![]() |
a-PVP - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: a-PVP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5333) |
RE: a-PVP - Opinie o produkcie - ToXic - 20.03.2025 nonoanon kurde nie załamuj mnie że to nie alfica xd robiłem trzy próby do zakupu jej w High ale odpuszczałem i kupowałem w sprawdzonych miejscach a że chwilowo i tak muszę czekać na nią to na weekend myślę sobie wezmę grama sprawdzę a tu się zapowiada że ten weekend przechodze wkurwiony xd RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 20.03.2025 Siemka,. przyszła paka do mnie po jakimś czasie, pracy dam zdjęcie. Ogólnie nie próbowałem jej jeszcze, ale sądząc po opinii wyżej to nie alfa. Cóż z tym zrobić vendor nie wiadomo. Coś ostatnio się pokielbasilo z różnymi rzeczami i nie mówię tego złośliwie. Niech ktoś się wypowie czy to w ogóle mocne? Mam tego 2g i się zastanawiam czy to wziąć w weekend RE: a-PVP - Opinie o produkcie - nonoanon - 20.03.2025 Sniffiarz97 cos tam ię poklepie, ale czy to będzie przyjemne i to czego byś się spodziewał po alfie to wątpie ![]() RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 20.03.2025 Ja brałem pary razy alfę, MDPHP również więc to będzie nowe doznanie. Coś jak katolik czytający koran, niby wiara podobna, ale coś całkiem innego ;D. Na pewno wrzucę fotki różnych rzeczy bo warto aby każdy wiedział jak wygląda RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Epsiakos - 20.03.2025 Wszystko doszlo, znam ten sort akruat bo mialem okazje go testowac, taka sama alfa jest u vendora z Hajpa i to dokladnie ta sama. Zapach, kolor i jej konzystencja pokrywa sie 1:1 z tym co testowalem w grudniu, sniffem aktywna tylko trzeba dopasowac sobie dawke o czym nie bede pisal bo mam inna tolerancje na wiekszosc Stymulantow. Przyjdzie pora na testy za jakis czas to napisze dokladniej i wprowadze korekty jezeli sie myle, ale jestem na 99% pewien ze kucharz byl ten sam, tylko partia inna. Zapewnie tylko ze nie jest to MDPHP, nawet najslabszy sort MDPHP w dalszym ciagu bylby duzo mocniejszy w stymulacji nawet od najmocniejszych sortow apvp czy hexenu a nie mowiac o roznicach w kolorze, konsystencji czy nawet zapachu. RE: a-PVP - Opinie o produkcie - nonoanon - 20.03.2025 no to jest to syf niedoczyszczony w którym alfy w alfie jest może 40%... Sobie tylko można rozjebać tym zdrowie i wątrobę wciągając te niewiadome półprodukty i rozpuszczalniki... RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Mglus808 - 20.03.2025 Epsiakos ciekawe co byś powiedział o mdph/mdpv ![]() RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Epsiakos - 20.03.2025 Mglus808 mdpv to bym sprobowal tylko zeby zweryfikowac czy naprwade bylo takie mocne w dzialaniu, czy jak przy mdphp i calej reszcie analogow oryginalu (z wyjatkiem mdpihp) sama stymulacja bez zadnego efektu, w bardzo malych dawkach i odstepach miedzy dorzutka tak co 3h mdph nadawal sie swietnie do pracy ![]() Lubie stymulacje, ale nie kompletnie pusta bo przy ADHD jezeli nie ma zadnych innych efektow czy bodzcow, zwyczajnie jedyna atrakcja bedzie walenie poprawek co godzine w dawkach satysfakcjonujacych. Odnosnie MDPH to od razu moge powiedziec ze nie spodoba mi sie, i tak jak samo dzialanie stymulujace by mi sie pewnie spodobalo tak wplyw na serotonine, a ze mam jej malo i dluzsze dzialanie niz 1.5h jest zwyczajnie nudne i meczace ![]() Wracajac do tematu zaznacze kolejny raz ze to jest APVP i ze na pewno jest aktywne poprzez sniff, dziwne ze ten sam sort jest wychwalany bardzo u najbardziej rozpoznawalnego tam vendora ![]() RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 20.03.2025 Tak wygląda alfa, piasek szatana https://ibb.co/qZzhk7r ![]() RE: a-PVP - Opinie o produkcie - ToXic - 20.03.2025 Dzieci Drogie jak tylko paka do mnie dotrze to wujek Joe raz na zawsze rozwieje wątpliwości czy to jest pvp czy nie xd ***********szczegóły dotyczące zamówienia, nie pisz kiedy dokładnie i o której godzinie zamawiałeś ******** |