![]() |
|
Kącik hazardu patologicznego - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Kącik hazardu patologicznego (/showthread.php?tid=5446) |
RE: Kącik hazardu patologicznego - Chochlik - 29.04.2025 (29.04.2025, 20:56)Kapitan napisał(a): Widzę prawdziwy hazardzista Hazardzista, socjalista, narkoman, satanista. RE: Kącik hazardu patologicznego - Chochlik - 28.05.2025 Lada dzień podsumowanie maja - i ten miesiąc wygląda wyjątkowo kiepsko. Jak będzie zarobione 5k to sukces roku 🌝🌝 RE: Kącik hazardu patologicznego - Chochlik - 31.05.2025 (29.04.2025, 20:27)Chochlik napisał(a): Okres od 30/04 do 31/05/2025 1. STS +1247 zł 2. Superbet −160 zł 3. Ivibet - 395 zł. 4. Betpari +21 zł 5. Betclic -436zl 6. Wepari1 -1396zl 7. Wepari2 -466zl Łączny bilans z wypłat: -1585 zl Kurtyna
RE: Kącik hazardu patologicznego - Chochlik - 01.06.2025 ![]()
RE: Kącik hazardu patologicznego - Lifeisbrutal - 01.06.2025 Ty naprawdę widze nie masz na co wydawać pieniędzy. RE: Kącik hazardu patologicznego - Chochlik - 01.06.2025 Lifeisbrutal Zarabiam na chleb. RE: Kącik hazardu patologicznego - Czeslawo - 01.06.2025 Pamiętam, jak byłem uzależniony od hazardu. Zmarnowałem lekko mówiąc około 20 000 zł, a co ważniejsze, to straciłem 15 miesięcy życia. Grałem we wszystko, co było dostępne u bukmachera — piłka nożna – dosłownie wszystkie ligi europejskie. Gdy brakowało dopaminy, grałem Argentyńską ligę, a gdy brakowało meczów, to Brazylia II liga. Mimo że w życiu widziałem może kilka meczów hokeja, nie przeszkadzało mi to grać w ligi NHL, KHL i innych. Mógłbym wymieniać to długo… Uważam, że to była strata czasu i pieniędzy. Osobiście odstawienie tego było niewyobrażalnie trudne, tym bardziej że kocham sport. Musiałem nauczyć się z tym żyć. Właśnie wejście w świat „sztuk walki” – chyba mnie uratował od tego uzależnienia. Odstawianie koksu i fety to ciężka sprawa, ale hazard był dla mnie kilka razy większym problemem ! Mówię to z pełnym przekonaniem. Porozmawiajcie z ludźmi, którzy sprzedawali domy, a później musieli mieszkać „na zeszyt” w hotelach, bo groziło mi mieszkanie pod mostem. To było coś strasznego. Nie chcę tutaj robić za jakiegoś moralizatora, ale opisałem Wam moją historię, nie jakaś tam gdzieś wyczytaną – z własnego życia wziętą. RE: Kącik hazardu patologicznego - Chochlik - 01.06.2025 Czeslawo No dobra, ale ja jestem 20k plus od lutego - prawie odrobiłem wszystkie straty za lata uzależnienia japkoego, z której na całe szczęście się wyleczyłem. Teraz miesiąc chujowy - sami widzicie, ale dwaj moi typerzy zakończyli karierę i szukam dopiero lepszych informatorów. Do tego strasznie dużo spałem w maju i ominąłem połowę typów. Czerwiec już będzie lepszy. Sam nie stawiam bo nie umiem i za bardzo mnie to drenuje psychicznie. Także hazard wiadomo - 95% graczy przegrywa. Ale ja mam już na tyle lat doświadczenia z i poznałem ta fajnych doi formowanych ludzi - opłaca mi się nad tym zwyczajnie dalej pracować. 3 miesiące grania to nic i dopiero zacieram rączki xD RE: Kącik hazardu patologicznego - Chochlik - 06.06.2025 Mój typer wrócił i oto dzień pierwszy!
![]()
RE: Kącik hazardu patologicznego - Chochlik - 09.06.2025 ![]()
|