Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Eutanazja! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Eutanazja! (/showthread.php?tid=5421)

Strony: 1 2 3

RE: Eutanazja! - monio - 09.05.2025

Narazie kot wszystkiego dobrego

RE: Eutanazja! - eneduerabe - 09.05.2025

Kocie bez nagród to tu nikogo nie będzie hahah Podobno kultowa
Ale przez ciebie chyba obadam tego nepa może nie połówkę na 3

RE: Eutanazja! - 123456789 - 10.05.2025

Siema piździwąsy 😎
Metykatykot 
Sorki Kaja, zapomniałem. Kej ma kontakt do mnie to ci przekaże i napisz to się zgadamy.
Wybacz staruszkowi 🤗
Ja ci serduszko na dłoni nawet w nocy oddam 😘

kej9 
Synu mój najlepsiejszy najukochańszy, przekaż proszę Kaji kontakt do mnie bo nie mogę pozwolić aby tak dobry człowiek został bez browara na weekend 🙃

Maniek 
Smutne to są pogrzeby 😎
Radość we mnie wielka, że udało mi się pozbyć kotwicy jaką były te fora dla upośledzonych 😎
Sam byłem upośledzony przez 6lat produkując spam tu i na dopku. SERIO.
Siedzenie tu czy na innych forach o tej tematyce to strata czasu, regres, wieczne podbijanie ciśnienia na ćpanie samemu sobie, to pierdolona katorga, brak perspektyw, samogwałt i autoodmóżdżanie.
Fejzbuk dla ćpunów.
Zostawiłem tu cząstkę siebie, więcej nie dam, ni chuja, noł faking wej!

Więcej spacerów, więcej roślinek, więcej sportu, więcej grzybów, książki, spędzanie czasu na rybach, odzyskanie starych znajomości - mam to zamienić teraz na ponowne czytanie odklejek przećpanych zjebów?
[Obrazek: images-2.jpg]

Ar ju siur???

I tak, są tu osoby, które darzę sympatią jak Ty, Kej, Lajfig, Epsiakos, Twilight, Kobyła, Nightmares, Rower czy Romek( Podobno kultowa) i pewnie jeszcze kilka osób wraz z Kubą którego już z nami nie ma, ale serio, życie poza forum jest naprawdę piękne i doznając olśnienia mogę teraz powiedzieć, że odchodząc stąd zyskałem +100 do zajebistości 😎

Pierwsze dni to była katorga, brak perspektyw, brak pomysłu na siebie, tęsknota za wami wy chuje kochane,  jakbym nagle stracił kontakt z kumplami, z dobrymi kumplami...
Nie oszukujmy się, spędzałem tu każdy wieczór, zaglądałem tu nawet w pracy, pomagałem, słuchałem, tworzyłem, odklejałem się, znałem wasze rozterki i problemy, dzieliłem się z wami swoimi smutkami i czasem potrafiłem się nawet zesrać do kogoś, więc jeśli ktokolwiek ma prawo powiedzieć, że jest to forum dla dałnóf - to właśnie ja.
Bo sam nim byłem 😎
Zdobyłem tu wszystkie możliwe sprawności w konkursie na największego zjeba a ilości wyprodukowanego przeze mnie spamu nie pobije nikt i to nawet przez następny rok Podobno kultowa

Jako Kot_kreskowy zdobyłem Everest odklejenia, więc czas zejść z powrotem na ziemię.
Nie da się wiecznie przebywać na szczycie (odpału) bo dostanę odmrożenia łapek!
Serio chcecie aby mi odpadły sierciuchowe łapki? Serca nie macie?❤️
Pozwólcie aby Koteł odszedł, umarł! Nie chcę go! Niech odejdzie w spokoju, w krainę zapomnienia...
Tak bardzo brakowało mi Łukasza, tego Łukasza ze starych czasów, ze wszystkimi jego wadami ale też zaletami, chcę aby wrócił do mnie ten Łukasz który ma kogoś prawdziwego, z kim mogę twarzą w twarz dzielić swoje radości i smutki, zaakceptuję ten bagaż doświadczeń który taszczy ze sobą, tylko niech wróci!  Kurwa no...

A dla tych co pierdolą że ćpam dalej, dla tych krytyków co sami nakurwiają a widzą tylko potknięcia innych, to właśnie dzięki wam powoli odzyskuję mojego Łukasza, wasz hejt jest paliwem dla mnie wy parówy w siedmiu smakach 😎
Poza tym nigdy nie mówiłem że ćpał nie będę.
Mówiłem że chcę się ogarnąć i zdobyć na nowo równowagę, co wkracza w moje życie.
Miłego wieczoru 😘
Łukasz 😎

RE: Eutanazja! - Metykatykot - 10.05.2025

Spoko kocie. Kup sobie za to jakieś ładne skarpetki w Deichmann'ie i wspomnij czasem mnie chasając w nich po łąceBig Grin

Będąc szczerym jak zawszePodobno kultowa Zgodzę się, że forum te czy inne potrafi pochłaniać całą energię z człowieka - to jedynie nasz wybór czy się temu podajemy czy nie. Trzymam kciuki i jeszcze brakuje, żebyś się zakochał i w ogóle level up będzieBig Grin

Pozdorrr

RE: Eutanazja! - 123456789 - 13.05.2025

Metykatykot 

[Obrazek: Polish-20250514-004443964.jpg]

😎😘

RE: Eutanazja! - smakosz - 14.05.2025

pozdro wariacie!

RE: Eutanazja! - DarkSonia - 17.05.2025

(08.05.2025, 19:26)M7G9O napisał(a): Teraz obejrzałem Maniek 

Przemyślenia są poniekąd słuszne i zdaje się, że kot podjął dobrą decyzję, która mu służy.
Ale myślę, że problemem u niektórych osób jest popadanie ze skrajności w skrajność...

"Spędzałem na forum zbyt wiele czasu i nie pozwalało mi to cieszyć się życiem" >>> "Przestałem to robić, więc teraz forum jest złe, najgorsze i najlepiej wysadzić je w powietrze."

"Za bardzo popadłem w nałóg i wiele przez to straciłem" >>> "Wyszedłem z nałogu, więc teraz będę demonizował ową substancję i stygmatyzował jej użytkowników."

"Byłem kiedyś nie do końca porządnym człowiekiem" >>> "Więc teraz zamiast pracy etatowej w 100% poświęcę się wolontariatowi, a wszystkie swoje środki przekażę na zapewnienie dostępu do wody dzieciom w Afryce."

To jak wpadanie z uzależnienia w uzależnienie.
Kiedy uda wam się przestać robić coś, co chcieliście przestać robić to fajnie. 
Ale nie oznacza to automatycznie konieczności pałania nienawiścią do tej rzeczy i przewracania swojego życia do góry nogami, byle tylko znajdować w swoim funkcjonowaniu jak najwięcej przeciwności w stosunku do poprzedniego trybu życia.

Czasami zaakceptowanie swojej przeszłości bywa pomocne. Big Grin

zaimponiłes mi  Heart