Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kolekcja TheEnd - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kolekcja TheEnd (/showthread.php?tid=5560)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Kolekcja TheEnd - TheEnd - 06.09.2025

DMC.... Przecież pisze na samarze.
Słownik się wjebał a Ty widzę znowu muchy w nosie i zaczepki szukasz👊🏼🤣

RE: Kolekcja TheEnd - DarkSonia - 06.09.2025

diabeuuu

kiedy zamówisz coś normalnego?
jakieś ziółka? witaminki?  Big Grin

RE: Kolekcja TheEnd - TheEnd - 07.09.2025

(06.09.2025, 22:39)DarkSonia napisał(a): diabeuuu

kiedy zamówisz coś normalnego?
jakieś ziółka? witaminki?  Big Grin

[Obrazek: IMG20250903141411.jpg]

[Obrazek: IMG20250903141414.jpg]

[Obrazek: IMG20250903141417.jpg]

[Obrazek: IMG20250903141419.jpg]

DMC przy ilości 200mg, działanie ma zblizone do ulicznej kokainy ale takich z przedzialu cenowego 200zł sypniesz 400 i masz koko jak w  Warszawie za 500

To drugie dpDPD 
Tylko teraz oral Wziąłem 400mg i ledwo co smytrnelo nic specjalnego.

Trzecim RC było  3MeP

A.wiec tak..tu nie miejsca na błędy..nie dla amatorszczyzny. 

Dawkowanie:
5mg ( light )
15 ( heavy )

Ja usypalalem na oko na kciuk wskazujący około 30-35mh napewno. Jakby ta było NAWET 45mg to bym się nie zdziwił.
Czekam czekam i nic.
Chodzę po pokoju pojawiają się pierwsze bańk, bombki, kulki, są też, lekkie błyski prostych linll w różniczych kolorach. Ok postanowiłem się położyć. Odpaliłem telefon i BUM EKRAN 12K,  takich żywych kolorów to daaaawno nie widziałem.
Po chwili scrollowania FB znaczne podniesione libido 👌🏼 tutaj już więcej żywych kolorów doświadczyłem, wszystko działało się jak wsprzyspieszonym tempie 
Włosy ludzia śmigały jakby wiatr wiał.przyjete 45mg na pusty żołądek.i brak snu od dwóch dni💀 scrollowalem.coagle FB ale w niektórych momentach coś. Sie działo..ktoś wypowiadał jakieś niezrozumiałe słowa i np obrazek na którym się zatrzymałem, zacząłem żyć razem z nim.w.tym zdjęciu. Było to trochę przerażające bo dopadło mnie uczucie że tam na zawsze już zostaniemy tym bardziej że pociąg już ruszał.
To co wydarzyło się dalej to.ciekzo jest mi opisać.. natomiast pewnym było to że działanie przybrało na sile tak o 30-50:; a to jeszcze nie był PEAK! 
Pociąg rozpędził się do max prędkości i to ja najprawdopodobniej byłem maszynistą a predeman jechał autobus Z  czerwonymi siedzeniamia nagle, wszystko stało się takie bardziej ponure, groźne, demoniczne. Wiał duży wiatr. Nagle poczułem jak jak jakaś istota ale.odziana w biały szal lub no nie wiem co.... Ale wslizlo mi się przez pasek do spodni wprost do ciała🤯. Cholernie się wystraszyłem.najgorssze było po pierwszej części Tripp/ 1-1,5h
Tripp// około 1,5h

Ale tu już był hardcore. Niby miałem iść do piekła. czułem jak mi skóra płonie. Leżałem na takiej kracie a on mnie nakluwał. Były dwa przerażające momenty..jeden to ten z plakatem, że zostanę tam na zawsze i to było tak realne że jprdl, drugi to gdy jakieś istoty w obcym dialekcie.

Tyle pamiętam

Jeszcze pokazano Saturna i jego księżyce.
I powrót

RE: Kolekcja TheEnd - sagitta - 07.09.2025

To 3MeP wydaje się przerażająco zajebiste. Wypierdala z orbity, kusi, nie powiem 🪐🚀

RE: Kolekcja TheEnd - DarkSonia - 07.09.2025

Jprd dobra pisda była  Big Grin

RE: Kolekcja TheEnd - JureKiler - 07.09.2025

Tylko czekać aż zjedziesz na zakład zamknięty psychiatryczny Big Grin

RE: Kolekcja TheEnd - Forsik1910 - 07.09.2025

i odmierzanie tego na chinskiej wadze z allegrro za 2 dychy xd

RE: Kolekcja TheEnd - EmStO - 07.09.2025

(07.09.2025, 11:40)JureKiler napisał(a): Tylko czekać aż zjedziesz na zakład zamknięty psychiatryczny Big Grin

Ha Ha

RE: Kolekcja TheEnd - DarkSonia - 07.09.2025

On nigdzie na zakład nie pójdzie...
ONI sami po niego przyjdą
ON wie kto...
ONI  Exclamation

RE: Kolekcja TheEnd - TheEnd - 07.09.2025

Nie przesadzajcie. Okazało się że diabeł mnie nie opętał i nie wymordowałem w nocy rodziny. Wszystko jest ok. Jutro druga paka czeka. I lecę dalej z tym 3MeP. Mega towar.