądałem. Oczy jak panda. Generalnie ten mix rozrywał mnie na 1000 części, nie wiedziałem w którą stronę iść i co robić, ale nie żałuję bo było zajebiście i właśnie dla tego dilerzy osiedlowi kopia towar... nie obrażając oczywiście Ciebie bezpośrednio Sniffiarz97 ![]() ale sebixy lubią po prostu CZUĆ ŻE WDUPIAJĄ COŚ, a im mocniej jebnie tym lepiej, a jak sponiewiera to już w ogóle bĄba stąd dla przykładu kofeina tak popularna w amfetaminach mixy mefa ( 4CMC ) z nepem lub podobnym stymulantem itd itd RE: Moja sól - kot_kreskowy - 18.02.2025 Sniffiarz97 Zajebałem kilka miesięcy temu mix ketaminy i mefa, o chuju złoty co to ze mną wyczyniało ![]() Dawka poniżej 100mg i mam zerową tolerancję na ketę, dwoe godziny siedziałem na krześle w kuchni u znajomych i wesoło zastanawiałem się nad wyższością lewej skarpetki nad prawą ![]() RE: Moja sól - Sniffiarz97 - 20.02.2025 Ja Sonia zrobiłem mały eksperyment, czy coś takiego przejdzie, ale jednak lepiej już wziąć jedna kreskę tego i tamtego. Strasznie to śmierdziało xd jakby benzyna się wylała RE: Moja sól - Lifeisbrutal - 20.02.2025 Kup siebie zestaw małego chemika. XDD Oczywiście bez urazy. XD RE: Moja sól - Czeslawo - 20.02.2025 (17.02.2025, 17:08)Sniffiarz97 napisał(a): 6 dni dochodziłem do siebie, generalnie 5.dni nie spałem. Szczury podtopione. Jeden mówił coś o tym, że po 6 linii zaczął wymiotować przez zapach. Ogółem zbyt mocno, miałem problem z sikaniem, miałem ochotę, ale miałem zbyt małe ciśnienie, większość czasu spędziłem w toalecie i piciu wody, ewentualnie ciepła kąpiel na pęcherz. Strasznienie odwodnilo Stimy podnoszą ciśnienie krwi, co z kolei może wpływać na funkcję nerek i produkcję moczu. Zmniejszenie pragnienia i pocenie się powoduje odwodnienie, co może, powodować zmniejszenie objętości moczu. Trzeba tych spraw pilnować. RE: Moja sól - horsii - 20.02.2025 Sniffiarz97 To że sie nie mogles wylać to w duzej mierze wina wyjebanego hormonu antydiuretycznego, po 4-mmc to normalne. Stoisz nad kiblem, chce sie lac i i cisnienia brak ![]() RE: Moja sól - Czeslawo - 21.02.2025 horsii Jesteś pewien ? Nigdy czegoś takiego nie miałem. ![]() RE: Moja sól - wwojtuss - 21.02.2025 Czeslawo kuuurwa stary ja po 1.5 - 2g 4mmc mam czasem sie problem wylac xD i to nawet nie kwestia spustoszenia organizmu, ale wiadomo ze ludzi na swiecie jest 8 miliardow i jeden jak uslyszy, ze wspominasz przy nim o ketonach, to zaraz bedzie sral w gacie z podniety, drugi zje dyche i bedzie mu malo, a trzeci to taki jak ja ze nie moze sie odlac po dwojce w 12h np. |