Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Moja sól - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Moja sól (/showthread.php?tid=5261)

Strony: 1 2 3 4

RE: Moja sól - Sniffiarz97 - 18.02.2025

Jeszcze rodzice przyszli do mnie 3 dnia xD mój mózg dostał w tamtym momencie jakiegoś laga, nie wspomnę jak wyglądałem. Oczy jak panda. Generalnie ten mix rozrywał mnie na 1000 części, nie wiedziałem w którą stronę iść i co robić, ale nie żałuję bo było zajebiście

RE: Moja sól - M7G9O - 18.02.2025

(17.02.2025, 17:08)Sniffiarz97 napisał(a): 6 dni dochodziłem do siebie, generalnie 5.dni nie spałem. Szczury podtopione. Jeden mówił coś o tym, że po 6 linii zaczął wymiotować przez zapach. Ogółem zbyt mocno, miałem problem z sikaniem, miałem ochotę, ale miałem zbyt małe ciśnienie, większość czasu spędziłem w toalecie i piciu wody, ewentualnie ciepła kąpiel na pęcherz.  Strasznienie odwodnilo

Chociaż pierwszy dzień był zajebisty, w sensie czułem że już bardziej przecpac się nie dało. Przez cały dzień zapomniałem żeby pić, wychodzić z pokoju i się załatwiać. Potem właśnie przyszły te problemy

Jak zawrór nie chciał puścić, to alfa blokery. 
Na przykład Doxar, chociaż nie wiem czy podczas ćpania można. Na pewno zbija ciśnienie, więc w sumie mogłaby to być chujowa mieszanka

A jak nie, to jakieś składanki dźwięku padającego deszczu albo wodospadu i pukanie się po pęcherzu i powinno pójść Podobno kultowa

RE: Moja sól - DarkSonia - 18.02.2025

(18.02.2025, 06:00)Sniffiarz97 napisał(a): Jeszcze rodzice przyszli do mnie 3 dnia xD mój mózg dostał w tamtym momencie jakiegoś laga, nie wspomnę jak wyglądałem. Oczy jak panda. Generalnie ten mix rozrywał mnie na 1000 części, nie wiedziałem w którą stronę iść i co robić, ale nie żałuję bo było zajebiście

i właśnie dla tego dilerzy osiedlowi kopia towar...

nie obrażając oczywiście Ciebie bezpośrednio Sniffiarz97  Heart
ale sebixy lubią po prostu CZUĆ ŻE WDUPIAJĄ COŚ, a im mocniej jebnie tym lepiej, a jak sponiewiera to już w ogóle bĄba
stąd dla przykładu kofeina tak popularna w amfetaminach
mixy mefa ( 4CMC ) z nepem lub podobnym stymulantem itd itd

RE: Moja sól - kot_kreskowy - 18.02.2025

Sniffiarz97 
Zajebałem kilka miesięcy temu mix ketaminy i mefa, o chuju złoty co to ze mną wyczyniało Podobno kultowa
Dawka poniżej 100mg i mam zerową tolerancję na ketę, dwoe godziny siedziałem na krześle w kuchni u znajomych i wesoło zastanawiałem się nad wyższością lewej skarpetki nad prawą  Wink

RE: Moja sól - Sniffiarz97 - 20.02.2025

Ja Sonia zrobiłem mały eksperyment, czy coś takiego przejdzie, ale jednak lepiej już wziąć jedna kreskę tego i tamtego. Strasznie to śmierdziało xd jakby benzyna się wylała

RE: Moja sól - Lifeisbrutal - 20.02.2025

Kup siebie  zestaw małego chemika. XDD
Oczywiście bez urazy. XD

RE: Moja sól - Czeslawo - 20.02.2025

(17.02.2025, 17:08)Sniffiarz97 napisał(a): 6 dni dochodziłem do siebie, generalnie 5.dni nie spałem. Szczury podtopione. Jeden mówił coś o tym, że po 6 linii zaczął wymiotować przez zapach. Ogółem zbyt mocno, miałem problem z sikaniem, miałem ochotę, ale miałem zbyt małe ciśnienie, większość czasu spędziłem w toalecie i piciu wody, ewentualnie ciepła kąpiel na pęcherz.  Strasznienie odwodnilo

Chociaż pierwszy dzień był zajebisty, w sensie czułem że już bardziej przecpac się nie dało. Przez cały dzień zapomniałem żeby pić, wychodzić z pokoju i się załatwiać. Potem właśnie przyszły te problemy

Stimy podnoszą ciśnienie krwi, co z kolei może wpływać na funkcję nerek i produkcję moczu.

Zmniejszenie pragnienia i pocenie się powoduje odwodnienie, co może, powodować zmniejszenie objętości moczu.
Trzeba tych spraw pilnować.

RE: Moja sól - horsii - 20.02.2025

Sniffiarz97 
 To że sie nie mogles wylać to w duzej mierze wina wyjebanego hormonu antydiuretycznego, po 4-mmc to normalne. Stoisz nad kiblem, chce sie lac i i cisnienia brak Podobno kultowa

RE: Moja sól - Czeslawo - 21.02.2025

horsii
Jesteś pewien ? Nigdy czegoś takiego nie miałem. Smile

RE: Moja sól - wwojtuss - 21.02.2025

Czeslawo kuuurwa stary ja po 1.5 - 2g 4mmc mam czasem sie problem wylac xD i to nawet nie kwestia spustoszenia organizmu, ale wiadomo ze ludzi na swiecie jest 8 miliardow i jeden jak uslyszy, ze wspominasz przy nim o ketonach, to zaraz bedzie sral w gacie z podniety, drugi zje dyche i bedzie mu malo, a trzeci to taki jak ja ze nie moze sie odlac po dwojce w 12h np.