Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: 3-CMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5332)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - terminatora - 30.06.2025

3Cmc - High-LifeMarket 

Zapach - mocny i prawdziwy

Wygląd - Mocne twarde kamienie 

Moc - kłucie w nosie mocne czuć od razu że towar bardzo dobry, Moc duża po zapodaniu bardzo mnie nosi

Eufoia - 5/5

Speed - Dobry 4/5

Opłaca się zamawiać 3cmc od tego Vendora Smile spełnia oczekiwania, długo działa i jest super, można śmiało zamówić dużą ilość i nie stracić ani grosza 
zwała po temacie nie jest taka duża bo towar jest czysty widać to na zdjęciach i po zapodaniu w nos
Oral - działa po 15 minutach bardzo duża moc stopniowo wjeżdza czuć mocniej euforię niż speed, przy sniffie wyrównuje się wolę sniffa, ci co lubią orale będą także zadowoleni. Polecam Smile

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 30.06.2025

jakie dawki leciały terminatora  ? i jak często?

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 30.06.2025

Dla mnie recenzja bez zdjęcia to jak lód w kondonie

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 30.06.2025

Czasem tak bywa, że juz za późno na zdjęcia jak sie dorwiesz do tematu Podobno kultowa

Wiadomo, zdjęcia mile widziane ale nie są koniecznością - zawsze lepiej bez zdjęcia niż nic.

Poza tym już było sporo zdjęć w tym wątku, wątpię żeby temat znacząco się różnił od tego co było już tu prezentowane.

Rweqerew333 ale wiesz jak to z (nami) ćpunami jest, każdy lubi być na bierząco...
Może foty nie obowiązkowe, ale jak konkretnie oddają charakter samej recki  Big Grin Heart
no i każdy widzi, czy kolor nie idzie " w złą stronę mocy"  Cool

Wypadało by mieć jednak trochę zaufania do vendora, który zwykł wysyłać równo jakościowy materiał badawczy.

Fota była wstawiana równo tydzień temu. Jakieś 2 miesiące temu miałem identycznie bielutkie kamyki.

Tu zauważyłem raczej mało co się zmienia.

nie chce mówić o innych vendorach, ale 1.5 roku temu Rweqerew333  byłeś zapewne na forum, kiedy sławny vendor sprzedawał mefa po 100zł za 10G w promocji ...
jego mef... co tydzień zmieniał kolor... nie mam co prawda nic do HL bo co od nich miałam to zawsze był SZTOS
ale trzeba brać zawsze poprawkę na to, że towar może się "starzeć" ew. być w jakiś sposób magicznie ogarnięty i zachodzą w nim z czasem pewne reakcje.
... nie mniej jednak - milej się ogląda relke jak jest aktualna fota.

Akurat nie było mnie jeszcze wtedy Podobno kultowa

Niemniej są nadal vendorzy, którzy mają różnie wyglądające sorty w zależności od momentu.

W każdym razie nie jest to High-Life.

Ale no, rozumiem co masz na myśli...

Chociaż też powinniśmy zrozumieć recki bez zdjęcia. Ja to rozumiem ponieważ wiele razy zdarzyło mi sie mieć nawet kilka gramów i nie zdążyć wykonać foty. Jakoś tak Podobno kultowa

Na przykład ostatnio miałem dychę skittles... No i tak wyszło... Ale z drugiej strony topy wyglądały identycznie jak zawsze, więc wrzuciłem recke bez zdjęcia (wcześniej juz wrzucałem 2 recenzje chyba z fotami akurat).

Mefedron od HL też na przestrzeni kilku miesięcy wyglądał identycznie. Jak widzę to 3-cmc - tak samo - identyko to co ja miałem i zgadza się z pięknymi fociami na stronie.

Tutaj to jest klasa sama w sobie  Cool

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 06.08.2025

3-CMC bardzo dobra trójka, czysta. Ten batch jest naprawdę dobry. Raczej jestem fanem euforycznych sortów i trójki dla mnie z reguły wydają się " szybkie", ale ta trójka miała idealnie wyważone działanie. Trzyma 40 minut później są dwa wyjścia odłożyć lub lecieć do końca wora. Z pewnością nie będzie łatwo odłożyć jej na inny czas ponieważ jest to naprawdę świetna trójka. Dawki z rzędu 200-250mg. Polecam

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - moher - 07.08.2025

Lajfik, czwórkę też chwaliłeś a okazała się ultra lite. Chyba że sort w ciągu miesiąca się zmienił.