Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5473)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - TheEnd - 18.05.2025

Normalnie pod język 15-20min i potem polykasz i czekasz na jedną z najlepszych faz jakie są. LSD to jest bajka. A bad tripy to mit...... Po prostu ktoś przyjebał za dużo, nie ogarnął fazy i go zmielilo i tak poszło info od osoby do osoby i powstał jakiś jebany mit o bad tripach czy zawieszeniu się na kwasie 🤷🏻🤦🏻 zjdlem moze 500-800 kwasów w życiu. Niekiedy na zjazdach po ketonach 3-4 kartony wrzucałem. Były krzywe jaZdy, jasne ale brałem to jako normalny trip. W nic się nie wykręcałem i nie schizowalem.
Weź sobie puść jakiś fajny vocal trance, pod ręką Benzo bo to też działa na psychikę że coś masz w razie wu. Jak już trzeba. Alkohol typu wódka też mocno zbija działanie LSD 
Witamina C taka duża pastylka co się do wody wrzuca. To niby jak za mocno to do japy wrzucasz. Nie połykasz i też pomaga jako tako się lekko odnaleźć. 
Czytałem gdzieś kiedys że ktoś opisywał taka sytuację z festiwalu jakiegoś. Typa przerosła faza na LSD to sanitariusze ponoć pierwsze co, właśnie dali mu odrazu taka pastylkę Wit C

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Mirosound - 22.05.2025

Pod dolną powieke - oka. 
Nie trzeba długo czekać, wchodzi po 10-15 min
A dla bardziej odważnych - pod napleta

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - TheEnd - 22.05.2025

No Ja bym napisał, że dla odważnych pod powiekę a nie pod napleta 😂

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - kurvvisko - 22.05.2025

Naplet to już niejedno przeżył 😂

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Fidel - 06.06.2025

🔷 „Cegła do ziarenka piasku”

Dawka: 1 blotter
Czas działania: 8–12h

Opis:
  • To był dla mnie restart systemu. Zaczęło się jak zwykle - 40 minut nic, potem BANG. Wszystko płynne, rzeczy się wyginają, obrazy żyją.
  • Wszedłem mocno w głowę - myśli leciały jak rakiety. Każde wspomnienie, każda trauma, każde pytanie: przeszlifowane, rozłożone na czynniki. Mistyczne, ale i bardzo głębokie.
  • Film "Interstellar" na zjeździe? Jak rozmowa z Bogiem.

Wnioski: To nie jest substancja do jarania się efektami. To spotkanie z sobą. Jak ktoś nie chce się poznać- nie polecam.
Ja już siebie znam więc rozmowa była na poziomie :> 

🟣 Ocena: 5/5 – dla psychonautów i filozofów

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Fidel - 10.06.2025

o luju  Blush ale bedzie jazda tego szukalem jak dziala tak jak piszesz to uu

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 12.06.2025

[Obrazek: Snapchat-574608626.jpg]
LSD Alicja w Krainie czarów
I tak właśnie poczułem się po zajebaniu tego kwasa jak ta malutka Alicja to było coś pięknego. Wpłynęło to dość mocno na moje myślenie, emocje poznawcze. Zmysły nabierały siły:
• kolory stawały się intensywniejsze
• dźwięki wydobywające się z otoczenia głębsze
Aż momentami odpływałem. To była idealna przygoda w czasoprzestrzeni przy boku Alicji z krainy czarów i pisze to całkiem serio. W życiu zjadłem już trochę kwasów, ale ten jest naprawdę bardzo dobrej jakości wręcz śmiem powiedzieć zajebistej. Polecam każdemu kto lubi LSD jakość naprawdę petarda 🧨

[Obrazek: Snapchat-574608626.jpg]

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Mirosound - 12.06.2025

U mnie czeka w gotowości na ten dzień, który już niedługo. 
Ale.....
Tak mnie zaciekawiłeś  Lifeisbrutal, że się wybiorę z ćwiarteczką  do Alicji dzisiaj, po robocie.

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - TheEnd - 13.06.2025

Kwasa tylko całego wrzucać. A nie jakieś ćwiartki.  
A że taki dobry to po prostu może ma sporo uq więcej niż tak naprawdę podane jest przez Vendora..nawet te 50uq więcej już zrobi niezłą robotę

RE: LSD (Alicja w Krainie Czarów) - Opinie o produkcie - Mirosound - 16.06.2025

Nie na tym to polega, żeby w ciemno się zajebać TheEnd

BHP
A na tym, żeby sprawdzić jak oddzialywuje na Ciebie mikro dawka, dochodząc do takiej , która zaczyna Cię klepać. Tylko wtedy jesteś w stanie określić na co można Sobie pozwolić.
To dotyczy się każdego nowego zakupu i nie ważne czy z tego samego źródła. Nie ważne nawet to że masz jakąkolwiek ciągłość w zakupach.
Nie robię tu z Siebie nie wiadomo kogo, bo sam leciałem grubo bez żadnego pomyślunku, ale odkąd dołączyłem do tego forum , nauczyłem się najważniejszego, że po każdym nowym zakupie, BHP jest na pierwszym miejscu.Potem zabawa.